Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
TooCool
üzenetére
Ezt csak akkor erzekeled, amikor jon a villanyszamla

(#10397) bandito1: Nyugodtan kuldheted kozvetlen a cryptsyre. Cryptsy-n valoban irtak ilyet, de ennek az az oka, hogy ha folyamatosan mindenki oda banyaszik, akkor sok tranzakciot kell feldolgozni a rendszereiknek, mig ha sajat walletedbol kuldod, akkor nem lesz idod 5 percenkent inditani a tranzakciot, igy nekik kenyelmesebb lesz. A poolnak pedig azert kenyelmes, mert ha valamiert nem erkezik meg egy tranzakcio cryptsyre, akkor nem oket fogod nyaggatni.
-
válasz
Gonosz15
üzenetére
olvasd el az első hozzászólást és az ott javasolt cikkeket utána kérdezz mert naponta 10 ember jön a semmiből 0 tudással és -10 infóval kérdezgetni ami valljuk be unalmas
... főleg, hogy 4-5 órát ha valaki rászán akkor mindent össze tud szedni az első hozzászólásból ... -
bandito1
csendes tag
Doge poolból közvetlen cryptsy-re küldeni miért nem szerencsés? Több helyen olvastam, hogy a saját walletembe küldjem először, majd onnan tovább. De miért is?
Kicsit megkönnyítené, ha autosellel BTC lenne belőle egyből. -
Gonosz15
aktív tag
Sziasztok!
LTC -t lehet bányászni USB -s eszközzel is?
-
TooCool
aktív tag
-
Én is vennék 5850-5870-et de nagyon kiapadtak a készletek. Használt 6950-ért megy indokolatlan 35e forintot kérni szerintem... új 7850 40e, az se rossz azért.
-
ngabor2
nagyúr
Micsoda pörgés van ALC szinten az indián piacon
Tegnap óta 0,179681 LTC értékben cserélt gazdát, ebből 0,098 LTC-nyit én vettem
Most még erősen az árbeállítás fázisában tart, de legalább a nagyságrend megvan. Tegnap még 0,01 és 0,00001 között voltak az ajánlatok, mára 0,00014 és 0,0003 a 2 széle. Jó, hogy nem vittem át a bányászott mennyiséget, csak 0,1 LTC-t utaltam (amit azóta visszabizniszeltem). Remélem valamelyik nevesebb váltón is fenn lesz, mert ez... -
chosa91
aktív tag
Cryptsy-n:
new @cryptsy btc balances feature released - login & view redesigned balances page to check it out. much balances. such accuracy. wow. ;-)
Na ez annyira jól sikerült nekik, hogy nem tudok generálni új címet pl 42-höz, mivel ha wallet-ből küldeném, kötelező hogy 4-essel kezdődjön a hashcím, itt pedig ami van Trade key, az nem `gyó`.
Végignéztem minden menüpontot, remélem ráakadnak erre a bug-ra. -
Geller72
veterán
Valaki "betolt" IFC/LTC-re egy összegben 1650 LTC-nyi IFC-t..
Az egész éjszakai forgalom kb 15x-ös szorzata.. -
Geller72
veterán
válasz
AAntii
üzenetére
Persze, tisztán elméleti sík. Én 800 USD-s BTC árfolyammal számolok. Ez a biztos. ezek a nagyjából kézhez is kapható összegek. A 20 USD napi szinten tisztán mesébe illő lenne.
. Bármennyire is nem keresek rosszul, ha dolgozom külföldön, ez vonzó lenne.
. Főleg 1 mh-el.
ebben az esetben az is biztos, hogy 1 héten belül zümmögne nálad a másik mh is...DD. Minimum. Nagy kár, hogy nem léteznek olyan dolgok, amit úgy hívunk, hogy örökké.
. Ha megjelennének végre anem ref hűtős 290-es VGA-k, (a legtöbben annak is örülnének, ha akármilyen - legalább - 280-as szintű VGA-t lehetne kapni a piacon) eladnám a 2 db 5870-et és kipótolnám mondjuk egy DCU2 Top 290-re, ami mondjuk 1100/1650-en menne ~900 Kh/s-t.
Nem kimondottan csak csákánynak, hanem néha játszani is. Picit játszottam az egyik 290-el, amíg nálam volt, hát az állam leesett. A durva, hogy pl HD-ben a 7950-is teljesen használható volt. -
AAntii
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Továbbra is azon megy a diskurzus, hogy egy elméleti éréket hasonlítasz a gyakorlati értékhez és értelemszerűen a kettő nem azonos egymással. Annyi jött ki, de nem annyit kaptam, mert továbbra is elméleti síkon vagyunk (miszerint a coinwarz által kalkulált immár pontosított 19 dollár [ami már nettó, tehát az áramot kivontam belőle] örömteli lenne, nem írtam, hogy pl. ma ennyit kaptam. A számolt érték pedig stimmelt- ha az akrobet által linkelt kalkulátorral számoltam a hsz írása után akkor is annyi jött ki.
Egyébként az elméleti és az általad kapott gyakorlati értéket azért sem érdemes összehasonlítani, mert a 12 órás termésed a middlen nem akkor történt, mikor a doge diff 755 volt (feltéve ha doget bányászott a middle abban a 12 órában, ezt én nem tudom, de lehet még ti sem tudjátok 100%-ra). További bizonytalansági tényező, hogy te gondolom btc-e középárfolyammal számoltál és számolsz (mtgox-szal semmi esetre sem, mert akkor a 0,0085 btc-re többnek kellett volna kijönnie), míg a coinwarz ahogy már írtam is mtgox értékkel számol. Ha ezt figyelembe veszem, még kalkulált értéknek is más jön ki neked, mint a coinwarzon. Amúgy az is jó kérdés, hogy a coinwarz miért mtgox érték alapján kalkulál, amikor te és Reggie tapasztalata alapján sem épp zökkenőmentes a verifikáció [neked tán nem is sikerült még?], így talán egy btce-kraken páros megbízhatóbb képet adna a tényleges számokról.
Amúgy az egész hozzászólásom lényege az volt, hogy szerintem meglepően kedvezőek eddig a számok (az elmúlt pár hétre sem lehet okunk panaszra, ahhoz képest, amire decemberben számítottunk), az eztán lévő litánia lényege pedig az, hogy az ott írt számot nem hasra ütésszerűen találtam ki, habár abban gondolom egyetértünk, hogy az oldal csak egy kb. adat megismerésére nyújt lehetőséget, ami a számítási módból kifolyólag pozitívabb képet fest a várható bevételekről, mint amilyenek azok tényleg lesznek.
Tdp-ből számolt érték alapján a fogyasztás/khs mutató az ebben a tekintetben jobb hatásfokú kártyáknál 2.8 körül van, szóval 350 watton belül maradni 1 mh-sen némi varázslatot is igényel [van ilyen kártya, ami ezt tudja, géppel, a táp által generált hatásfokkal kapcsolatos veszteséggel együtt?], ahogy olvastam az 5870-nél neked kb. 2-es érték jött ki, Reggienek a 290-es kártyáknál 2.33 [a 2.8-hoz képest az eltérés a táp hatásfoka miatt lehet, meg ugye a lap sem fényevő], ezek pedig ráadásul mért értékek.
-
Geller72
veterán
-
AAntii
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Én csak doget bányászok már vagy egy hete, egyszer próbáltam ráállni a tipsre, de mivel te ajánlottál poolt, így ez számodra ismert. A dogehouse szerintem korrektül számol, már ha épp megy rendesen, backup-szerver nem árt, ha nem akarja az ember, hogy fölöslegesen számoljon a gép. A middlecoint én még nem is próbáltam, szerintem kb. hasonló eredményt produkál, mint mikor a népszerű közepes coinok közül próbálkozik valamelyikkel az ember.
Ahogy musztiii is írta, coinwarz alapján írtam, hogy az ott írt értékkel kiegyeznék fél évig, nem írtam, hogy nekem egy hónapja napi 20 dolcsi jön be egy mh/sre vetítve, mert ha így lenne, akkor épp a következő gépet konfigolnám be
Ha az áramot levonom, akkor jelenleg 19 dollár maradna coinwarz alapján, 400 wattos fogyasztás mellett, 0,19-es árammal számolva (nálunk 42 Ft-nál nem több egy kwh áram). Úgy is vehetjük, hogy annyival olcsóbb a fűtés, szóval ez is felfogás kérdése, mint ahogy az is, hogy a coinwarz nem krakenes btc árral számol [mtgox középpel számol talán?], így az eredmények kozmetikázva vannak. Mindenesetre ha csak 19-18, sőt, ha csak 15 dollár lenne fél évig, az is teljesen rendben lenne. -
Dexar007
veterán
Mindent tamadnak mar a kcsogok'.Igy konnyu osszehozni ezt a diffet.

-
Geller72
veterán
válasz
AAntii
üzenetére
A napi 20 dodó is nagyon jó..de nekem még akkor sem jön ki, ha a mostani diffel számolok, 1 Mh/s-el és max (!) 350W-os össz-gépfogyival. Így jön ki nekem ~16 USD/nap. És ehhez már mák kell. A middle eddig így tejesített, ez nagyjából pontosan 12 óra hozama:
Ez kb napi 0.0085 BTC, ami cca. 6.8 USD 0.82 Mh/s-el. -
musztiii
tag
válasz
AAntii
üzenetére
doge poolnak mit ajánlasz?
mert az egy dolog, hogy ennyit hoz, de csak akkor, ha folyamatosan talál blokkot még azelött, hogy végezne az elözövel,
viszont multipool.us-en ahol 16g-vel tolják ott is negyed órája nem találtak blokkotÉn inkább 1 órai bányászás alapján szoktam számolni, mert az biztosabb
-
AAntii
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
mh/s / 20 dollár / nappal
al[kicsit megcsúszott a kezem, de mentségemre legyen írva, hogy a nappal, mint napszak sem lett volna jó, abba egy l-lel több kellett volna
] Ha félrevezettelek, akkor bocsi.
Helyesen:
20$/mhs/napValamelyik shitcoinnal egyébként lehet még a napi 40 is meglehet, de amikor a doge is jó, akkor nem akarok fölöslegesen bányászni vagy bejön vagy nem alapon, mert az utóbbi időben inkább a vagy nem a jellemző. A doget is két napig rakosgattam ide-oda, mire kihoztam belőle annyit, amennyiért vettem. Úgy látszik nálam mosta vajaskenyér mindig a pofájára esik, velem együtt.
-
janos666
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
Páran lehet, de szerintem a legtöbbeknek ugyan úgy nincs túl sok fogalma arról, hogy mit csinálnak, mikor elindítanak egy új coin-t, mint a DOGE-s csapatnak.
Még a [42], aminél a kvázi egyetlen marketingszlogen az volt, hogy "összesen csak 42 létezhet", még az is "bugos", és ott is bevallották, hogy tévedés, mert mindenki félreérti a paramétereket.

(#10369) bdannnn
Mikor eddig a fórumon adtam el valamit, azzal egytől egyig csak én jártam jól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AAntii
őstag
Ezzel a mh/s / 20 dollár / nappalal azért kiegyezne az ember egy fél évig

-
törölt tag
csak egy "tipp"..
66coin lassan elérhető lesz cryptsyn, tegnap beszéltünk velük, ki fogja rakni szavazásra bitcointalkon a cryptsy, de már a cryptsy kérelmünk is kapott kb. 30 óra alatt 200 szavazatot,
lásd:venni bitcointalkon tudtok

-
Geller72
veterán
Ha a BTC nincs legalább ezer dodó, már nem érdekel senkit a dolog, csak minket?.
. -
Geller72
veterán
Jól látom, hogy a doge diff 755? ..a WDC is csak 31. Ennyi tavaly volt utoljára..LTC is 2458. Ilyen se volt mostanában. Mi a xar van?
Ráadásképpen a middle unex-e is rendkívül alacsony.. -
gyuszaa
őstag
Nézegetem ezt KDC - Klondike coint pár napja.
Az az egy probléma, hogy lófasz a trading volume, és csakitt van egyelőre, másikat említésre se méltatnám. Egy coinedup, coinex nem ártana.Ha mostani 9,6-os diffet vesszük alapul, és 0.00016300 KDC/BTC árfolyamot, akkor 2,4-szer többet hoz mint az LTC jelenleg.
Lehetne tartalékolni, valamennyi bányászkapacitás rátolni (akár venni). Hátha felkarolja a közeljövőben valamelyik nem annyira noname váltó.
From block 32,000 the diff will switch to use Kimotos gravity and re target every block
Hamar annyi lehet a profitnak, ha nagyobb figyelmet kap.Most elkezdtek csipgetni btw az autosell tagok egy 15280-as orderből btw.
Csodát nem kell várni tőle.
-
janos666
nagyúr
-
-
Geller72
veterán
válasz
oleslie
üzenetére
19 gh-el simán megteheti azt, hogy egy picit megnyom egy olyan coin-t, ami nem is túl kicsi, de nem is túl nagy. Aztán, amikor a 19 GH hatására megugrik az egekbe a diff, kivár, hogy igazodjon hozzá az árfolyam, majd elad. Szerintem..(tudjuk, hogy az árfolyam húzza a diff-et, de ez esetben szerintem működik a logikai csavar).
-
Geller72
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
Persze, én most csak egy maximum lakossági áramdíjjal számoltam.
. Lenne kessem, hogy összepakoljak 10+ Mh-es riget (simán kimennék kocsival a cuccokért, mert itthon szinte semmi újat nem lehet kapni, de érdekes, hogy máshol igen) de több okból sem teszem. ez nekem így pont megfelel.
. -
Reggie0
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Hat nagyjabol jo a szamitas. Mondjuk az elmult heten ha kutyaztal, akkor megvolt az atlag 10..12 mBTC/832kh/s naponta. Igazabol most a middle is kutyazik ezerrel, akkor meg mar sokkal jobb ha te kutyazol kozvetlen, mert kevesebb fee jon le belole.
En nem is merem kiszamolni mekkora profitom van 14MH/s-sel. Es meg az aram is olcsobb, mint amivel szamoltal.(#10353) musztiii: szerintem nem egy coinra termeli a teljes kapacitast, hanem riziko/lehetseges profit es pillanatnyi profit szerint sulyozva tobb kicsit is termel a hatterben. Aztan vagy bejon vagy nem. Olyan mint a portfolio, ha az egyik bukik az atlag meg nem romlik nagyon.
-
musztiii
tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Azt nem tudom, hogy mit bányászunk ott, elvileg 19ghs volt az utolsó órában a sebesség, meg igazából általában akörül van már jó pár napja, de kisebb coinoknál nem igen látom, hogy betérne hirtelen 19 ghs, mert épp az a legprofitosabb.
Szerintem doge-t szednek ott jó ideje, és nem is nagyon switchelnek kisebbekre :/
Amiket szoktam nézni és néha pár órára előre ugranak(sxc, sbc, wdc, mem stb) egyiknél se volt egy pillanatra se ott az a +19ghs.
Trademybitet is használtam, az átváltogatott szépen viszont kevesebbet hozott még igy is mint a middle :S -
Geller72
veterán
válasz
musztiii
üzenetére
Nagyjából ennyit. Szerintem meg nem rossz.
Konfig ~0.4 kWh=0.4*45*24*30=12960 ft./30 nap
Teljesítmény: 0.008 BTC*800 USD/BTC*220ft/USD*30 nap=42.240 ft/hó
Konstans állapotokat feltételezve (nem valós a változók miatt) a havi haszon: 29.280 ft./hó
És ez csak 800 kh/s. Egy darab 280X-el ez havi (óránként -50W-al számolva) 1620 ft-al több az áramdíj miatt. -
Geller72
veterán
Elég jól hoz a middle.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
bandito1
üzenetére
Ez nem egészen így működik.
-> Egyrészt nemsoká csökkenni fog a block reward.
-> Másrészt bugos a kód: gyakorlatilag sohasem éri majd el a nullát a reward.
-> Mindezeken túl, az algoritmus mindig egy fix blokkidőre törekszik.
Azért skálázódik fel és lefelé is a difficulty a network speed-el, hogy hosszú időszakot átlagolva (jelen példában a coin összes [elvileg] reward osztó blokkjának kibányászása) fix legyen a blokkidő. Tehát mindegy mikor mennyien bányásszák, némi +/- hibán belül ugyan akkor éred el az adott számú blokkot. (Kivéve persze ha abszolút nullára esik a sebesség.) -
mepet
addikt
A metiscoin (MTC) értéke a BTC-hez képest szép lassú emelkedésnek indult a poloniex exchangen.
-
Nakivagyok
tag
válasz
bandito1
üzenetére
much reward
Block 1-100,000: 0-1,000,000 DogeCoin Reward
Block 100,001 — 200,000: 0-500,000 DogeCoin Reward
Block 200,001 — 300,000: 0-250,000 DogeCoin Reward
Block 300,001 — 400,000: 0-125,000 DogeCoin Reward
Block 400,001 — 500,000: 0-62,500 DogeCoin Reward
Block 500,001 - 600,000: 0-31,250 DogeCoin Reward
Block 600,000+: 10,000 DogeCoin Reward -
bandito1
csendes tag
Sziasztok!
Arra van valami jóslat mi lesz ha pl. az összes Doge-it kibányásszák? 100milliárd coin van és napi 2milliárdot simán kitúrnak. Annyira nem vészesen emelkedik a diff, mint a bitcoinnál. Sőt most is inkább csökkent. Ha így folytatódik 1-2 hónap és kint lesz az összes Doge coin.
-
Carline
őstag
válasz
xTREem
üzenetére
Nekem egy Sapphire 1GB-os 6950 van aminél biosmoddal fel lehetett oldani +128 shadert és így a több shaderrel nagyobb hashrate-t ér el kvázi 6970 kártya a 6950 órajelével.
Alulfeszelve 800/1250/1V -on 76C és 432 a hash stabilan.
Ha húzva van alapfeszen 850/1250/1.1V -on 455, 890/1300/1,15V -nál 480 khs de itt már nagyon pörög a venti és nagyon melegszik is.
Én alulfeszelve alap órajelen használom, kimélve a kártyát. -
oleslie
aktív tag
Ha jól emléxem használ itt más is linuxot bányászatra rajtam kívül.
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Egy lspci -nn kimenetére lenne szükségem, ha privátban megdobna vele valaki, azt megköszönném. -
Geller72
veterán
Akadt egy kis gondom a kriszpin. janos666-al megpróbáltuk kibogozni, de nem jutottam eredményre.
A sztory:
Eladtam ~60.77 LTC-t 0.0272-es árfolyamon BTC-ért. Elment mind, de nem stimmel a dolog. Hiányzik a sell oldalon még LTC, és az egyenlegem sem stimm. A nyitott orderek közt sem találok több sell-t. 1.647 BTC helyett van 1.474..

Ha valakinek van ötlete, ne fogja vissza magát.
.Képek: -
AAntii
őstag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Ma visszakapaszkodott azért, mondjuk nem tízszereződött meg, az tény. Nekem azért szimpatikus, mert a tips segítségével meg tudtam szabadulni a doge-tól 20%-kal többért, mint amennyi a jelenlegi árfolyama, ha közvetlen váltom.
-
-
Ricsiii1992
tag
válasz
musztiii
üzenetére
Az a lényeg, hogy 12V-on hány W-ot tud leadni, mivel a vga, proci 12V-ról van táplálva. Minden tápnál más, pl egy ön és közveszéllyes 600W-os HKC csoda ha 300Wot lead 12V-on.
Az én VX450-em pl 396W-ot tud leadni 12V-on, Vagyis 470W-ot vehet fel a konnektorból--> 470*0,85=~396W, de ekkor 100%-on van hajtva.
Szerk.: a kombinált terhelhetőséget adják meg így pl hogy 500W-os, de ebből a legfontosabb hogy 12V-on hány W-ot tud, a fentiek miatt.
-
válasz
The Exiled
üzenetére
Én már hetek óta middlézek. Nekem bejött, cgminerben bent van az eu és az us szerver is, 3.nak meg egy WDC vagy LTC aszem

-
Aszem Sapphire stock hűtős. Ez 400khs-en ment, de nem tudtam finomítani így volt 5-8% R.
A Toxic I17-en 400khs-el megy, I18-on 420khs, nemtom a hozzá tartozó R értéket.
Fesz értékek gyárin, órajelek gyárin.
Most I17-en használom, mert melegszik most már a sok kártya a nyitott erkély ajtó ellenére is... -
Ricsiii1992
tag
válasz
akrobet
üzenetére
Én sikeresen megfeleztem vele a 2ltc-m... de ott a tesla is amit egy napig bányásztam 480kh-val, még meg is érte akkor, erre beesik felére az árfolyam... most inkább megy a doge és nem váltogatok semmit xD ja a COL-t ki is hagytam, az a másik jó döntés volt; még jó hogy csak 1-2 ltc-vel szórakozok de akkor is idegesítő, mivel 4 van összesen

Tegnap emiatt maradtam fent, élőbe követhettem ahogy dől be 45 alá a tips...
-
Dexar007
veterán
30 ltc-nyi tipset vettem 54-55-nel.Ejszaka lehet felkapaszkodik 70-80 kornyekere..
vagy nem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
The Exiled
üzenetére
Én WDC-ről váltottam middlecoinra, és kb 20%-al jobban jövök ki... 3 napja váltottam, eddig nekem bejött..
-
-
akrobet
tag
válasz
The Exiled
üzenetére
Ha a BTC durran, akkor úgyis visz mindent magával.
Ha a kényelem a szempont, akkor igen, middlecoin elmegy. -
The Exiled
tag
válasz
akrobet
üzenetére
azért gondolkodtam a middle-ön, mert végülis hosszú távra ez a legkényelmesebb. Ha cirka a doge meg ltc közötti profitot hozza, minimális árfolyamkockázattal akkor már meg kéne hogy érje. Meg btc árfolyam elvileg nő szóval befektetésnek sem rossz, kivéve ha egyszer lufi durran
-
oleslie
aktív tag
Inforádió : Letartóztatták a Bitcoin-gurut, hogy igaz e vagy sem, lesz e hatása az árfolyamra vagy sem, az majd kiderül. Mindenesetre az érdekelne, hogyan derítették ki, hogy bitcoinnal fizettek, és hogy ők voltak.
-
akrobet
tag
válasz
The Exiled
üzenetére
Jelenleg mindenképpen DOGE érné meg jobban, egészen addig amíg nincs valami olyan coin ami huzamosabb ideig jobb. Én próbáltam a middlecoin-t de valahogy kevés jött belőle, és nem csak a 3,8% fee miatt, hanem a tulaj valószínűleg jóval többet megtart belőle, mert senki sem tudja ellenőrizni, hogy mit, mikor, hogy váltott.
De ez csak az én tapasztalatom, lehet hogy másnak bejön.
De ha van naponta fél órád megnézni az árfolyamot, esetleg átállítani a gépet akkor jobban megéri a toplista elején levő coin (de nem azok amik fel-le ugrálnak).A kalkulátoros kérdésre a válasz: [link]
Szerintem ezt minden coinra lehet használni, hozzávetőlegesen, csak be kell irni a megfelelő paramétereket, de javítsatok ki, ha rosszul tudom.
SZERK:
A TIPS megint felszálló ágon... -
AAntii
őstag
válasz
The Exiled
üzenetére
Szerintem azzal jársz a legjobban, ha vagy ráállsz middlecoinra vagy ráállsz a dogera (jelenleg, holnap ki tudja mi lesz helyette a kifizetődő) és ha a doget választod, akkor autosellel eladod az egészet mindig.
Az utóbbi pár napban kb. 20%-ot esett vissza az árfolyam, na most ha az általad felvetett fiktív hónap vége pont ilyenkorra esik, akkor az kellemetlenül érintene, hidd el.. -
The Exiled
tag
Szerintetekegy havi bányász úgy érné meg jobban ha ráállnék middlecoinra és megkapom az egészet btc-ben és azt váltom, vagy ha ráállnék doge-ra és hó végén azt adnám el?
-
LLam
senior tag
Rambó,
neked milyen edition a sima 5870-en? nekem 2 db stock hűtős van amik 380khs fölé nem mennek a jó Istennek sem, a vapor-x verzsön meg még ennél is gyengébb 350-360khs.
Geller! vtc-t bányászol az 5870ekkel? nekem vapor-x 70-80khs, a stock hűtős 113khs-t tud hw nélkül
-
-
bandito1
csendes tag
válasz
The Exiled
üzenetére
Én ott tolom. Eddigi legnagyobb Doge pool amit találtam. 96% körül van a találati arány, 2.5-3% a rejected és 1% körül egyéb. A többi hasonló poolhoz képest jó. 122.62% a Block found, amit nem értek miért ilyen rossz, de a többi poolnak még rosszabb. Elvileg 100% körül kéne lennie (ha <100% akkor jó, mert hamarabb találtuk meg a blokkot), de elég nagy mintán ennyi.
-
Geller72
veterán
Elindult az LTC felfele..MEGINT..
.27 felett.. -
The Exiled
tag
fast-pool.com-ról mi a véleményetek?
-
jozsef8
aktív tag
moon block váltás mikor lesz? Idő szerint valaki nem tudja?

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tegnap óta 0,179681 LTC értékben cserélt gazdát, ebből 0,098 LTC-nyit én vettem
Az egész éjszakai forgalom kb 15x-ös szorzata..
ebben az esetben az is biztos, hogy 1 héten belül zümmögne nálad a másik mh is...DD. Minimum. Nagy kár, hogy nem léteznek olyan dolgok, amit úgy hívunk, hogy örökké.
. Ha megjelennének végre anem ref hűtős 290-es VGA-k, (a legtöbben annak is örülnének, ha akármilyen - legalább - 280-as szintű VGA-t lehetne kapni a piacon) eladnám a 2 db 5870-et és kipótolnám mondjuk egy DCU2 Top 290-re, ami mondjuk 1100/1650-en menne ~900 Kh/s-t.
Nem kimondottan csak csákánynak, hanem néha játszani is. Picit játszottam az egyik 290-el, amíg nálam volt, hát az állam leesett. A durva, hogy pl HD-ben a 7950-is teljesen használható volt.

1 mh/fél nap=20 USD? Hol?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
( 1ora bányászás alapján)
De épp eleget, hogy kinyírják őket napokra.

.27 felett..