-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Akkor merevlemez gatya
.
Kb egy ora volt mire telepult. A winyo mint egy makdaralo..
Gonoltam,kicsit javithat egy defrag. Intel, 2.6Ghz 756 Mb Sd ram.
Majd ma szerzrk egy fitebb winyot. Egy Am3 egymagos sempronra 10 perc alatt felment.Sonja: Ez nekem kinai.
. Olyan egy-ket klikkes megoldasra gondoltam, jelenleg a tudasom ezt eri el
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Lehet valahogy tordezetseg mentesiteni a rafaelat? Szegeny vinyo elegge kivan, hatha javitana rajta valamit. -
csongi
veterán
Haliho.
Ha processzort cserélek K7 AMD, akkor újra kell telepíteni, vagy egy ilyen hardver cserét megolt a linux is? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Már egyszer érdeklődtem csak azóta változott a hardver.
Tehát van e megoldás AMD AM1 foglaltú rendszerhez driver, amivel működik az energia gazdálkodás, illetve van e ütemezett leállítási és indítási lehetőség?
Egy kis szervert szeretnék össze rakni, amin mintet futtatnék SSD ről, Van egy szoftver ami MYsql alatt fut. ezzel még elboldogulok talán. A rafaela alkalmas lehet erre?
Köszönöm! -
csongi
veterán
Elméletileg Magyar, telepítésnél kiválasztottam a nyelvet.
De ha nem az lett, hogyan lehet Teljesen Magyarítani? -
csongi
veterán
Hiba uzenet
Java es open officet telepitenek.
-
csongi
veterán
Hogyan kell elindítani a telepítést fájlból?
És van e win-es alkalmazásom, sajnos csak ilyen van, de ezt nem indítja el telepítés után, mert komoly problémával került szemben, mit lehet tenni?
Rafaela van fent. -
csongi
veterán
válasz
spammer #3310 üzenetére
Nem rosszak, de a képek alapján a feszültségi értékek nem látszódnak.
Miért fontos? Feltenném Brazos laptopra, és brazos asztali gépre is, és ha az energia menedzsment nem megy akkor nekem nem jó, napi 12 óra működés mellett, elég jelentősen nőne a fogyasztás, és az áram számla is.
Amúgy ez az energiagazdálkodás működik benne? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Eletemben nem hasznaltam linuxot, most probalkozok vele. Feltettem a rafaelat es tetszetos.
Kerdeseim.Lehet e windowsos halozatba tenni?
Van e ehhez mysql fele megoldas?Van egy 4 gepes kis halozat. Meg az xp is megfelelne operacios rendszernek, de a vedelme totalisan gyenge.
Ezert gondoltam erre le lehetne cserelni es nem kellene sok penzt olni hatdver, szoftverfejelsztesbe.Illetve van lehetoseg a programcenterben nem szereplo mas programok telepitesere?
Gondolok itt az openoficra, vagy nyomtato driverek programokra.Hogyan lehet monitorozni, a cpu, gpu feszultsegeg orajelek ertekeit?
Ezeket kezeli ez a op tendszer?
Elore is koszi a valszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged