Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0
csendes tag
"így brute-force módszerre van szükség a felhasználásához."
Az egész DB kint van a "piacon". Csak idő kérdése még valaki olyan rá nem talál, akinek megéri a bruteforce.Kicsit ferdít a szerző (mint általában), de azért van benne pár érdekes dolog: http://news.softpedia.com/news/linux-mint-website-hack-a-timeline-of-events-500719.shtml
Illetve még egy érdekesség: https://twitter.com/PassiveTotal/status/701339424139964416
A bot kódja: https://gist.github.com/Oweoqi/31239851e5b84dbba894 Az öt (vagyis 4, mert egy kétszer lett megadva) megadott szerver közül csak egy működött összesen, de jelenleg az sem működik.
Nem igazán értem mi értelme volt ennek az egésznek.
bob.zxr: "Valaki tud nekem adni egy ilyen hackelt ISO-t?"
Ma reggel belenéztem, nem találtam semmi érdekeset (mondjuk lehet csak nem voltam elég figyelmes) a bot-on kívül (/var/lib/ mappában volt 3 fájl talán).
Ha írsz a Clem-nek egy emailt, leírod, hogy mire kellene (vagy mi kellene belőle), szerintem elérhetővé teszi neked. Csak majd valamikor később, mert most van elég problémájuk...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon