- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Épp ez az. Aki nem tisztán rakja fel az újat, annak hegeszteni kell ehhez. Ubuntu alatt erre van egy nagy gomb a Frissítéskezelőben. Én meg naívan azt hittem, a Mint-es menüpont is megteszi ezt. Hát nem. Ami meg aztán a leginkább zavar, hogy feltételezem, ezek szerint a Mint-es újdonságokat az új kernel, mesa, xorg környezetben tesztelgették. Vagyis azon felhasználók, akik már Mint-et használnak és csak ráfrissítettek, megkapják az újdonságokat, de valójában komoly hátrányban vannak, bizonyos értelemben veszélyeztetettek is (tesztelés hiánya).
Ne értsetek félre, én meg tudom csinálni magamnak, nem profi, de hozzáértő felhasználó vagyok. Viszont úgy látom, annak ellenére, hogy a Mint egyfajta "stabilitást" és felhasználói egyszerűséget hirdet, ezzel pont szembe mennek, legalábbis az előbbivel. Nagyon morcos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon