- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
A legutolsó babra az a billentyűzet beállításainál volt, illetve a flash-t próbáltam könnyen használhatóvá tenni mert nem adta magát könnyen. De ezek után még sikeresen futott a rendszer.
Nvidia 550-es kártyám van az alap driverrel a gépen. Ehhez nem babráltam semmit egyellőre.
Ismerkedni próbálok a rendszerrel, nem tönkretenni akarom első körben.
A Chakra a szívemhez közel álló rendszer, de nem vagyok elfogult.
1. Szeretném ha a család tudna lazán YT videókat nézni és akár Flash játékokkal is játszani.
2. Legyen testreszabható, és haladjon a korral. Nem szeretem ha a máshol "alap" dolgokat hegeszteni kell. (Ez itt meg is volna)
3. Steam játékaim egy része fusson Wine stb. nélkül is. Ez szinte mindegyik Linux disztróra passzol, de a teljesítmény nem az igazi. Civilization V és Arma 3 fut.... jobban mondva inkább döcög sok Linux alatt eddigi infók alapján. Tapasztalatom nincs egyellőre.
4. Szeretem ha sokáig nem kell újraraknom a rendszert, és ettől mégsem maradok ki semmi buliból. Erre jó véleményem szerint a "Half rolling"
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest