Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Seasonic Platinum 860W elbír 3x 280X VGAval? 71A terhelhető összesen a 12Vos ágon...
-
ngabor2
nagyúr
Nézegettem a kínai oldalt, de nem igazán jöttem ki rajta. A 4k USD-s ár a 3MH/s scrypt teljesítményre vonatkozik? És ez most 1 egység, vagy 10? Vagy 10 chip van 1 panelra rápakolva? Ha ez utóbbi, akkor hogy lehet 15 kiló? egy réztömbbe van nyomva?
Azért majdnem 1M Ft 3MH-ért kissé drága, legalábbis beszerzésben. A fogyasztása bitros, hogy sokkal kevesebb, mint vga-kból összeállított hasonló számítási teljesítménynek, de ez csak nagyon sok gép összeállításánál jön ki.
-
Attix82
addikt
Összeraktam egy 2 db 280x-es konfigot.
2 magos proci 2 GB + 500Gb hdd
Konnektorból kereken 400 watt.
Üresjáratban 70 watt a konnektorból vagyis a 2 VGA terhelés alatt 330 watt.
90% hatásfokú táp van rákötve, vagyis effektíve a beállításommal 1 VGA 330/2 * 0,9 = 149 watt.
Így a termelés 640/620 1 gépbe
-
Geller72
veterán
válasz
The Exiled #11192 üzenetére
Nekem is volt middlés kifizetés. Az MTGOX valóban jó, csak többek szerint azt a 2-4 hét átfutási idő nem a legjobb.
-
GG888
senior tag
válasz
Geller72 #11153 üzenetére
techpowerupon 275W-os tdp-t írtak.Úgy tudom ez egy felső határ amit nem léphet át a kártya.
Jó...nyilván az 5% powertune az részemről ennek áthágása, de úgy sincs 290 az egész.
Az alulfeszelt apu, meg az az egy darab vinyó nem zabál sokat.Viszont volt most egy ügyfél aki hálát adhat felsőbb hatalmaknak, már ha hisz bennük, vitt egy 280X-et, mer neki az kell, meg hűdejó, és csdodálkozott, hogy leáll a gépe. 420W LC-Power
-
Geller72
veterán
"mert épp 5870-eket ajánlottak valakinek amitől mindenki aranyáron akar most megszabadulni, és az új, beszerezhető, garanciával rendelkező 270 kevesebb pénzért ugyanazt tudja"
-Ez most úgy hangzott, mintha a 270 olcsóbb lenne, mint egy 5870... Nekem még mindig jönnek 30 alatti ajánlatok. Sőt, igazából efeletti nem is jött és a két utolsót is ez alatt vettem.
-
Elbandi
aktív tag
a sajat githubos cgminerembe belelapatoltam par patch kivetelevel a kalroth fele modositasokat. amiben mas:
- sajat gpu-thread parameter modositasom
- a gpu status sorban %-os reject mellett megmaradt a darabszamos is
- a --more-notices parameter nincs (minden uzenetet mutat)
- tovabbra is az elozo blokk hasht mutatja
- a knightrider-es elvalaszto animacio bele sem kerult a kodba
- a global accept/reject-nel is van %-os kijelzes
- par felesleges karakter eltavolitva a gpu status sorbol ("RPM", "k/s"), igy belefer a 80 karakter kepernyoszelessegbe -
törölt tag
holnap 14:00 indítunk egy nagy ajándékosztást, azt akarjuk elérni hogy meglegyen a 400-500 mh/s (300-körül vesznek fel váltók)
szóval : 0.66 [66] coin + 3x33$ paypal prizes
bővebben [https://bitcointalk.org/index.php?topic=449483.0]
gondoltam szólok mielőtt indul, mindenkinek megduplázzuk a bevételét + kiosztunk kurva sok 66 coint
-
-
-
dArk-
tag
Na mennek már a gridseed group buyok
Úgy néz ki febr. 25-i UK feladással is elérhető lesz, persze a kínai áránál azért még mindig drágábban.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Dexar007 #11172 üzenetére
65 fok deltaT nagyon sok
Nálam is nyitva vannak az ablakok, de nem a kártyák "egészsége" miatt, hanem mert megdöglök a melegben
Fűtés kikapcsolva és így van 26 fok a lakásban, 0 körül kint, gépasztalok alatt 35 körül, gpuk meg 66-74 (alsók/felsők) közt, felrakott gépházoldalakkal de megnyomva rendesen ventikkel. (közelítő értékek, gpu-z és egy maghőmérő segítségével, lakás körbeszigetelve 10-es kőzetgyapot-rendszerrel).
-
AAntii
őstag
válasz
Elbandi #11167 üzenetére
" aki decemberben 6 ltc-t banyaszott naponta, az ma 1 ltc-nyi altcoint"
Ez ebben a formában nem állja meg a helyét. Az ltc árfolyam emlékeim szerint novemberben ugrott fel és esett is utána vissza elég gyorsan. Az ltc nehézsége jelenleg ugyanott tart, mint december 10-én, azóta eltelt majdnem két hónap, a reward ugyanannyi, tehát ugyanannyit tudsz ltc-ben bányászni, mint december elején, az, hogy közben az árfolyam nem 45 dollár csak 20-25 jelenleg lehet probléma, hosszabb távon nem. A többi altcoinnal pedig másfélszer, ha jobb időszak van kétszer annyit lehet csipegetni, mint az ltc-vel. Decemberben pedig még csak max. wdc-ztünk, azt is inkább a második felében.
A fenti fejtegetést a saját wallettem is alátámasztotta.
-
musztiii
tag
válasz
The Exiled #11162 üzenetére
0,2mhast ír mikor 1,3felett nyomom elvileg, és nincsen immature meg unexchanged se
-
Dexar007
veterán
Lassan sok lesz mar a jobol. A szobaban van vagy 5 fok, a kartyak mar a 70 fokot sem erik el,de en se nagyon a 36-ot.
-
válasz
Elbandi #11169 üzenetére
Majdnem, csak 12 helyett 18-as intensity-n. De ez nem dedikáltan bányászatra van, hanem ebben a gépben, amiről most is írok, szóval csak időnként van rajta elindítva a bányászat (éjszakára, mikor jók az árfolyamok - vizes, úgyhogy aludni is lehet mellette).
(#11170) flashx10
Hogy 5-el osztható legyen azért, mert a Cypress-ben egységenként 4 arithmetic + 1 special function unit található (VLIW5, mint )
-
dArk-
tag
válasz
akrobet #11160 üzenetére
Igen, le is lett írva párszor, hogy a több HD5xxx gpu + 13-as catalyst kombó vagy 10 féle hibát okoz a cgminer kimenettől a cpu hogig ami miatt aztán nem lesz egyik core sem 100%-on hajtva. A megoldás a driver downgrade, nálam 12.4 van, de a 12.8, 12.10 is jó elvileg.
-
Elbandi
aktív tag
válasz
musztiii #11096 üzenetére
ott bukik el ez a 32$, hogy jelenleg boldog-boldogtalan gepet epit banyaszatra, es veluk is osztozni kell a nyeresegen...
csak egy erdekesseg: miota (dec eleje) felugrott az arfolyam, az ltc-ben kb 50G hashpower volt. most a Scrypt coinokban (ltc, doge, meg az osszes shitcoin) a global hashpower kb 300G lehet -> 2 honap alatt 6x lett a teljesitmeny. vagyis aki decemberben 6 ltc-t banyaszott naponta, az ma 1 ltc-nyi altcoint.
lehet szamolni hogy 2 honap mulva mennyi lesz a nyereseg...(es az arfolyamnovekedest meg ne akarjatok, mert akik mar regota banyasznak es soksok ltc/btc osszegyult , kiszedik a penzt, es olyan rigeket fognak epiteni, hogy a te kis 1-2M-as cuccod porszem lesz hozza kepest...)
-
oleslie
aktív tag
"14.1 beta, hát nem ajánlom senkinek."
Ha guglit megkérdezted volna, nem ajánlja senki (bennem is elindult a vezérhangya, hogy mit tudhat a BF4 mantle-val, de abból nincs pénz, a bányászatból meg igen, így előbb gugliztam, minthogy megszopassam magam). Minimum 10% (de inkább több) a teljesítménycsökkenés. 13.11 (vagy 13.12), addig és ne tovább -
válasz
Geller72 #11158 üzenetére
Elhiszem, de nekem 5850-en szépen bejött ez a WLIV5 shader elmélet.
1440*5=7200, ezzel a TC-vel az én 5850-em megdöntötte ennek a listának az 1000/1200Mhz órajeles h/s értékét (ugyan ezeken az órajeleken).A GCN-es 290(X) nem volt ilyen egyszerű, ott már nem is emlékszem miként lukadtam ki a 36044 értéknél, csak azt, hogy ezzel picit jobb eredmény jön ki, mint az előbbi listán "javasolt" értékekkel, és kellemes, hogy egyformán szereti a sima és X-es 290 is. Viszont itt én még ezzel sem érem el azt a h/s teljesítményt, mint a listás rekorderek azzal a TC-vel, amivel nekem kicsit kisebb a h/s (c2c).
(#11164)
Linux-al még 6db 290(X) alá is elég 1Gb is.
-
musztiii
tag
middlecoin nálatok se nagyon frissít? Azt hittem az a baja, hogy nem lehet egy címmel két gépről bányászni, de nem, mert betettem az egyiknek új címet és azóta sincs semmi változás :S
-
akrobet
tag
Sziasztok!
Használ itt valaki 5970 -es kártyákat? Most tesztelek egyet, de a cgminer nem hajlandó semmit mutatni, csak ha a -T paraméterrel indítom, de úgy nem túl áttekinthető a dolog..
-
dArk-
tag
válasz
AAntii #11147 üzenetére
Neeeem persze, alapvetően 450-el számolok. Ezért is írtam, hogy 1350 biztosan, 1450 szerencsés esetben. Csak azért írtam különben a 270-eket, mert épp 5870-eket ajánlottak valakinek amitől mindenki aranyáron akar most megszabadulni, és az új, beszerezhető, garanciával rendelkező 270 kevesebb pénzért ugyanazt tudja - már az eredeti számítást figyelembe véve ami szerint 5870-el 160e HUF -> 1.3-1.4MH. Különben hajlamosak vagyunk addig hegyezni a dolgokat amíg lehet, és ezen nem feltétlenül a maximális hashrate-et értem. A 450 teljesen reálisnak tűnik, a 470-80-90 már persze erősen szerencse kérdése, de a hűtésen legalább nem fog múlni
Geller_1972 különben nem zabálnak ám annyira sokat az 5970-ek mint gondolnád, viszont az tény, hogy ki kell fogni sajnos :\ Bár jelenleg ugye minden használt kártyától a hasonló teljesítményű új hw árán próbálnak megszabadulni, szóval ha úgy nézzük a többit is ki kell fogni
-
Pár napja bekerült pár módosított kernel az sgminer-be. Csak futva próbáltam őket végig, de úgy tűnik, hogy míg a többi mind egyforma, addig a "psw" tényleg adott egy minimális gyorsulást a 290(X)-eknek.
(#11156) Vikthor
Próbáltál már kézzel megadni egy thread concurrency értéket?
Szerintem 80*5, vagyis 400, vagy ennek egész számú többszörösei (míg el nem fogy a VRAM) lesz jó. -
ebben milyen hibát találtok? igaz csak teszt kedvéért egy 5450-es vgan akartam kipróbálni, de erroral elszál.
color 02
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100cgminer --scrypt -o stratum+tcp://middlecoin.com:3333 -u 1KyDVdPYPDNdZw93L6jS3SKbAYN3Nqthf8 -p x
Ez az error:
[2014-02-04 21:34:42] Started cgminer 3.7.2
[2014-02-04 21:34:43] Pool 0 difficulty changed to 1024
[2014-02-04 21:34:43] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[2014-02-04 21:34:43] "C:\Users\Vikthor\AppData\Local\Temp\OCL1AA.tmp.cl", line
762: warning:
variable "ySIZE" was declared but never referenced
const uint ySIZE = (1024/LOOKUP_GAP+(1024%LOOKUP_GAP>0));
^
"C:\Users\Vikthor\AppData\Local\Temp\OCL1AA
[2014-02-04 21:34:43] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0
[2014-02-04 21:34:43] Restarting the GPU from the menu will not fix this.
[2014-02-04 21:34:43] Try restarting cgminer.
Press enter to continue: -
Geller72
veterán
"bőven elég volt hozzá a táp, ha csak 80%-os hatásfokkal számolok, akkor is van 360W-om."
-Nagyjából ennyit fel is vesz a holmi. A tesztek szerint is terhelésen 335-350W egy hasonló rendszer teljesítményfelvétele. Ezért írtam, hogy eléggé necces. Persze, a te dolgod. Nálam minden alapon -I 18-on 810 Kh/s-et tudtak a kártyák AVG. Szvsz. szerintem sincs sok értelme a húzásnak. 950/1450-en szépen mentek. A 280-nak tényleg nagyon kevés az az érték. I13-on legalább 700-at kellene tudnia mindenféle hókuszpók nélkül.. -
GG888
senior tag
válasz
Geller72 #11149 üzenetére
bőven elég volt hozzá a táp, ha csak 80%-os hatásfokkal számolok, akkor is van 360W-om.
Az X-es bios azért került a kártyára, mert többeknél nem csak órajelet emelt, hanem a shader egységek (compute ha úgy jobb) aktiválódtak. Ezáltal 290X-ként többet tudott volna a kártya.
Nekem a gyári órajelem 950 volt, azon tudott 810-et a kártya. úgy hogy hozzá se értem. 1000en pedig 780 körül, tehát dropolt. 945ön a legmagasabb és eddig, cirka 1 hónap masszív 24/7 bányászás alatt egyszer nem láttam se sicket, se deadet.
szvsz szoftveres gond van, van az új beta driver, amit nem is értem mért nem r9 200-nak látja, mint előtte a 13.11 ami fenn volt. Azt tudtam, hogy 7900ból lett, de köszi az infot
Asus GPU Tweak amikor még az elején fennvolt az is Matrix HD7970 néven látta, ez nem újdonság ilyen szinten
-
Geller72
veterán
..szökik a tips!!!!!
-
Geller72
veterán
"chieftec iarena 450W és egy asus r9 290"
-L.O.L. A 290-es karinak egy ilyen tápot? Bátor..DDD.
"Finomhangolásként(!) annyi történt, hogy rátoltam a 290X biost, sajnos shader unlock nem lett belőle, de az órajeleket szépen felrántotta.
Ennek örömére be is esett a hashrate rendesen, jelenleg a gyári órajel alatt(!) 945MHz-en, 5% powertune-nel tudja a legtöbbet a kártya, ~840kh/s."-Ez egy kicsit ellentmondásos..hova rántotta fel, ha kisebb az órajaled, mint a gyári 947 mhz
Tök felesleges volt szvsz az ápdét, a legtöbb 290 alapon tudja a 995/1500-at legalább mindenféle fesz emelés nélkül. Nálam 2-ből kettő tudta az 1000/1500-at.
"most pl. a 280x-et 7900 seriesnek látja az eszközkezelő"
-Azért, mert az is. Igazából ezek a 280-ak tupírozott 7970-ek.
Az a dead 945 mh-en a 290-él úgy gondolom, nem véletlen. 947 az alap, elég vicces, hogy alatta megy így és gyakorlatilag folyamatában lehal. Én azért visszaraknám másodlagosnak a saját biosát és megpróbálnám azzal. -
GG888
senior tag
Szervusztok bányásztársak!
Gondoltam bejelentkezem, sajnos tavalyelőtt is volt BTC-tárcám, de nem igazán láttam értelmét, másfél-2 hónapja megint beleástam magam a témába, nyilván a BTC ment is a kukába, hitelt meg nem fogok felvenni semmi pre-order scamre. Legyen altcoin hát.
Szerencsére olyan cégnél dolgozom, ahol hardver forgalmazás is történik, dolgozónak ha kell valami (bár én webprogramozó vagyok) akkor azt beszerzési nettó áron megvehetem.
Meg is vettem ami kellett, fm2 lap + a4-5300k trinity + 5gb ram (4gb-t vettem, találtam itthon is egyet, elfér ott)+ chieftec iarena 450W és egy asus r9 290.Ez volt karácsony előtt, mondom ünnepekre hazahozom, kitesztelem, meg hát megnézem milyen a BF4 ultrán.
Minden szép és jó volt, 2-án bevittem a céghez a szerverterembe a masinát, teamviewerrel, win 7-tel.
Finomhangolásként(!) annyi történt, hogy rátoltam a 290X biost, sajnos shader unlock nem lett belőle, de az órajeleket szépen felrántotta.Ennek örömére be is esett a hashrate rendesen, jelenleg a gyári órajel alatt(!) 945MHz-en, 5% powertune-nel tudja a legtöbbet a kártya, ~840kh/s.
Ez volt kompletten 126e.
Kollegának garba van a lapja jelenleg (2 hete), így bérbe vettem tőle az ő 280x - Dual-X kártyáját.
Mai napig nem tudtam beállítani rendesen, mindenhol 13as intensityt írnak, nekem 20ason adja a legjobban, 670 körül :/ (ajándék lónak...)Persze nem a 450-es séfmesterrel megy most a vas, beújítottam egy fsp raidert, 750eset, nagyon pöpec táp, és jó árban is van, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ma újrahúztam a gépet, 8.1 + 14.1 beta, hát nem ajánlom senkinek.
azért heti 2-3 gépet átlagban feltelepítek, de ennyit még nem szívtam.
most pl. a 280x-et 7900 seriesnek látja az eszközkezelő.a cgminer úgy 2 óránként kitalálja a 290es kártyára, hogy DEAD, írtam is egy batot, hogy másfél óránként induljon újra a gép. Meg most összekeveredett a 2 GPU... a hash értékeket felcserélte a 2 kártyánál.
Holnap jelenkezem mi volt a megoldás
Bocsi, hogy ekkora post lett.
WorldCoin-t túrok egyébként jelenleg ~1.5Mh/s
-
AAntii
őstag
A 480 kh/s-es eredménynél 1135-ös magórajellel ment a gigabyte a gyári 950/975 helyett, szerintem ez már nem hűtés, hanem szerencse kérdése, hogy épp megy-e annyit a chip. Nálam 430 körül van a plafon, emiatt döbbentem meg az eredményen. [Mikor legutóbb itt néztem az eredményeket, akkor 450-nél nem ment többet egyik se].
Ha veszel párat, akkor szerintem ne abból indulj ki, hogy tudod hűteni, risereid is vannak, így a 480-as eredménnyel kalkulálhatsz, mert nem mindegyik fog chip fog annyit tudni. Az is kérdés, hogy mennyire akarod egyáltalán tuningolni a kártyákat, ha folyamatosan mennek a kártyák, akkor lehet nem kell kicentizni.
Bár az a 30-40 kh/s nem oszt nem szoroz hacsak nem 10-20 darabbal számolunk. -
-
Imafett
aktív tag
válasz
pappkarcsi #11129 üzenetére
én linuxozom
ram annyiban számít h 4gb azért legyen minimum szerintem a TC miatt
(#11101) es hszemet olvasd el
+ az eredetit mire válaszként írtam, ott van 1 kész "konfig' meglátod mi számít meg mi nem
-
Geller72
veterán
390W környékén vagyok a 2 db 5870-el, komplett gép, konnektorból. 3 óra átlaga kb. Tehát az a max 180W kártyánként az ok bőven. Valamivel alatta lehet. 150k-ból van plusz 2 5870-ed, azaz 5 db, ami 2 mh/s. Ok, aláírom, nincs gar. Mondjuk annyira nem izgat. Nem 120k-s 290-ről van szó, mint amilyenek voltak nekem is. Engem ez a 30k vs. 50k /db taszít csak. Az 5970 nem rossz, hozza az elvárt 700kh-t, de sajna be is nyalja a 300W-ot a dupla gpu miatt. (ÉS elég ritka) Tény, hogy a 7970/280X közül is van, amelyik szintén benyalja és kb ennyit is megy plafonon (tudom, hogy megy többet, de nem mindegyik, olvasható a fórumokon is..) Ideális az lenne, ha 70k/700kh, (7970) 80k/800kh, (280x) 90k/900kh (290) lenne a kártyák ára és a hozzá illesztett teljesítmény. Ami már sajnos nem áll. Tavaly év végén simán lehetett kapni 7970-et 65k-ért.
. Most százakat kérnek értük..
-
válasz
pappkarcsi #11136 üzenetére
Egy darab 5850-em van, meg néha a 6850-is besegít. Az 5850 az stabilan 380kh/s-t hoz 900Mhz, 1050 mem, így 65-70 fok körül elvan. 6850 az 250-270 körül megy tuningolva, de mivel az nem bányagépben van, csak nagyon alapon megy, nem akarom kinyírni. Napi 3€ kp. Áramszámla nélkül természetesen.
-
AAntii
őstag
válasz
pappkarcsi #11126 üzenetére
Jó hogy, visszatértek a vizsgaidőszakról, indul a derbi a kolis "ingyen árammal". Én is berendeznék egy termet ilyen feltételekkel
@dArk-: tudsz ajánlani beállítást az 1450 kh/s per 3 db r9 270-re?
-
pappkarcsi
senior tag
-
RAMBÓ
aktív tag
A 2db 5850-et olyan szépen be tudtam állítani. R olyan 2-3% körül van.
Az 5870 és a 270X kártyáknál viszont nem tudom levinni az R értéket, most olyan 6-7%.
És nincsenek széthajtva sem:
5850: 310khs
5870: 400khs
270x: 415khsA 270X-eket kellene még hegyeznem. Esetleg valakinek Sapphire 270X VaporX-re jó beállítás?
Azt vettem észre, hogy ha felviszem az I-t 18-ra vagy 19-re, akkor az R nő inkább. -
válasz
pappkarcsi #11095 üzenetére
Azt még én írtam bele. Az a megjegyzés ltc bányászásra vonatkozott, a middlepool annál többet hoz. Továbbra is 380kh/s-sel nyomom, így napi átlag 3 eur. Legjobb napra 5 euro volt. Már visszajött a kártya árának fele.
Egy baj van az 5850-nel, hogy öreg, és minden nap ajándék. A legtöbbre amit itt is árulnak már rég lejárt, és azért a 0-24 óra tuti nem tesz jót hosszabb távon, főleg ha előtte már a régi tulaj is gyilkolta valamivel. Szerencsére március végéig garanciás az enyém... Remélem azért még kibír pár hónapot. Nagyon nem fogok befektetni, most is gyanúsan sok kártya volt meghirdetve, lehet leáldozóban van ennek az egésznek. Ezt csak én mondom, megérzés. -
dArk-
tag
válasz
musztiii #11115 üzenetére
Ha már ennyire belejöttetek a számolgatásba 3db 270 148e (115+afa), jelenleg is kapható, kevesebbet is fogyaszt mint az 5870, és garancia is van rá.. 1.350kH biztosan kijön belőlük, kis szerencsével akár 1.450 is. Ha használt kártya akkor az 5970-et tudom ajánlani, nemrég vettem két darabot 100e-ért, és stabilan mennek kerek 1.400-on.
-
Imafett
aktív tag
válasz
pappkarcsi #11126 üzenetére
igen
-
Egy darabig én átmentem a multipool.us-hez fixen DOGE-ra, mert tegnap óta 10% feletti reject-el megy a middlecoin, hiába csiszolták nemrég az EU szervert (de míg az folyt, addig én aludtam, és nem ment a failover-re, hanem akkor 100% rejetc-et gyártott
).
-
pappkarcsi
senior tag
Tehát ha mondjuk ezt a 4db 280-asat bekötöm egy szódásszifontartóba 1000-1200w-os 90+os táppal akkor jó eséllyel tudok átlagosan 10-15usd-ot termelni naponta megfelelő configgal+linuxon is akár?
(#11111) Attix82 Ezek szerint a szegediek nagyon belehúztak most a bányászatba..
Nálunk is vettek négyet tegnap
[link]
-
Geller72
veterán
Ha W7-et használsz:
Start menü-->keresés, ha nincs futtatás opciód aktiválva-->cmd. Ott már látni fogod. Enter.
Nekem a C meghajtó gyökérkönyvtárában van a miner a cgminer könyvtárban.
A parancssornál írd be, hogy cd \ majd enter. Ez kivisz a gyökérbe, akárhol vagy (jó esetben a saját dokumentum könyvtáradban voltál) Ha kint vagy a gyökérbe, akkor
cd cgminer majd ismét enter.(az én esetemben, ahogy írtam is.)
Ekkor elvileg bent vagy a miner könyvtáradban. Itt simán írd be a bat nevét. Látszólag ugyan az, mintha battal indítottad volna, de mégsem.. -
aAron_
őstag
Nem igazán értek hozzá, én csak ebből a cikkből indultam ki.
"Ebben az esetben úgynevezett „önálló tevékenységről” van szó, amely után ugyanúgy 16 százalékot kell adózni, viszont meghatározott kiadások levonhatók. Ehhez nem kell vállalkozónak sem lenni."
-
asaca
tag
Mah megnéztem a tips/ltc árfolyamo....................a helyzet siralmas..................
-
musztiii
tag
válasz
Geller72 #11108 üzenetére
Nekem most alulfeszelve, i17-en és kisebb TC-vel mint az "előírt" 650et megy a 7950, a 280x 700at.
280xet nem nagyon lehet kapni újonnan, amikor vettem dec elején 85 körül volt, hardveraprón 90 felett találtam csak.Természetesen az 5870 lenne a legjobb, de azt vadászni kell nagyon, illetve bejön az a tényező h az előtte lévő bányász mennyire járatta, mert nem lehet tudni, h játszott-e vele, vagy hajtotta őket.
Rolly üzenetére írtam csak, hogy a 180+áfa helyett, ami 1,25öt megy, jobb azért a 160/ 1,3-1,4mhash. -
Geller72
veterán
Állogatom a gépet a cpu csere után. Ha 1.2-t adok a vga-knak (5870, 2 db) a fogyi simán megugrik 460W-ra. A teljesítmény meg nem lesz annyival nagyobb, hogy megérje. A Q9550-el 1.1-en ~430W volt. Most a 440-es cerkával 1.2-n is mértem 460W-ot..
Visszavettem 1.05-re a vdcc-t, 880/1200-ra a frekiket és így is megvan a 822 kh/s avg a két vga-ra, a fogyi pedig leesett 390W-ra..
A ventik is sokkal halkabbak lettek. A vga-k 49/68 fokosak (Az egyiken peter blokk van.
-
Geller72
veterán
-
RAMBÓ
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Most kezdtem el megpróbálni beállítgatni a kártyákat.
Olvastam korábbi hozzászólásokban, hogy régebbi cgminer verzió akár jobb is lehet mint az újak.
Eddig a 3.7.2 verziót használtam. Most letöltöttem a 2.11.4-es verziót, átmásoltam a .bat fájlt, de el sem indul a cgminer, hibával leáll.
Valakinek esetleg ötlet?
Ja igen, az itt lévő 2.11.4 verziók között mi a különbség?
[link]Csak tömörítési forma, vagy valami más is van? (WIN7 64bit oprendszerre lesz)
A cgminer-2.11.4-windows.zip-et próbáltam, az nem megy.
-
-
válasz
musztiii #11102 üzenetére
amikor én kezdtem 60nap volt a megtérülés ... majdnem meglett (áram miatt vagyok még -30e-ben ...). Amúgy a nyár még érdekes is lehet sok-sok elfüstölt videókártya miatt
én majd tervezem 1-2 hónap múlva még 2 videókártya bekötését + 1 táppal ... + raiserekkel de amíg nem hozza vissza az árát addig többet nem fektetek bele...
inkább tolom a pénzt a havi átlag 2-3% hozamot hozó befektetésembe
-
Imafett
aktív tag
válasz
Vikthor #11091 üzenetére
Ne viccelődjünk
FRACTAL DESIGN Define XL R2 Black Pear: 30.000,- ? ház? minek?
meg 20.000FT os windows?
meg ssd?
ezeket felejtsd el, a véleményem!
tápra aztmondom ok, én ennek az 1200Wos verzióját hajtom
alalap ASROCK 970 Extreme4 25.000HUF - ilyeneket használok én is
VGAkból én sapphire,gigabyte,asus darabokat hajtok, de ez egyén kérédse ki mit szeret
ram ok, bár nekem elég 4GB is, mind a 4 gépembe annyi van
ssd helyett meg egy 4GB-os pendrive és SMOSlinux
prociból AMD Sempron 145 2.80GHz AM3 BOX 9.000HUF - szintén ilyen van a gépeimbenígy spóroltál rögtön ca. 56.000Ft-ot
ez majdnem 2 havi villanyszámla
//szerk, közben látom adtak tanácsokat, csak karácsonfát bontottam
és nem refresheltem, de remélem segíthettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Yettel topik
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest