Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiii
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nagyon tetszetős! Csak ha teheted inkább használj egy lan switch, pár ezer forint. Nem kell különleges. Nekem amíg usb wifivel használtam sok volt a reject...
-
kicsiii
tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Én is használom, és nekem is eddig szépen kiutalt. Igaz még nagy pénzt nem próbáltam, de amit utaltam tökéletesen működött.
-
janos666
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Egyik fórumozó a lakástűztől rettegve nem mer bányászni, a másik puha száraz fával pakolja körbe gépét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Bár tény, hogy még ha meg is gyulladna a fa, nem lenne hova tovább terjednie.)Ilyen dupla-költés elvileg nem lehetne most BTC-nél, esetleg valami gagyi coin-nál.
-
gcsordas
csendes tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Gorenje rulez!

-
-
Mesterlovesz
aktív tag
Történt már valakivel olyan, hogy elküldött BTC-t és kiírta, hogy duplikált költés?? Most feleztem le ezzel a BTC készletemet!!! Küldtem egy váltóra és ezt írta ki! Persze azóta sem érkezett meg a BTC-oda!!!
-
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Használom a krakent. Eddig többször használtam, kiutalás okés volt, másnapra megérkezett...
-
pappkarcsi
senior tag
Találtam egy kalkulátort és beállítottam 4db 280x-el rendelkező gépre kb.. Mennyire reális? 2600as diff-el számolva és 750es Kh-sel.
Illetve, egy másik kérdés: https://www.kraken.com-t használja valaki? Tapasztalat?
-
The Exiled
tag
Amikor a számtech marketing találkozik a bitcoinnal
[link] -
gcsordas
csendes tag
Ircen olvastam: nem tudom, hogy működik-e, de induló coinoknál solozáshoz jól jöhet:
-
Zlcsi
senior tag
Hogy kell kinyírni egy videó kártyát úgy hogy ne vegyék észre és kicseréljék?
Valamikor még a bányász szezon megkezdése előtt vettem egy 7730-ast, nem bányászni de most már mindenhol nagy kártya van és megy a bányászás.
Igazából ezzel is bányásznék, de pár perc után kifagyasztja a rendszert bármit csinálok, próbáltam feszt emelni, másik gépbe rakni, de fos...
Szólva kicsinálnám, és beszámoltatnám egy következő kártyába. Tudom nem túl tisztességes de...
-
musztiii
tag
válasz
Skymiskolc
üzenetére
Átlagolva ~0,015 ami egész jónak számít(ha jól számoltam), nekem most middle alig hozott 0,014et 1350khasre :S
-
HSM
félisten
válasz
oleslie
üzenetére
A csipeken is sok múlik... Azért raktak bele 512-es buszt, hogy spóroljanak a Tahitihez képest, mert így nem kell olyan nagy órajelre tervezni.
Így 512-vel gyorsabb is 10%-al, miközben 10%-ot spóroltak a helyen, ha minden igaz. Én azon csodáékozom, hogy egyáltalán van, ami az 1500-at bírja. 
-
oleslie
aktív tag
válasz
deadwing
üzenetére
opsz, igazad van (félig), összekevertem a kártyákat (másik ssh-t néztem)

947/1250 : 840, 1041/1500 : 895~899
am rohadjon el az msi, 6 kártyából kettő bírja az 1500MHz-es memclk-t (mindegyiken hynix ram van, elvileg), a többi már 1400-nál merevre fagyasztja a linuxot
pár hete kérdeztem itt vkitől, mivel lehet kiütni a linuxot ... hát már tudom, így játszhatok a watchdog-al is -
deadwing
addikt
Na, middle összes poolja lehalt nálam. Másnál is?
(#11777) oleslie: g 2-vel I 20? Biztos?
-
Flojd
csendes tag
Na csak megoldódott a dolog, valamiért a catalyst control center, beállította a kézi ventilátor vezérlést és ez valamiért lehúzta a hash-t a tizerdére..
Egyébként valaki nem tudja miért fizet ilyen irreálisan gyéren dogehouse? Kalkulátorral számolt ideális értéknek a felét sem adja..
-
bandito1
csendes tag
válasz
Skymiskolc
üzenetére
Szerintem nem middlebe rakja.
Elég jól mutatja, mit bányászott, mennyi van átváltva, jóváhagyva stb...
Futtatom pár napig aztán meglátjuk.
Nálam a middle nem remekelt az utóbbi napokban a 10% körüli rejecttel együtt. Eddig a Waffle 1% reject alatt van és összesen 98% az accepted.(5 órája megy csak.) Eddig jobbnak tűnik. -
Imafett
aktív tag
válasz
Skymiskolc
üzenetére
hmm, ez hozza a "régi" middle szintet. lehet átmegyek, de 2napja nálam pl nő a middle hozam, szóval nemtudom mi lesz, ennek ellenére köszönjük a tesztet!

-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
"Milliószor el lett mondva, ha van TC megadva, akkor nincs shaders."
Tegyük hozzá, hogy ez csak az eredeti cgminer-re lehet igaz.
Az újabb, tesztverziós miner programok közül több már okosan használja a shaders kapcsolót: az intensity értéket is átkerekíti a shaders többszörösére (és nem állítja át a TC-t, ha kézileg meg van adva a TC, másra pedig már nem használja ezeken felül, szóval negatív hatása nem lehet).
Bár ahogy néztem, a shaders-ből számolt TC még mindig nem a legjobb (legalábbis nem a 290(X)-nek), de az intensity finomhangolás javít egy kicsit a teljesítményen.
Tehát ezekkel a miner progikkal már/még érdemes kézileg megadni egy shaders-t és egy TC-t is (mindkettőt, nem csak az egyiket). -
Flojd
csendes tag
válasz
oleslie
üzenetére
Köszönöm az sgmineres ötletet, tökéletesen bevállt!
13.12-al stabil, nem fagy ki és gyors. Tökéletesen működik. Ma teszteltem. több mint fél napig tökéletesen ment.
Bár most más érdekes probléma van.. Gondoltam megpróbálom --gpu-fan paranccsal 60-ra tenni a ventikek, de valahogy ezt az sgminer nem szereti és kapásból újraindult a gép. Megpróbáltam még egyszer de akkor is. Aztán vissza kitöröltem a parancsot és azóta az átlagos 450-470 khash leesett 60-70 körüli értékre. Megnéztem más miner programmal és mindegyikkel ekkora sebességgel fut. Nem értem mi lehet a baj.. Többszöri újraindítás és áramtalanítás sem segített.. :S -
Skymiskolc
csendes tag
Sziasztok valaki kérdezte mi a vélemény wafflepoolról.
Én bányásztam náluk pár napot 1140kh/s-el.
Itt az eredmény:
2014-02-09 11:45:36 0.00179328
2014-02-05 13:09:03 0.02071976BTC
2014-02-03 15:49:52 0.01102543
2014-02-02 14:40:09 0.01708061
2014-01-31 17:47:17 0.01963841
2014-01-30 16:03:47 0.01574354
2014-01-29 16:32:14 0.01549398
2014-01-28 15:50:48 0.01823118
2014-01-27 16:57:49 0.01342273
Természetesen ötödikén leálltam, azért ilyen kevés a fizu, amikor beszálltam még 200 mega környékén voltak 1 Gigahashnél már látszott, hogy nem olyanok a mutatók, de ahogy néztem middle se volt jobb akkor(gyanakodtam is, hogy csak berakja middle-be és leszed 1%ot, nem tudom). -
érdemes még most belevágni mining gearbe, hogy így zuhan a BTC?
-
Geller72
veterán
Így van, oda meg berakott 259-re 300 LTC-t, hogy ha valaki el akar adni, akkor csak alatta teheti be. Ennyi.
-
Geller72
veterán
..valamelyik köcsög berakott egy 3446 LTC-s falat a sell oldalra kriszpin, hogy ne menjen 0.026 fölé az eladási oldal...mekkora bunkók..89 BTC mire elkopik onnan..
-
HSM
félisten
válasz
Cathfaern
üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy bár jól mutata az, hogy "csak" 2,5W, valójában nem ilyen jó a helyzet, mert azt is nézni kell, milyen sebességet hoz belőle. És ha a sebességet is nézed, akkor a sebesség/fogyasztás aránya ennek a kütyünek csapnivalóan rossz. Persze, egy VGA.hoz kéepst klasszisokkal jobb, de egy modern ASIC-hoz képest botrányosan rossz.
-
válasz
Cathfaern
üzenetére
Értelmes ár: 3 dollár. Annyit talán még ki tud termelni 1db ilyen úgy fél év alatt. Az, hogy nem termel veszteséget a fogyasztása miatt, még nem jelent semmit, ugyanis a vételára miatt "termel" egy egyszeri nagy veszteséget, amit aztán soha nem fog lefaragni. Máshogy fogalmazva: a BTC-be számolt vételárat soha nem fogja elérni.
Nekem van pár ilyen szarom, már tavaly tavasszal is úgy dobták utánam, hogy 0.1BTC-ért rendeltem egyet (300 dolláros árfolyamon) teszt és játék jelleggel, de promó miat 3db-ot kaptam.
Óva intek tőle bárkit hogy ilyet vásároljon, hacsak nem ajándékba adják egy karton sör mellé mint egy kulcstartót, mert kb ez a kategóira. Illetve ha netán tényleg 2-3 dollárért adják, de akkor is csak annyi történik hogy nullán leszel vele

-
gcsordas
csendes tag
Nem túl hasznos, de érdekes:
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Igen, amikor ezek kijöttek, akkor még VGA-val is megérte bányászni BTC-t, és ezek pont annyit hoztak, mint az akkori VGA-k. Megjegyzem mivel nagyon alacsony a fogyasztásuk (2,5W, ugye USB nem is tud többet leadni), jelenleg sem termelnek veszteséget, szóval ha értelmesebb áron tud szerezni az ember, és van egy 0-24-ben (más okokból) üzemelő gépe, akkor lazán megéri rádugni párat. De csak ilyenekért fenntartani egy gépet maximum akkor éri meg, ha nagyon nagy tételben űzi az ember a dolgot.
-
Imafett
aktív tag
válasz
zsoleszkai
üzenetére
LINK ez a saját configom, nem néztem meg miben tér el a tiédtől, mert még mocskosreggel van, de nekem ezzel 760at megy a 7970em

-
gcsordas
csendes tag
Van már direkt eladásra készülő coin is
reméljük nem lesz belőle trend. -
musztiii
tag
Találkoztatok már olyannal, hogy 50%os ventikkel eszik a gép 930wattot, 100% al meg 820fölé nem megy?
-
Reggie0
félisten
válasz
AAntii
üzenetére
"Ahhoz viszont mit szólsz, hogy a 21. században nehezére esik egy szolgáltatónak, hogy tájékoztassa az ügyfeleit arról, hogy milyen jellegű probléma lépett fel?"
Erre ugy racsodalkozol, mint ha nem magyarorszagon elnel

(#11712) Zlcsi: Azert attol meg messze van a bitcoin. Ha a bankokat annyira szurna sokkal egyszerubb lenne szepen felvasarolni es megsemmisiteni a bitcoinokat, vagy a tranzakciokat megneheziteniuk mindenfele penzmosas elleni torvenyre hivatkozva.
(#11738) TooCool: Nekem hetediken valamiert ismet megjott hogy verified

-
janos666
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Úgy is lehet tolni, mint én: 0,1,2,3,4,2,1,2,1,2,3,1

Ha egyszer 5-ön állok kikesselek.
(#11745) Dexar007
Nem, azt tudnánk. A block explorer-ben látszik, hogy merre mozognak tovább a blokkok BTC-i, ő pedig az első X darabot bányászta ki magának.
Amúgy nem valami Szatosi Tomi vót'?
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Amikor január elején megtaláltam az altcoinokat és belevágtam a bányászatba, már akkor éreztem, hogy lemaradtam az igazi pénzkeresetről. De most azért pontosítanom kell, aki össze tud rittyenteni egy 4-8 Mhs-es rendszert azt még most is nagyot tud kaszálni!
Az induló altcoinok között szemezgetve, megértve a piacot és az embereket, igen jól lehet keresni. 1 nap alatt a heti middlecoin termelés többszörösét is össze lehet szedni. Ami 4-8 Mhs-t figyelembe véve már elég szép pénz!
(Január végén kezdtem és már átléptem a 6 számjegyes bevételt. Ebben volt Middlecoin és induló új érmék, ja és 0,4-1,4-1,8 Mhs-em volt, van)
-
janos666
nagyúr
válasz
WiZARD
üzenetére
BTC-ben tartani a megtermelt "pénzt" nem hangzik túl biztosnak.
SHA256 ASIC-ban, sőt, annak visszamondhatatlan előrendelésében tartani a pénzt mennyire tűnik biztonságosnak?
Kifizeted, aztán vagy kapsz HW-t, vagy nem. Ha kapsz, akkor jelen $/BTC árfolyammal, de emelkedő diff-el számolva vagy van még esély, hogy megtermeli a saját bekerülési árát és az áramdíjat, vagy inkább nincs, inkább csak a remény van, hogy mikorra elavul az ASIC, már addigra is magasabb lesz a $/BTC árfolyam, illetve hogy lesz időd még tovább BTC-ben tartani a pénzt, és még többet fog érni.De szerintem viszonylag ingatag lehet majd mostanában a bizalom a $-ban is.
Ez viszont már számomra is felfoghatatlan, hogy honnan jönnek még mindig ennyien a legfrissebb altcoin-okra is, mikor már régóta cirkusz az egész.
Ok, hogy a spekulánsok szállnak bele sok BTC-vel, aztán ki... De ahhoz, hogy ők megszedjék magukat, közben kellenek a kis emberek, akiket lenyúlnak, nem a semmiből terem oda az a BTC, ami az ő részüket végül átveszi túlárazva. -
WiZARD
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Nekem az még mindig meglepő/fura, hogy a naponta megjelenő altcoinoknak értéke van, btc/ltc-re válthatók, majd ezekből valódi pénz lehet.
Közben még a btc jövője is erősen kérdéses, és szerintem egyértelmű, hogy az altcoinok 99%-a soha se fog "befutni".
BTC-t már nem lehet home cuccokkal bányászni, helyette bányászunk mindenféle jövő nélküli altcoint, és ezt páran boldogan váltják BTC-re, így adva értéket ezeknek.
Egyszerűen nem értem
No meg szerintem részben ennek köszönhető, hogy a BTC árfolyama nem bír emelkedni. Sok altcoin bányász BTC-re vált, azt pedig eladja.
Ha csak a middlecoint nézzük (nem tudom hány százalékát teheti ki az altcoin bányászatnak), az a napi ~350 BTC, az napi 200-300ezer $ -t jelent.
Márpedig aki nagyban nyomja a bányászatot az tuti folyamatosan beváltja $-ra, ha nem tenné óriási kockázatot vállalna, az áramszámla, hw avulás, stb miatt. BTC-ben tartani a megtermelt "pénzt" nem hangzik túl biztosnak. -
Geller72
veterán
Nem bánom, hogy nincs minden nap 50 új coin, hála az égnek ezt is elkezdték - igaz, még csak közvetett úton - szabályozni. Már teljesen ledegradálták ezzel ezt az egész scrypt - meg úgy általában az egész - coin rendszert. Akik egy kicsit is kezdték volna komolyan venni, azok is elpártolnak tőle, ha nincs igazi értéke a dolognak, ha nem kuriózum. Már pedig értéke annak van, miből vagy kevés van, vagy amúgy is nehéz előállítani. Ha millió egy altcoin van, kismilliárd coinnal, akkor ez az egész tényleg nem ér semmit, akármilyen jó az elv, a logika. És már az újdonság varázsa sem viszi előre a dolgot. Ha rövidesen nem találnak ki valamit, ami új értelmet adna ennek az egésznek, nem sok jövőt jósolok.
. Lesz digitális valuta, de nem sok fajta, az tuti. Érdekes, ha megnézitek, a napi kereskedések grafikonját, a legtöbbet nem a stabil LTC-vel kereskedtek, hanem a dogéval, tips-el. -
WiZARD
veterán
clevermining-ot próbálta valaki, van bármi tapasztalat?
esetleg wafflepool -t?
-
janos666
nagyúr
válasz
bandito1
üzenetére
Nálam is 10-12 közt volt a middlecoin reject. Nemrég átálltam fixen egy nagyonalt pool-hoz, és most <=1% (ilyen még nem volt, mióta bányászom! általában 2% körül mozgott multipool.us DOGE-nál).
Pl. most nemrég volt restartom (majdnem minden nap van felén pár másodpercnyi áramszünet
), de A: 128824 R:576 a legmagasabb, és van még egy R:64, a több thread R:0.
A pool diff pedig 512 (vardiff-ből), szóval nem is pici. -
bandito1
csendes tag
Middle-re van valami lehetőség, hogy ne legyen magas a reject? 8-10% körül mozog nálam. 280x kártyákkal tolom.
-
ZolaMan
tag
Nekem valahogy a fa nem szimpatikus erre a célra. Szikrát kap, stb.
Műanyag rekeszeket használok. Be is gyűjtöttem most pár ideális méretűt még pluszba.
Valamint sikerült vadászni olyan fém rácsos tárolópolcot, amibe két konfig is befér szellősen egymás fölé.
Akit érdekel van ezekből eladó olcsón. (Építést is vállalok egyébként.)Más:
Tegnap rászántam pár órát, hogy kicsit önműködőbbé tegyem a gépeimet, de nagyon beletenyereltem valami büdösbe.
A jelenség a következő (Win7 x64):
Ha bekapcsolom az automatikus logint, akkor teljesen összeszarja magát az egész rendszer.
Egyből "driver helyreállt" bulival indul a móka és utána az Afterburner is csak 4 kártyából kettőt állít be rendesen, aztán amikor indulna a cgminer, akkor egyik kártya el sem indul..?!
Gondoltam, sebaj, biztos egy kis késleltetés kell neki...
Startup batokat csináltam, 30 sec timeout után indul az afterburner és utána 30 sec múlva a cgminer.
De így is rossz, teljesen megzakkannak a profilok.Gyakorlatilag úgy tűnik, hogy csak akkor működnek helyesen a dolgok, ha kézi bejelentkezés történik és utána indul el az afterburner (mer ugye ez nem service-nek teszi be magát, hanem login után startol), majd a miner.
Hogy lehetne ezt mégis automatizálni win7 alatt, valakinek sikerült?
Az az ötletem van hogy a kijelző hiánya bolonditja meg valahogy a folyamatot, de nincs kedvem most lecipelni egy monitort. Ugye auto loginnél még a teamviewer virtuális display-e sincs jelen, így teljes ingerhiányban kellene felállnia szegénynek. ULPS kikapcsolva. -
flashx10
tag
Noh én hamarosan abba hagyom a bányászást... ami bent van bitcoinom, abból váltogatni fogok, "játszadozni".. aztán vagy bebukom, vagy nem..

-
kicsiii
tag
Lemaradt egy kérdés! Riser 1x-16x kábelt tudom használni 16x-16x hosszabbítóként? Mert az új alaplapon megváltoztak a slot kiosztások, és valahogy meg kellene oldanom egy 16x hosszabítást...
-
kicsiii
tag
Én átpakoltam mindent a másik alaplapba... Több memória. Nem kerreg annyit, és máris szebben néznek ki a számok.
Főleg a 7970 es a bios frissítés után!!

-
kicsiii
tag
válasz
zsoleszkai
üzenetére
Nekem tetszik. Kicsit kevés a WU, de nincs HW és R ami nagyon jó...
-
oleslie
aktív tag
ha szépen megkérsz ...
... adok tárhelyet (meg cron-t), csak ne zavard végtelen ciklusba, mert akkor agyfaszt kapok
belefér a terhelésbe, messze nincs kihasználva munin stat -
gergomiho
tag
Igen volt rengeteg negativ hir, amit rogton felkap a mainstream media, de volt csomo pozitiv hir:
scan.co.uk anglia egyik legnagyobb hardver kereskedoje elfogadja a bitcoint, megtortent az elso bitcoinnal fizetett urutazas(250k$), 28.000 angol boltban vehetsz kp-ert bitcoint, cheapair egy orisai utazasi iroda is elfogadja a bitcoint. ez csak 4napra visszamenoleg.
Szeritem meg eleg messze van a bitcoin vege
es felnek is tole rendesen. -
htc07
addikt
válasz
oldmannn
üzenetére
Én is PHP-ban gondolkodtam, csak nem találtam olyan ingyenes tárhelyet, ahol rendesen lehetne futtatni CRON-ban pár percenként a kódot (és így email értesítést is küldhetne automatikusan), így megmaradt ez a tákolmány.
Pedig már írtam egy primitív félautomata trader botot is PHP-ban (inkább panicseller), de ott is a CRON volt a legnagyobb baj. 
-
oldmannn
csendes tag
Szia htc07,
ez tényleg baromi jó!
Őszintén szólva foglalkoztatott ilyesmi gondolat engem is. Egy ismerősöm php-ban írt valamit és fontolgatom hogy átvegyem és testreszabjam de ez a JSON azt kell mondjam nem rossz. Nem zizeg a zsebemben de figyelemreméltó!
Köszönöm, hogy megosztottad! -
htc07
addikt
válasz
oldmannn
üzenetére
Volt itt a topikban valaki aki linkelt egy váltót, ahol küldenek automatikusan emailt, ha az árfolyam meghatározott érték alá/felé megy, de hirtelen nem találom

Amúgy csináltam egy google drive árfolyamfigyelőt, nem automata, de ha megnyitod, látod hogy mi merre mászkál.
-
oldmannn
csendes tag
Sziasztok,
tudtok javasolni jól működő LTC, BTC, DOGE árfolyam figyelőt iPhone-ra? Valami olyasmire gondoltam, hogy adott árfolyam esetén értesítsen (riasszon), vagy hasonló okos funkció amivel kevesebbet kell figyelnem és minél hamarabb értesülök a kisebb-nagyobb változásokról.
Köszönettel
-
iq198
csendes tag
Info, ha valaki DOGE-t deposital a cryptsy-re:
-
oleslie
aktív tag
Nekem a 280X-re a 13.11 vált be, ezzel szemben próbaképp kicseréltem a kártyát 290-re, jöttek a fagyások, BSOD, minden. 13.12 -re frissítés után már 'csak' restart ahogy kiléptem a cgminerből (azóta sgminer, az nem dönti össze a rendszert). Visszaraktam a 280X-et, az meg most nem akar menni 700 fölé, szóval rakhatom vissza a drivert is 13.11-re

-
Zlcsi
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Össze esküvés elmélet on:
Azért nem kell túl messzi menni azzal a feltételezéssel, hogy elkezdte szúrni a bankrendszer szemét a bitcoin, mert létében veszélyezteti azt.
Egyre nagyobb az elfogadottsága, szárnyalnak az árfolyamok, és egyre több pénz áramlott a rendszerbe.
Nos ennél jóval kevesebbért is tettek tökre embereket, rendszerek.Kicsit sok volt a héten a véletlen negatív esemény, az apple indoklás nélkül letiltja a bitcoin programját, oroszoknál gyakorlatilag illegalizálják, és a pontot az gox teszi fel az i-re azzal hogy indoklás nélkül teszi azt amit tesz.
A kérdés az, hogy kibírja-e a rendszer az össztüzet
-
Flojd
csendes tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Mindenhol azt írják a legjobb a 13.11 ill. 13.12... A 13.11-essel volt nekem a legrosszabb, annál folyton összeomlott már indításkor a driver ill. sok volt a kék halál. 13.12-es mérföldekkel stabilabb. De az újraindulások és a vga fagyások nem szűntek meg.. :S
Bár még olvastam egy-két helyen, hogy még a 12.6 vagy 12.8-as nagyon stabil, de állítólag azok nem támogatják az R9-es szériát..
-
AAntii
őstag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Kb. így, meg aki nem tájékozódik, mint mondjuk most te, akkor megveszi ennyiért is és majd csak hónapok múlva szembesül vele, hogy kidobott egy valag pénzt kb. a semmire.
-
Victoryus
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
számold ki... Nem valami sokat termelne.
-
htc07
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
kb. 60 forintot termelne ki naponta jelenlegi diffel. (~2.6 GH/s)
Egyébként ugyanezt a teljesítményt a cex.io-n kb. 0.075 BTC-ből megúsznád.
-
pappkarcsi
senior tag
ezzekhez mit szóltok? jó lehet valamire? nincs 280x de van ilyen, 2db árából kijön egy ilyen csomag.
-
a2580
csendes tag
[ilyen] keretet nem akar valaki gyártani? én vevő lennék 2-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így 512-vel gyorsabb is 10%-al, miközben 10%-ot spóroltak a helyen, ha minden igaz. Én azon csodáékozom, hogy egyáltalán van, ami az 1500-at bírja. 

), de A: 128824 R:576 a legmagasabb, és van még egy R:64, a több thread R:0.