-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Épp ez az. Aki nem tisztán rakja fel az újat, annak hegeszteni kell ehhez. Ubuntu alatt erre van egy nagy gomb a Frissítéskezelőben. Én meg naívan azt hittem, a Mint-es menüpont is megteszi ezt. Hát nem. Ami meg aztán a leginkább zavar, hogy feltételezem, ezek szerint a Mint-es újdonságokat az új kernel, mesa, xorg környezetben tesztelgették. Vagyis azon felhasználók, akik már Mint-et használnak és csak ráfrissítettek, megkapják az újdonságokat, de valójában komoly hátrányban vannak, bizonyos értelemben veszélyeztetettek is (tesztelés hiánya).
Ne értsetek félre, én meg tudom csinálni magamnak, nem profi, de hozzáértő felhasználó vagyok. Viszont úgy látom, annak ellenére, hogy a Mint egyfajta "stabilitást" és felhasználói egyszerűséget hirdet, ezzel pont szembe mennek, legalábbis az előbbivel. Nagyon morcos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen légkondit a lakásba?
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- PS Plus előfizetések
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest