- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Minek kell neked ilyen feature?! A Mint felhasználók túlnyomó része épp azért lett mentás, mert nem jött be neki az Unity.
De hogy ne hagyjalak cserben: KDE Unity like desktop -
Geripapa
aktív tag
-
Dhampir
félisten
-
Bohus
aktív tag
Azonos mappába úgy tudnak dolgozni, ha van egy közös partíció amit mindkét rendszer lát. Ez jellemzően NTFS a Windows korlátai miatt. (Vagy a Windows rendszermappa a közös, de ezt én hanyagolnám.) Sokáig mindkét rendszer alatt qBittorrentet használtam és minden rendben volt.
Ha az egyik rendszeren indított torrentet elindítottam a másik rendszeren is - ügyelve arra, hogy ugyanazt a célmappát jelöljem ki -, akkor töltött mindkettő. Ha egy session alatt lejött egy nagyobb anyag, a seed miatt akkor is elindítottam a torrentet másik rendszeren. Ilyenkor nincs újbóli letöltés, a kliens látja, hogy furcsamód ott már épp az található, amit neki le kellene töltenie, így csak egy ellenőrzésre korlátozódik a művelet, majd átvált seed módba.
Jelenleg ebben a felállásbam Win alatt qBittorrent, Mint KDE alatt KTorrent fut gond nélkül. -
Nincs mit, bár nem én írtam a megoldást, csak kiegészítettem egy képpel.
Azt azért ne feledd, hogy a Mint, főleg Cinnamonnal, elég jól konfigurálható, szinte mindent be lehet könnyen állítani a Rendszerbeállítások-ból kiindulva, ilyen fájlok átszerkesztése csak gondot okozhat kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest