Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz trisztan94 #19088 üzenetére

    A Manjaro még teljes KDE-vel is jól fut, nem csak a light, vagy minimalista ablakkezelőkkel. A géped egyébként nem gyenge, bármelyik disztrót röhögve elviszi. (persze Unitys Ubuntu egy más tészta, leginkább ártalmas a "Linux reputációjának")

    Ha a legbarátságosabb és effektek terén legjobb felületet keresed, akkor az a KDE, bekapcsolt effektekkel. Asztalváltó kocka, széthulló ablakok, meg egy rakás fancy effekt opengl alapon. KDE-ben mondjuk a Chakra a verhetetlen, az meg a Manjaroval ered egy tőről.
    A kettő között a különbség az, hogy a Manjaro teljesen rolling disztró mint az alap Arch, valamint kezdők számára nem annyira egyértelmű benne minden, kezdve pl. a karakteres telepítővel.

    Amúgy pl. Ubuntu Xubuntu és úgy mindennel Debian alapon nem fogsz tudni HW-s gyorsítást használni filmezéshez, míg Arch alapon igen. Az okát nem tudjuk, de ez van.

    hokins: a te géped se túl gyenge még. Akár egy "komplett" disztrót is merek rá ajánlani, mint pl. a Chakra. kezdők számára is nagyon könnyen kezelhető.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák