- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Linux mint cinnamon 17.3 van a laptopomon.Két napja eltűnt a rendszerfrissítő ikon a panelről így nem látom ha van frissítés.Vissza lehet ezt hozni valahogy?
Másik kérdésem,hogy próbából ráraktam ezt a rendszert az adatlapomon lévő gépre de bármit próbáltam nem tudtam működésre bírni a hangkártyát.Eleinte a lan sem akart menni de azt sikerült megoldani.
Nem tudom merjek e tovább próbálkozni vele vagy maradjon rajta a win a linuxot meg felejtsem el azon a gépen? -
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Nem vagyok gyakorlott linuxos ezért inkább megkérdem,hogy ha a 17.3 béta volt telepítve a gépen akkor most a véglegest le kell töltenem és újra felrakni?
Nálam a béta hiba nélkül megy eddig.Lesz bármi hátrányom ha így hagyom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest