Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
A dustcoinon a WDC reward/block 37.95, a coinwarz szerint a block rewards 50.8. Akkor most hol lehetne a valósat meggsejteni. Csak mert annak ellenére, hogy nincs az egekben a WDC, a diffje is a béka segge alatt van, most éppen 26, és ugye az nagyon nem rossz. Tipp?
-
htc07
addikt
[link] Windows 7 videokártya újraindítása parancssorból, ha valakinek aktuális (devconnal)
(#13192) Geller_1972
Tudsz egy jó fedora poolt?
Amiket én használtam, úgy néz ki, már nem nagyon üzemelnek.
-
Geller72
veterán
Én az elmúlt 24 órában simán csak TIPS-et kapirgáltam és úgy, hogy volt egy naaagy, de bazi nagy unlucky rész (majd 5000%!!!) így hozott cirka 24 óra alatt a 0.8 mh 0.28 LTC-t. (Amit ugye automatica kriszpire küldettem és el is adattam) Ha azt nézem, hogy napi egy LTC-hez amúgy is kb 3.2-3.5 Mh kellene, akkor még így sem hozott rosszul. És ez azonnali.
-
433€... nem jó az iránya ar árfolyamnak, nem úgy volt hogy emelkednie kéne?
-
Reggie0
félisten
Ja, de azonos korulmenyek kozott a clever tobbet hoz, meg ha tobb is a reject, es ez a fontos. A middle amikor jo volt, azert volt jo, mert a coin piac is szarnyalt. Ha azokban az idokben a clevermining jelentos kapcitassa futott volna, akkor jobbak lettek volna a middlenel.
-
mit érdemes venni btc-ért a kriszpin? Valakinek jó tippje? Kivenni meg nem tudom, mert csak 0,007
Kár volt oda utalni.
-
RAMBÓ
aktív tag
Azért nem bánnám ha a middle rendbe jönne, mert a clever nem hoz annyit, mint a middle hozott mikor jól ment, meg ugye iszonyat sok a rejected!!
Tehát ha middle rendbejön, megyek vissza. -
dArk-
tag
-
oleslie
aktív tag
stat, hozza a 0.011btc MH/s -t, kicsit kevesebb mint a middle volt, a mostani állapotához képest fényévekkel jobb.
Viszont a rejected sírba juttat, nem tudok vele mit kezdeni@Zlcsi: olvass vissza 1 kicsit, vagy nézz rá a middle kezdőlapjára, 3 nap után van 1 kis komminikáció, talán lesz is valami, de amíg nem áll helyre, én nem megyek vissza
-
Zlcsi
senior tag
hát itt páran próbálgatták a wafflet vagy mit, de sok jót nem halottam róla
páran most ez a clevermining-ot toljuk, egy nap után azt mondanám hogy faszán hoz
még úgy is hogy tegnap többet állt mint ment valami technika gikszer miatt, de legalább volt kommunikáció és javították is a hibát, nem úgy mint middlen ahol semmi info nincs
-
middlecoin bénázása miatt új btc payoutos megoldáson gondolkodom. Szerintetek melyik megbízható?
-
Zlcsi
senior tag
a clever mikor szokott utalni?
mert bőven 0.01 btc felett van az egyenleg, de nem jött utalás
-
joshy1984
tag
Kivancsi vagyok a mara igert nagy gox bejelentesre...
-
oleslie
aktív tag
válasz
janos666 #13166 üzenetére
Ez volt az első ami nekem is feltünt
@Imafett: root-ként nem illik ssh-zni. belépsz user-el és su vagy sudo.
Aztán ... a számok változnak a kérdéses gépen? Reagál ha nyomkodod a gombokat? Ha kilépsz screen-ből azon, amelyikre nem tudsz bejelentkezni mi történik? dmesg -ben nincs valami érdekes (kernel panic pl)? ps -aux | grep ssh, feltéve, hogy screen -ből ki tudsz lépni (ctrl+a+d)? -
Próbált már valaki olyat, hogy Kraken-ről SEPA-val EUR-t küld MtGox-ra?
Ja, nem jó, mert Kraken-en nem tudok egyedi megjegyzés rovatot megadni. -
-
Imafett
aktív tag
middlecoin grafikonon eshetett a hashrate attól hogy haívt a csávó? amúgy ami zavaró hogy, sshznék 1ik minerre és nem tölt tovább innen, tippek? nemtudom mióta csinálja ezt, ma akartam ránézni, és ez van, ez kb 2,400khas/s, de a middle grafikon kb 3,500khas/sot esett, szóval lehet csak az ssh nem tölt valamiért? attól még bányászhat nem?
ami más téma, az a hw errorok a felső cgminernél, a 2es gpunál, eddig semmi nem volt, ezek most a héten jelentkeztek, mitől lehet? nem változtattam semmit, melegedni nem tud, szóval nincs ötletem, magic?
-
oleslie
aktív tag
qrvaélet, pedig ... elvileg az msi afterburner tudja, de most ezért rakjak a gépbe hdd-t, meg húzzak rá ablakOS-t?
#13161: nem, az csak a bios mentésére/frissítésére jó, előbb módosítani kellene.
-
csaba951
veterán
válasz
oleslie #13158 üzenetére
Le is lépett a pool 30%-a! És szerintem sokan fognak még lelépni...
Vagy tényleg elbénázott valamit a srác, vagy elkezdett saját zsebre dolgozni. Jövő héten már nem lesz akkora bevétele a jutalékokból. A hírneve meg elég nagy csorbát szenvedett. Szerintem nem érte meg...
-
oleslie
aktív tag
middlecoin
3 (három) nap után vaze?! Eddig a bohócot polírozta? Ráadásul nem fagyott be a stat, szóval miről is beszél?na meg ez, ekézik az embert rendesen (IMHO meg is érdemli)
-
sztanko14
csendes tag
Sziasztok ! Újabb kérdéssel fordulok hozzátok, remélem tudtok nekem segíteni.
A héten érkezik a második kártya a gépembe, a jelenlegi kártyára van kötve monitor, de arra nem lesz.
Azt szeretném kérdezni hogy csináljak e a második kártyára 'dummy plugot' vagy sem? illetve hogy egészen pontosan mire jók ezek a 'dummy plug'-ok?Válaszotokat megköszönöm!
-
HSM
félisten
Indításnál a settings-nél ki lehet kapcsolni "problémás" cuccok detektálását. Ott nincs erre az interfészre opció?
(#13149) Zsef: Köszi, ez igen korrekt.
Egyetlen dolgot kellene még megnézz, ha módod van rá, hogy üresben hány fok a VRM a GPU-hoz képest kb. 5-10 perc pihentetés után. Csak mert az MSI-nek volt egy BIOS-a ahol csalt a VRM hőfokkal [link].
Bár ha a csalós BIOS is van rajta, akkor is csak 15 fok plusszban, ami bár 86 fokként már annyira nem kiemelkedően jó, de még elmegy, pláne 770kh/s-hez.A Toxic-on igencsak erős VRM van, és rendesen hűtve is van.
Azért nem véletlen tuning-kártya. 840Kh/s-et sikerült tesztre kihoznom belőle, 1200/1800Mhz-es órajelekkel.
Amúgy erre is nagyon jó ez a progi, megmérni a karik tápfeszét.
Nálam mindig megy a háttérben, aztán 1-2 naponta végignézem, minden rendben volt-e.
A Vapor-X-em mértem ki infrás mérővel, azok hajszál pontosan mérnek, meg a refi 7970 és a Sapphire Dual-X 7970 is. A Toxic-ra nem mértem rá, de jónak tűnő értékeket mutatott.
A Seasonic tápokat nem kell bemutatni, van egy Platinum 460 passzívom, brutál. De a Seasonic beles CM V850 se kutya, az hajtja a két Toxic-om.
(#13152) oleslie: Tudtommal nincs ilyen progi, ugyanis ezekben át lett szervezve nagyon sok minden az újfajta energiagazdálkodás miatt. Ez már nem az a faék egyszerűségű cucc, ami a korábbi karikban volt.
-
oleslie
aktív tag
Próbált már vki (MSI) R9 290 (Gaming 4G) biost módosítani? RBE & vBE nem akar megnyitni semmit (töltöttem a techpowerup-ról, ill. lementettem a kártya sajátját). Létezik olyan program, amivel ezek módosíthatóak?
-
Nestor16
senior tag
Azon elgondolkoztatok már, hogy ha egy multipool a legjobb profitú coint bányássza, akkor azt miért nem váltja át rögtön? Az én tippem, mert nincs annyi vevő hirtelen a piacon, hogy 5-10 Gh-t ki tudjon fizetni ugyanazon az áron, tehát így lesz az unexchanged - szerintem -. Tehát, amit nem tudott a multipool eladni az már nem is a 'legprofitálisabb', sőt ekkor lehet az is, hogy kifejezettem rosszul tudja csak átváltani, ha vár vele.
Tehát a kisebb multipool jobb
Éjszakai agyzsibbasztó gondolatok
-
Zsef
tag
Nnnna, hát a következő a tapasztalat.
Vagy valami nincs rendben a hwinfoval, vagy az MSInél javítottak a VRM hűtésen
75 fokra állt be a GPU és 71 fokra a VRM temp1 szenzor.
A temp 2 szenzor az bármi történt 69 fokot mutatott.
Ami még kiderült, hogy a 280X TOXIC hűtése is jól meg van tervezve, mert a VRM a GPU alá áll be pár fokkal
Ezen kívül egy 4-5 éves giga 550W ODIN táp 12V-ja 11.5xx -re esik vissza terhelés mellett egyetlen kártyával, amíg a Seasonic Platinum 1000W három!!! kártyával 12.000 és 12.090 között van atom stabilan -
RAMBÓ
aktív tag
A HWINFO megakad valami Checking Intel Management Engine résznél?!
-
gergomiho
tag
-
spycho2
újonc
válasz
spycho2 #13060 üzenetére
Megcseréltem a két tápegységet, meg lehúztam a monitort. Így már 50 perce nem fagyott. Következő próba egy 720W-os Enermax táppal lesz, ha megint fagy.
http://kepfeltoltes.hu/view/140219/rig-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Geller72
veterán
Köszi az infókat. Az egyik 5870-nél nálam is ez van, éppen ezért lejjebb kellett vinnem a temp maxot is, ami ugye magasabb ventifordulatot eredményez. A GPU csak 68-69 fokos, de a vrm 84 körül. Ha felengedtem a GPU-t 78 fokra, a VRM máris 92-n volt. Mondjuk így sem bömből, de úgy konkrétan alig hallatszott ki a házból.
-
HSM
félisten
Hány fokos VRM-el? HWiNFO-val, "sensor only"-t kipipálva tudod kb. 1 perc alatt kideríteni, ha windózon vagy.
Erre nagyon kíváncsi lennék, és Gellernek is hasznos infó lenne szvsz.
(#13120) Geller_1972: Én addig nem mondok semmit, amíg valaki nem írt kipróbált VRM-es hőfokokat. A Vapor-X-em is pillanatok alatt 100 fok fölé megy, akár csak 70-75 fokos GPU mellett is, ha az ember ész nélkül használja, pedig azon elég korrekt VRM hűtés van. Az a gond, hogy túlterhelésnél a VRM hőtermelése sokkal durvábban nő meg (durván csökkenni kezd a hatásfoka), mint a GPU-é, aminek csak a plussz teljesítménnyel kell megküzednie, nem romlik közben a "hatásfoka", csak minimálisan a magasabb hőfoktól.
-
wbt
csendes tag
Cleverre azt írják twitteren, most áll be az új server. Nyilván ő sem gondolta, mennyien csapódnak oda a middle-ről
-
The Exiled
tag
nektem nem szokott cg miner kicsinített ablakkal indulni? nálam az esetek cirka 2/3-ában kicsiben indítja el, ami még a gépen nem gáz, de tabletről, teamviewerrel, már pixeleket kell számolnom hogy kitalálljam miket ír az ablakba. nicsn rá valami belállítás hogy a parancssoros programok mekkora fix méretben indulljanak?
-
-
csaba951
veterán
Ez a Clever csak egy papírtigris így! Rengeteg a reject vagy éppen nem is megy. Szerintem így csak papíron hozza azt a 153% LTC profitability-t.
Waffle-n nem lódítanak ilyen hozamot, viszont legalább megy rendesen, és R: 0,1%. Ennyi nekem elég is!
#13123 musztiii
Ha tiéd a router (nem munkahely vagy kollégium, ahol nem férsz hozzá a beállításokhoz), akkor a DHCP résznél simán beállítasz egy reserved címet ehhez a hálókártyához. Utána meg egy port forwardingot erre az ip címre. Nem nehéz! -
musztiii
tag
válasz
spycho2 #13111 üzenetére
Dinamikus IP-m van sajnos, arra találtam egy ilyet:
auto lo
iface lo inet loopbackauto eth0
iface eth0 inet static
address 192.168.0.188
gateway 192.168.0.1
netmask 255.255.255.0de erre azt írják, hogy minden géprestartnál újra kell csinálni, ami szélmalom harc, mert akkor megint nem tudom elérni távolról.
Lehet teamviewer lesz belőle, csak akkor meg nem tudom azt a netes elérést nézni, pedig az nagyon tetszik nekem
-
Zlcsi
senior tag
hát ez a clevermining többet áll mint megy
-
GIJoe
addikt
srácok MMC(MemoryCoin)-ről mi a véleményetek, csak hogy a procik se unatkozzanak a házban...
-
HSM
félisten
válasz
Geller72 #13117 üzenetére
Minőségi cucc, de a 280x topik alapján kicsit alulméretezték a VRM hűtését. Fórumtárstegnap linkelt róla szépen hash-elős 770kh/s képet. Azt írta megpróbálja megnézni, azóta nem írt. Neki linux van, ott nem tudom, hoo lehet meglesni ezt az adatot.
Alulfeszelni biztos lehet valamennyit rajta, jóféle VRM-es.
-
Geller72
veterán
Korai volt egekig magasztalni a másik multikat..
...apropó..lehet, hogy egy kis gond van a lákival TIPS-nél?
Jelenleg itt tart..láttam már durvát, de ennyire nem. Reggel óta számoljuk és volt, amikor mögötte volt 9 Gh..
-
Zlcsi
senior tag
nállatok is áll a clever?
-
spycho2
újonc
válasz
musztiii #13110 üzenetére
A saját netes ip-d írd be. A port pedig az lesz, amit a routeren megnyitottál. Tudsz olyat is pl, hogy a belső 22-es portot, a routeren 222-re nyitod (A legegyszerűbb, ha ugyanazokat a portokat használod, ez akkor használatos pl, ha több gép van a belső hálózaton és mindegyik a 22-esen figyel.)
Tehát megnyitás után puttyba beírod a netes ip-d és a nyitott portot, ezután pedig bejelentkezel.
Ui.: Teamviewer megy linux alatt is. (Egyébként a legegyszerűbb a Remote Desktop, ez a bamt-on és a smos-on alapból fut) -
-
rzerge
aktív tag
HW értékem mitöl lehet? illetve olyan lehet, hogy csak egyik poolon van HW màsikon nincs?
vagy a hw érték is olyan mint a rejected, hogy mindig van egy kevés?
alacsony fesz adhatja ezt? -
musztiii
tag
hasznal vki közületek bamt v smos os-t ?
vagy aki linuxot hasznal: hogy lehet elerni a gepet tavolrol router mogul? Mert halozaton belul oke, de kívülről hogy kellene elerni? -
oleslie
aktív tag
zsindex :
Itt az első amerikai bitcoin-ATM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest