Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Épp ez az. Aki nem tisztán rakja fel az újat, annak hegeszteni kell ehhez. Ubuntu alatt erre van egy nagy gomb a Frissítéskezelőben. Én meg naívan azt hittem, a Mint-es menüpont is megteszi ezt. Hát nem. Ami meg aztán a leginkább zavar, hogy feltételezem, ezek szerint a Mint-es újdonságokat az új kernel, mesa, xorg környezetben tesztelgették. Vagyis azon felhasználók, akik már Mint-et használnak és csak ráfrissítettek, megkapják az újdonságokat, de valójában komoly hátrányban vannak, bizonyos értelemben veszélyeztetettek is (tesztelés hiánya).
Ne értsetek félre, én meg tudom csinálni magamnak, nem profi, de hozzáértő felhasználó vagyok. Viszont úgy látom, annak ellenére, hogy a Mint egyfajta "stabilitást" és felhasználói egyszerűséget hirdet, ezzel pont szembe mennek, legalábbis az előbbivel. Nagyon morcos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon