- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabikiraly2
aktív tag
Köszi, így már sikerült! eddig is ott turkáltam, csak nem láttam fától az erdőt...
egy újabb hiba amit feldob:
"ikertelen letöltés: http://dl.google.com/linux/chrome/deb/dists/stable/Release A várt „main/binary-i386/Packages” bejegyzés nem található a Release fájlban (Rossz sources.list bejegyzés vagy helytelenül formázott fájl)
Néhány indexfájlt nem sikerült letölteni. Figyelmen kívül lettek hagyva, vagy régebbiek lettek felhasználva."
Ez miért van? -
misimagaki
aktív tag
Nekem a Win > Lnux irány a fontos, mondjuk telnet működik, így annyira nem gond ha nem megy, de kényelmes vagyok, és van amit könnyebb a GUI-n intézni.
Egyébként itt olvastam azt hogy a Cinnamon miatt nem megy. Mate és XCFE alatt már nem gond.
Este már késő volt hagytam, ha lesz időm ránézek.
Sajnos nem tudom mi volt a pontos hibaüzenet.
Innen indultam... -
Lasersailing
senior tag
"Csak megijedtem, hogy felteszed a ppa-t és lecserélsz lényeges csomagokat:"
Igen, ha nem írod amit írtál, akkor pontosan ezt tettem volna...
Köszönöm, életmentő volt!
"Eddig nagyjából átlátod, csak neked éppenséggel a diszkrét GPU kikapcsolása kell, ami szintén ott van valahol a leírásban.":
Most nem megy a diszkrét GPU, de skizofrén vagyok:
- böngészéskor, e-mailezéskor csak az integráltat szeretném használni
- videók szerkesztésekor pedig a dedikáltat szeretném használni (ez kb. 10% -a teljes munkaidőnek) -
Lasersailing
senior tag
Úgy látom félreérthetően fogalmaztam:
Azt a leírást találtam, amit [linuxmint fórum bejegyzés 2013]néven linkeltemÚjra elolvastam és arra jutottam, hogy mivel nekem Xorg-om 1.14-es helyett már most is 1.17-es, ezért ezt a három sort nem is kell megcsinálnom.
Szerintem az alábbiakat kell akkor összességében megcsinálnom:
fglrx leszedése:
$ sudo apt-get remove --purge fglrx*xorg.conf törlése:
$ sudo mv /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.fglrxÚjraindítás
Driverek installálása:
$ sudo apt-get install xserver-xorg-video-ati
$ sudo apt-get install xserver-xorg-video-intelÚjraindítás
Diszkrét GPU állapot ellenőrzés:
$ sudo su
# cat /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switchdiszkrét GPU bekapcsolása:
# echo ON > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switchellenőrzése a bekapcsolás sikerének:
# cat /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switchÚjraindítás
azonosító az integrálthoz + dedikálthoz:
$ xrandr --listprovidersrenderelés diszkrét GPU-val:
$ xrandr --setprovideroffloadsink <diszkrét ID> <integrált ID>ellenőrzés:
$ DRI_PRIME=1 glxinfo | grep renderer(Ez egyben értelmezés és kérdés is volt: jó így?)
Köszönöm továbbra is kitartásodat! -
Lathronos
őstag
Nem írja ki, hogy mely eszköz, de itt az lspci ide vonatkozó része:
04:05.0 Multimedia video controller: Brooktree Corporation Bt878 Video Capture (rev 11)
04:05.1 Multimedia controller: Brooktree Corporation Bt878 Audio Capture (rev 11)Az lshw pedig ezt mutatja:
*-multimedia:0
description: Multimedia video controller
product: Bt878 Video Capture
vendor: Brooktree Corporation
physical id: 5
bus info: pci@0000:04:05.0
version: 11
width: 32 bits
clock: 33MHz
capabilities: bus_master cap_list
configuration: driver=bttv latency=32 maxlatency=40 mingnt=16
resources: irq:22 memory:fdaff000-fdafffff
*-multimedia:1
description: Multimedia controller
product: Bt878 Audio Capture
vendor: Brooktree Corporation
physical id: 5.1
bus info: pci@0000:04:05.1
version: 11
width: 32 bits
clock: 33MHz
capabilities: bus_master cap_list
configuration: driver=snd_bt87x latency=32 maxlatency=255 mingnt=4De hogy hogyan kell megállapítani hol van a TV tuner, passz. A tvtime-ban nincs ilyen opció amely megmutatja mely eszközt használja.
-
Mtbsrác
senior tag
Igen ez ezt írja ki, és még van S-video és Compozit bemeneti jel. Viszont vmi csodánál fogva elindult, működik de a képe nemszép, hangot még kreálnom kell mert csak egy db sdpif csati van a gépen azon pedig hang nemmegy (gnomemixerbe se találtam meg). Csinálnom kell majd egy kábelt amivel a gép hátuljába jack-en keresztül vigye a hangot.
És a kép amilyen a tv minősége:
[link] -
-
Mtbsrác
senior tag
Visszaállítottam az eredetit de ott se akart működni a felbontás állítás, majd mondom mostmár tökmind1 alapon amit a frissítéskezelő ajánl legutolsó kernel felteszem azt (4.2.0-30-generic x86_64 (64 bit)), s láss csodát ismét működik minden rendesen. Így ez marad azt hiszem.
Viszont a tv kártyát még mindig elszeretném indítani valahogy
-
Mtbsrác
senior tag
-
Mtbsrác
senior tag
Lspci ezt írja róla:
05:02.0 Multimedia video controller: Conexant Systems, Inc. CX23880/1/2/3 PCI Video and Audio Decoder (rev 05)
joecontra:
xc3028-v27.fw-t feltettem így:
wget http://www.steventoth.net/linux/xc5000/HVR-12x0-14x0-17x0_1_25_25271_WHQL.zip
unzip -j HVR-12x0-14x0-17x0_1_25_25271_WHQL.zip Driver85/hcw85bda.sys
wget http://linuxtv.org/hg/v4l-dvb/raw-file/3919b17dc88e/linux/Documentation/video4linux/extract_xc3028.pl
perl extract_xc3028.plDe ugyanúgy nincs jelet ír ki!
[link] -
robi0
csendes tag
"így brute-force módszerre van szükség a felhasználásához."
Az egész DB kint van a "piacon". Csak idő kérdése még valaki olyan rá nem talál, akinek megéri a bruteforce.Kicsit ferdít a szerző (mint általában), de azért van benne pár érdekes dolog: http://news.softpedia.com/news/linux-mint-website-hack-a-timeline-of-events-500719.shtml
Illetve még egy érdekesség: https://twitter.com/PassiveTotal/status/701339424139964416
A bot kódja: https://gist.github.com/Oweoqi/31239851e5b84dbba894 Az öt (vagyis 4, mert egy kétszer lett megadva) megadott szerver közül csak egy működött összesen, de jelenleg az sem működik.
Nem igazán értem mi értelme volt ennek az egésznek.bob.zxr: "Valaki tud nekem adni egy ilyen hackelt ISO-t?"
Ma reggel belenéztem, nem találtam semmi érdekeset (mondjuk lehet csak nem voltam elég figyelmes) a bot-on kívül (/var/lib/ mappában volt 3 fájl talán).
Ha írsz a Clem-nek egy emailt, leírod, hogy mire kellene (vagy mi kellene belőle), szerintem elérhetővé teszi neked. Csak majd valamikor később, mert most van elég problémájuk... -
robi0
csendes tag
"Egyébként a korábbi képeddel kapcsolatban a link is jó lenne"
Én is csak kaptam a képet, de gyorsan utánanéztem neked, itt egy másik kép, amin több látszik:
A logo alapján szerintem aki akarja megtalálja. De csak óvatosan..."Akár igaz, akár kamu." Úgy látszik nem viccből árulják a db-t:
All forums users should change their passwords.Talán ezt frissíteni kellene: http://linuxmint.hu/hir/2016/02/gyorshir-veszelyes-linux-mint-iso-k?
"Nem akartalak megbántani, de kicsit gyanús, ha valaki pont egy ilyen alkalomkor regisztrál pont egy ilyen hozzászólás miatt. Elnézésedet kérem."
Nem bántottál meg, semmi gond. -
robi0
csendes tag
"Hivatalosan a linkek cseréjén kívül másról nem volt szó, pl. adatlopásról."
Szerintem amikor a blog bejegyzést írták még nem is tudtak róla. Amikor Clem azt hitte, hogy már minden rendben: http://blog.linuxmint.com/?p=2994#comment-124881
Itt vannak érdekes dolgok: https://www.reddit.com/r/linux/comments/46tdcj/beware_of_hacked_isos_if_you_downloaded_linux/Akik nem biztosak benne, hogy honnan töltötték le az ISO-t, és már telepítették a rendszert, azoknak ajánlom, hogy a /var/lib/ mappában keressenek egy man.cy nevű fájlt, ami így (vagy ehhez hasonlóan) kezdődik:
"Bár nekem legalább ilyen érdekes, te honnan tűntél fel.
"
Évek óta olvasom a fórumot, de sose volt mihez hozzászólnom, úgy láttam most itt az ideje. -
syler123
veterán
Igen Igen a nomodeset-et te ajánlottad korábban, úgy ad képet kb 640*480-ban, aztán "talán" zárt driverrel jó lenne, de aztán már nem foglalkoztam vele. Live rendszeren döntöttem volna el hogy akarom-e, de abban a formában élvezhetetlen volt kipróbálásra.
Remélem igazad lesz az Amd-vel kapcsolatban. A htpc-ben amd vga és a proci is és nem tökéletes a dolog. Én nem olvastam ilyesmit, hogy mi kell a hardware-es gyorsításhoz.
Ha ilyesmire gondolsz, ezeket a köröket már lefutottam, utána meg még egy bughalmaz is lett a firefox
-
törölt tag
A hardveres gyorsításról meg párszor már volt szó, az ehhez szükséges csomagokat külön fel kell tenni, valamint aktiválni a funkciót az egyes programokban
Hol van ez leírva egyszerűen magyarul?Milyen szükséges csomagokat kell föltenni külön és hová kell aktiválni a milyen programoknál?
Ne gyere azzal,hogy irány a kezdő topic és faggatózzál fürkésszél!
Nekem az alaplapi Intel videó kártyához Ubuntu és variánsai alatt általános videó kártya driver van.
Manjaro alatt volt hozzá nyílt driver. -
zodo
nagyúr
Vezetékes egérrel úgy fest, nincs gond.
Akkor valami zavar lehet ami megfogja vagy sonar által említett flash probléma is lehet.
Mondjuk a legtöbb esetben már üresjáratban az asztalon is képes megakadni a kurzor.
Környezet nem változott vagy újabb vezeték nélküli eszköz sem érkezett így nem tudom mi zavarhatná a jelet.Ötlet?
-
SirAlo
aktív tag
$ sudo add-apt-repository ppa:xubuntu-dev/xfce-4.10
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get install xubuntu-desktop.
(ennel irja hogy teljes)igy kell telepitni ? Neten talaltam leirast hozza
Van egy ilyen valtozat is:
$ sudo add-apt-repository ppa:xubuntu-dev/xfce-4.10
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get install xfce4 -
King Unique
titán
Nálam a W-ből 7/8.1 egyelőre az etalon, főleg utóbbi a kedvenc. A X-es csak próbálgatni van fent, de ilyen alvó módból felébresztéses hibát nem tapasztaltam. Vagy, ha a kikapcsolt gépet kapcsolja be éjjel, az elég extrém lenne...de olyat sem vettem észre. Igaz nálam a muli-boot miatt alapból ki van kapcsolva a fast startup, mert azt rendszertől függetlenül ki kell ilyenkor.
Ha már az Ubuntunál lesz Unity 8, akkor Mintben is elférne egy KDE 5. Utóbbi lehet bugos itt-ott, de a 4-es már elég uncsi és manapság úgyis a flat dizájn megy.(#4871) Syl: gondolom hardveres oka van főleg, mert lehet másik gépen meg jól működne.
-
spirit007
senior tag
Szia!
Igen Live módban is ez van.
Régebbit nem próbáltam és kedvem se nagyon van mivel ez a rendszer már 99%-ban be van lakva.
Viszont észrevettem, hogy ha bekapcsolom a wi-fi -t (a gép egy noti) és UTP-t kihúzom, akkor akkor eltűnik mindkét processz és használható lesz a gép.
Lehet valami kompatibilitási gond lesz a hálókártyával...
02:0e.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetXtreme BCM5788 Gigabit Ethernet (rev 03) -
Heeken
tag
-
Speed®
titán
Persze, abból szedtem le a Cinnamont. De megvan a Mate is, majd ránézek azzal holnap. Ahol kiválasztom, hogy mit akarok kezdeni, odáig van kép. Utána hallom, hogy feláll a live OS, de nincs kép, monitoron nem támogatott felbontás szöveg. 1024+ lenne az alapértelmezett? Nem hinném. Esetleg az kavarhat be, hogy a másodlagos kimeneten van a monitor, lévén a laptop kijelzője le van kötve? W7 alapból klón asztalra dobott, belőttem elsődlegesnek és megy.
-
SirAlo
aktív tag
Második linknél nekem valamiért nincs a kijelző beállításokba Scale , lehet az újabb linux mintből kiszedték vagy máshova került.:
Viszont van egy másik érdekes problémám még, sima gép kikapcsolásnál nem kapcsol ki teljesen a gép, valami ventik kikapcsolnak de még gyengén pörget valami ventiket és a monitoron is ottmarad 3 pont (azthiszem ez a betöltőkép) és ha lenyomom a bekapcsológombot nem történik semmi, csak akkor kapcsol ki ha hosszan nyomom a kikapcsológombot. Ez a probléma lehet nem is a linux hibája mert volt amikor Windowsnál is jelentkezett , de fogalmam sincs mi lehet az oka, talán bios beállítás.
Viszont érdekes módon pl. ha Hibernálásra nyomom akkor kikapcsol rendesen a gép (vagyis hibernál) lekapcsol minden ventit stb.
-
-
Bohus
aktív tag
A Windows hiányolta a helyreállító partíciót. Az meghajtón nem volt szabad terület (1 ntfs + 2 ext4 partíció) ezért a frissítés a windows rendszerpartíció méretét lecsökkentette, majd a felszabadult helyre készített egy 450MB-os helyreállító partíciót. Az mbr-be fészkelt indító a grub további betöltéséhez az sda2-re mutatott, az viszont a frissítést követően immáron sda3 lett és ez okozta a galibát.
Aki egy lemezen párhuzamosan működtet Linuxot és Windows-t (8.1 v. 10) és nincs windowsos helyreállító partíciója, az számolhat ilyen kellemetlenséggel. -
-
Lathronos
őstag
Na igen, meg is feledkeztem a PPA-król. Még nem ébredtem fel teljesen, ideje innom egy kávét. Mindjárt le is tiltom. Nem is értem minek vannak PPA-k, ha többségük 1 hónapig sem aktív. Aztán a felhasználó később szerezze be az onnan telepített dolgait máshonnan, már ha van erre mód.
Más: a mint/ubuntu tárolóból telepített Firefox 43.0 másnál is összeomlik lépten-nyomon? Érdekes módon a Mozilláról letöltött viszont atom stabil.
-
spammer
veterán
Nekem megvan ez a könyv, alapozásnak nem rossz, de nem árt figyelembe venni, hogy ez 2005-ös kiadás, jó néhány dolog eléggé elavult / érvénytelen már, főleg az ezeréves GUI-s illusztrációk. Én nem sok értelmét látom megvásárolni, mikor tele a net jobbnál jobb dokumentációkkal.
-
oncsi
őstag
Köszi. KB ilyesmi kell. Ajándékba vettünk egy gépet, és Kap rá egy Mint-et.
Syl
Értem én, de akinek lesz, még nem látott Linux-ot. Jó lenne valami kifejezetten célirányos Mint-es könyv. Nem valószínű, hogy a közeljövőben terminállal fog bajlódni, de hátha. Nejem sem tudja mi az a terminál, de ettől még használja a gépet.
Addig volt csak ellenérzése a Linux-al szemben, amíg el nem mondtam neki, hogy már pár éve a telefonján is az van.
-
oncsi
őstag
Yumi-val írtam ki, és kapott 4GB-ot amire ment. Ha ezt hívják perzisztens-nek, akkor olyan. Van rajta több disztró is hasonló módon. Nincs rajta zárt driver. Egy kb hasonló HW-es noti, és asztali gép között szoktam mozogni vele. De belepróbálnám egy NVidiás gépbe is. Akkor inkább csinálok egy másolatot előbb róla. Biztos ami tuti.
-
spammer
veterán
"nem talál valami fájlt"
Ebből valóban nem egyszerű kitalálni.
(#4448) Atomantiii: ha segítséget vársz, akkor próbálj meg megfelelő információkat adni, például azt, hogy mit nem talál. Esetleg pastebin-re dobd fel az egész kimenetet, amit terminálban visszaad, hátha valaki az alapján tud segíteni. A "nem talál valamit" meg a "kiírt valamit" és hasonlók nem sok információt hordoznak.
-
-
-
growler
őstag
Nem mondom hogy nincs igazad !
De annak ellenére hogy a 17.2-re feltettem a 4.3-as kernelt, (előtte a 4.2.5-ösvolt fenn ) úgy
frissítettem 17.3-ra, miközben előzőleg az 5-ös szintű (általában biztonsági) frissítéseket
is telepítettem, nekem nagyon úgy tűnik, hogy nincs gond a stabilitással.
Igaz...Intel-es integrált VGA-m van, és nem játszom. -
Én úgy emlékszem, hogy a kernel pl a korábbi verzióknál is csak akkor frissült, ha terminálból ápgrédeltél verziót, grafikus felületről nem.
Ric4m0nd: Lubuntu 15.10-ben már a 4.2-es kernel van, amelyik bármelyik 17.x-es Mint-re is könnyen feltehető, utánaolvasva a fő probléma, hogy a firmware fájl nincs telepítve a megfelelő helyre (/lib/firmware/ath10k/), de az sincs kizárva, hogy a grafikus driver kezelő is megtalálja hozzá a drivert.
ubyegon2 : Igen, de korábban nem csak LTS kiadásokra épült a Mint, így újabb verzióval a driverek is frissültek, mondjuk én örülök, hogy átálltak LTS-re, csak akkor már az Ubuntu LTS-es point release-eket (hwe) is követhetnék (mint ahogy a 17.3-asba úgy tűnik megtették?), ne a felhasználónak kelljen felhegeszteni (ha már a kezdőbb/kényelmesebb réteg a disztró célközönsége), 2 év alatt azért sok új hardver kijön, ill. sok meglevő driver is fejlődik.
-
Se a kernel, se a mesa, se a xorg nem frissült.
Ennek akkor sok értelme van.
DE, Nemo meg néhány csomag frissült és ennyi? Pont a lényeg nem, mert az, hogy a Nemo most 2.8.6-os, az aztán nagy valami, előző verziók is jók voltak, igaz némelyiknél voltak bugok, de az hol nincs?
Mondjuk a Frissítéskezelő tükörválasztója sokkal jobb lett, az igaz.(#4406) Fenyő Én a másik disztrón épp a vivid-es öszvér megoldásodat alkalmaztam, működött az, de a Mint-es fiúk úgy látszik a frissítéssel nem akartak sokat bíbelődni. Igaz pár verzióval ezelőttig nem is létezett hivatalos frissítés a Mint-nél, csak új telepítés.
-
Rosa-val azért ugrott a xorg és mesa is, különben nem lenne benne alapból a 4.2.18 és 4.2.19-es kernel. 4.2-vel azért egy próbát megérne, hátha megoldja fórumtársunk problémáját.
Linux Mint 17 "Qiana" (kernel 3.13, xorg 1.15, mesa 10.1.3)
Linux Mint 17.1 "Rebecca" (kernel 3.13, xorg 1.15, mesa 10.1.3)
Linux Mint 17.2 "Rafaela" (kernel 3.16, xorg 1.15, mesa 10.1.3)
Linux Mint 17.3 "Rosa" (kernel 3.19, xorg 1.17, mesa 10.5.9)
forrás a többieknek, ha még nem látták.
-
Atomantiii
addikt
"lspci, lsusb szerint"
Ezzel most olyat kérdeztél, hogy nem tudom mire gondolsz, nem ismerem annyira a rendszert még.
Valami metv programmal próbáltam de nem látja egyik eszközt sem.
Az egyik Leadtek PCMCIA kártyás tv tuner, a másik Avermedia H830 USB-s tuner, de van még ilyenem is többek között.
-
csongi
veterán
Akkor merevlemez gatya
.
Kb egy ora volt mire telepult. A winyo mint egy makdaralo..
Gonoltam,kicsit javithat egy defrag. Intel, 2.6Ghz 756 Mb Sd ram.
Majd ma szerzrk egy fitebb winyot. Egy Am3 egymagos sempronra 10 perc alatt felment.Sonja: Ez nekem kinai.
. Olyan egy-ket klikkes megoldasra gondoltam, jelenleg a tudasom ezt eri el
-
python-gpgme külön telepítése is segíthet, most nézem a Synapticot , benn van a csomag.
(#4342) oncsi
Azt a .css kutyulást felejtsd el inkább, egyszerűen jobb katt a panelen és katt a Panelbeállításokra.
Itt látod, amit lev258 ft említett, a kapcsolóknak ehhez BE állásban kell lennie, mint a képen az alsó az értelemszerű, itt nem számít a dologba
-
Merula Alba
tag
A legutolsó babra az a billentyűzet beállításainál volt, illetve a flash-t próbáltam könnyen használhatóvá tenni mert nem adta magát könnyen. De ezek után még sikeresen futott a rendszer.
Nvidia 550-es kártyám van az alap driverrel a gépen. Ehhez nem babráltam semmit egyellőre.
Ismerkedni próbálok a rendszerrel, nem tönkretenni akarom első körben.
A Chakra a szívemhez közel álló rendszer, de nem vagyok elfogult.
1. Szeretném ha a család tudna lazán YT videókat nézni és akár Flash játékokkal is játszani.
2. Legyen testreszabható, és haladjon a korral. Nem szeretem ha a máshol "alap" dolgokat hegeszteni kell. (Ez itt meg is volna)
3. Steam játékaim egy része fusson Wine stb. nélkül is. Ez szinte mindegyik Linux disztróra passzol, de a teljesítmény nem az igazi. Civilization V és Arma 3 fut.... jobban mondva inkább döcög sok Linux alatt eddigi infók alapján. Tapasztalatom nincs egyellőre.
4. Szeretem ha sokáig nem kell újraraknom a rendszert, és ettől mégsem maradok ki semmi buliból. Erre jó véleményem szerint a "Half rolling" -
Merula Alba
tag
Nem tudom pontosan itt mit kell nézni, de mindkettő parancsra azt írja ki többek között hogy "Engedély megtagadva.
Amikor másik felhasználó alatt akarok belépni akkor ugyanez a kép fogad.
Sajnos ez a hiba nekem kínai. Igazából sejtelmem sincs mi okozhat ilyet még Win alatt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amatőr csillagászat
- Suzuki topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Zyxel NAS326
- Formula-1
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest