-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok!
A napokban újra elkezdetem használni Linuxot. Eddig megy minden szépen és jól, viszont egy valami nagyon hiányzik. Mégpedig a laptop tapipadja körüli gombok testreszabása. Ezt meg lehet oldani valahogy?
A fent lévő op: Linux Mint 19.2 Tina, a gép HP Elitebook 8470p
Előre is köszönöm. -
gabikiraly2
aktív tag
Köszi, így már sikerült! eddig is ott turkáltam, csak nem láttam fától az erdőt...
egy újabb hiba amit feldob:
"ikertelen letöltés: http://dl.google.com/linux/chrome/deb/dists/stable/Release A várt „main/binary-i386/Packages” bejegyzés nem található a Release fájlban (Rossz sources.list bejegyzés vagy helytelenül formázott fájl)
Néhány indexfájlt nem sikerült letölteni. Figyelmen kívül lettek hagyva, vagy régebbiek lettek felhasználva."
Ez miért van? -
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
A következő a problémám: a gépemben van egy ssd es egy vinyó. Az ssd-n van a rendszer, a vinyón maradt minden más, természetesen ext4-re formázva. De amikor szeretném elérni ezt a vinyót akkor nem enged hozzá férni. Mit tudnék csinálni, hogy alapból írható és olvasható legyen?
A rendszer Linux Mint.Köszi
Gábor -
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Minidlna-t szeretnék telepíteni mintre. De csak ubuntus leírást találtam hozzá. Az alapján is meg tudom majd csinálni? -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
King Unique #4678 üzenetére
Azt azonnal ki is vettem. Remélem már így menni fog rendesen. Szeretném megismerni ezt a rendszert és a van élet a win nélkül is életérzést.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
King Unique #4676 üzenetére
Ok, köszi sikerült is kiírni vele. Azt nem tudom, hogy mit csináltam, de most bejön a Grub és ki tudom választani a wint és be is bootol.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
King Unique #4674 üzenetére
Ezt a winusb-t nem találtam meg sehol sem.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
King Unique #4671 üzenetére
Köszi szépen. Már kicsit okosabb lettem. Most kreálok egy wines indítólemezt. Penre. Remélem sikerül így is Linux alól. Aztán olvasok még hozzá, mielőtt újra neki ugrok. Remélem sikerül visszhozni a régi wint.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
A következő a problémám. Ismerkedés céljából szeretnék Mint-et telepíteni win 10 mellé. A gépemben van egy ssd, gondoltam ezen maradna a Windows. Van egy merevlemez két partícióval. Erre szeretném telepíteni a Mint-et. De nem nagyon találtam leírást, hogy hogyan is kellene csinálni. Teljesen kezdő vagyok ezen a téren. Előre is köszönöm a segítséget. Buék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged