- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Ja, hogy ez volt a problámád eredetileg is?
A cfdisk paraméterben várja a partícionálandó eszköz nevét, pl. cfdisk /dev/sda, cfdisk /dev/sdb, stb. Ha nem kap paramétert, akkor sorban az elsővel foglalkozik, ezek szerint neked ez a /dev/sda.
Ami egyébként logikus is, elég érdekes lenne egyszerre több eszköz partíciós tábláját matatni.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
#59070464 #18589 üzenetére
Nyilván a windowsos programod nem vírusos, a wine pedig a szoftverközpontból is telepíthető. Utána a feliratszerkesztőt ugyanúgy telepíted és használod, mint win alatt. Még a párbeszédablakok, gombok is xp stílusúak lesznek.
Részletesebben majd csak estére tudok segíteni, most melóban vagyok (vindózon).(#18590) pushalias
A helyesírás nem erősségem, különösen az idegen szavak toldalékolása gubancos. De ebbe most ne menjünk bele.
-
törölt tag
válasz
pushalias #18582 üzenetére
Nem szükséges, jól vagyok a Mint-el egyenlőre.
Valami film felirat szerkesztő van a Windows-os Subtitle Workshop helyébe? Semmi extra, tudjak benne fps-t és delay-t állítani.
Visszatérve a billentyű kiosztáshoz. Szóval Mint/KDE: System Settings/Input Devices/Keyboard/Keyboard model: kiválszottam az összes Generic-t és még mindig fel van cserélve az í és 0. De semmi más. Apple wired keyboard HUN-t használok, ha ez számít is valamit. A keyboard model-nél kiválasztottam az összes Apple billentyűt, mindnél fel volt cserélve az í és a 0.
-
törölt tag
válasz
pushalias #18577 üzenetére
Elvileg végigpróbáltam, de lehet hogy nem nyomtam előtte apply/ok-t? Nagyon új még nekem ez a Linux, de a W8 óta menekülök. W7-re pedig nem térek vissza a W8 sebessége után. Több distro volt már fent, mindegyiknél ez volt a hiba (í és 0 felcserélés). Ha semmi trükközésre nincs szükség, otthon megnézem újra a beállított kiosztásokat.
Ubuntu topicban még javasolták, hogy kapcsoljam ki a Fast Boot-t a BIOS-ban. Ezt miért érdemes kikapcsolva hagyni? Azóta Mint-et használok.
-
pushalias
addikt
Akkor ez már célegyenes.
[sudo] blkid ez kiírja ami kell, és utána fstabban ilyen sorokat gyártasz:
UUID=listázott uuid /ide/csatolom típus defaults,errors=remount-ro 0 1
Aztán [sudo] mount -a és reménykedsz
Mondjuk amilyen sűrűn foglalkoztam mostanság ezzel, lehet, hogy kihagytam, vagy rosszul írtam valamit. Meg aztán lehet, neked fstabban nem is UUID-k vannak, de akkor még egyszerűbb.
Szerk:
Mert az lshw egy csomó disztribúciónál nem kerül fel alapból. Csomagkezelővel dobd fel. -
cekkk
veterán
válasz
pushalias #18577 üzenetére
ata-VBOX_CD-ROM_VB2-01700376 ata-VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9-part2 scsi-SATA_VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9-part1
ata-VBOX_HARDDISK_VB6ac0298d-b26ac188 ata-VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9-part5 scsi-SATA_VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9-part2
ata-VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9 scsi-SATA_VBOX_HARDDISK_VB6ac0298d-b26ac188 scsi-SATA_VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9-part5
ata-VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9-part1 scsi-SATA_VBOX_HARDDISK_VBc6fcd100-6d0b54a9Ezt mondja
lshw parancs viszont nem található, így nem jó barátom
-
pushalias
addikt
Az ls /dev/disk/by-id/ mit mond?
Egyébként lshw is jó barátod, meg a virtuális masina BIOS-a.Szerk: na, akkor helyben vagyunk, innen kezdve semmi egyéb dolgod, mint beteszed fstab-ba, és az esetleges szükséges egyéb confokba. Ha az UUID kell, akkor ls /dev/disk/by-uuid/ -alh segít.
(#18576) NewmanHD Talán másik billentyűzetkiosztást kéne beállítanod?
-
törölt tag
Miért van felcserélve a "0" és az "í" betűm? Piszok idegesítő. Minden a helyén (yz is), magyar billentyűzet van beállítva. Mint 14 KDE-t használok.
-
-
cekkk
veterán
Most lenne egy kérdésem.
Virtuális gépen hozzá adtam plusz egy merevlemezt a rendszerhez. Ezt hogyan tudom csatolni? A cfdiskben nem látszik, az oka gondolom, hogy nincsen felcsatolva.
Hogyan tudom megnézni, hogy milyen nevet adott neki a rendszer?
Utána pedig a mount /media/proba ide lehet is csatolni, csak a nevet nem tudom, hogy hogyan kérdezzem le -
pushalias
addikt
válasz
sh4d0w #18571 üzenetére
Mi a trollkodás azon, ha leírom azt a tényt, hogy pl. a qmailt nem túl alaposan ismerteti? Elkeserítően hiperérzékenyek vagytok időnként.
(#18570) cekkk Ha a qmail érdekel, akkor tessék: [link]. Nem mindent magyaráz el alaposan, de ez alapján tényleg fel tudsz dobni egy jól működő és biztonságos qmail alapú levelezőszervert („The aim of this short guide is NOT to teach you how a mail server works, even though by the time you’re finished reading it you will hopefully have a working e-mail server”), míg a puppys alapján esélyed sincs. Ha nagyon érdekel, akkor én csináltam belőle egy jelentősen átdolgozott magyar verziót, de az speciel nincs kint online, mert nincs hova kitennem, plusz amúgy sem érdekel senkit tapasztalataim szerint egy két megszállotton kívül.
-
-
-
-
cekkk
veterán
ftp://puppylinux.hu/doksik/
Itt találtam elég sok linux segédanyagakat olyan kezdőknek tökéletesek mint én vagyok.Lehet ezt a linket érdemes lenne az első hszbe bele tenni mert egész jó kis tudás bázis van itt és ellehet belőle indulni
-
Jim-Y
veterán
De van, írta is, Linux Mint Debian Edition, én is azt használok, igazából erről jókat tudok írni, elég stabil, és szerintem kezdőknek is erősen ajánlható, van 1-2 betegsége, de semmi komoly.
Én szívesen írok róla, de mivel nincs összehasonlítási alapom, ezért max úgy tudnék ha valaki kérdez
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mivel állandó téma Debian alapú disztribúciók kérdése itt, így úgy gondolom ideje lenne kiegészíteni az összefoglalót ezeknek néhány jellemzőjével.
---------------------------------------------------------:
Népszerű disztribúciókról röviden:
Debian, Ubuntu és Linux Mint
Debian:
A Debian egyike az "ős" disztribúcióknak, Linux disztrók tucatjai származnak belőle. A fejlesztői úgy titulálják, mint "az univerzális operációs rendszer", amit jól mutat az, hogy gyakorlatilag minden létező számítógép architektúrára elérhető, nem csak PC-re.3 dolog jellemzi:
-beton stabil
-átlagos disztróknál régebbi csomag verziókat tartalmaz alapból
-csak szabad szoftvereket tartalmaz alapértelmezés szerint, még a zárt gyártói driverek sem férnek bele ebbe a körbe. Aki ilyet szeretne használni, annak külön engedélyeznie kell ezeket.Debian alatt alapból a Debian mindenkori, "stabil" ágát értjük. Aki a stabil ág mellett frissebb programokat szeretne használni, annak jó megoldás a Debian Backports tároló használata. [link]
A stabil ágon kívül létezik még a testing / unstabil ág, ezek jellemzője a folyamatos változás, de a napi szintű használatuk nem javasolt, hamar kivégezhetjük vele a rendszerünket. Szóval ezt csak hozzáértők próbálgassák, mert visszatérni róluk a stabil ágra nem lehet. Részletek: [link]Összefoglalva, a Debian annak való, aki beton stabil rendszert szeretne használni, vagy éppen házi szervert szeretne összehozni. Továbbá remek alap a Linux használatának elsajátításához.
Ubuntu:
A Debian frissebb csomag tárolóin alapuló disztró, de tőle eltérő, határozott idejű kiadási menetrend szerint jelenleg félévente jelenik meg belőle új verzió. A verziók között vannak LTS (hosszan támogatott) verziók, kezdőknek mindenképpen ezek kipróbálása javasolt, mert a nem LTS verziók stabilitása nem a legjobb.Jellemzői:
-Unity felületet használó disztró, némiképp erőforrásigényesebb az átlagosnál ez miatt.
-rendelkezik grafikus szoftvere központtal, néhány kattintással telepíthető bármiLinux Mint:
Ubuntu alapú disztribúcióJellemzői:
-létezik belőle közvetlenül a Debianból származó, "Debian Edition" kiadás is, kezdőknek javasolt. [link]-------------------------------------------------------
Mintet már régen láttam, valaki kisegíthetne vele kapcsolatban. Meg amit még módosítanátok, írjátok meg. -
ViZion
félisten
Nah, kiderül, h ilyen sokan dolgozunk Adobe SW-kkel?
Reader van, átlag usernek elég. PS CS6 meg win-en sem tudták normálisan összerakni, szal. linux verzióra "picit" várni kell -
Syl
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #18556 üzenetére
Munkára én is Adobe-t használok, ezért van az irodában Win7. Viszont itthon semmi szükség rá.
-
titko
tag
Én mint írtam most már 2 hete használom a mintet. Eddig sem játszottam, csak munkára kellett. Meguntam, hogy a win 1 év alatt a triplájára hízik, úgy hogy az adataimat teljesen más meghajtón tárolom, valamint olyan szörnyű lassú lesz, és pl. egy átok ytb videó is megakad egy kétmagos 2 gb ramos gépen. A minttel szépen pillanatok alatt bebootol, dolgozom vele, gyors, minden progi alternatíváját megtaláltam, így elleszünk.
Egy dolgot csináltam csak, nem raktam mellé win-t, hogy rá legyek kényszerítve a megismerésére. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PumpkinSeed #18532 üzenetére
Ős Wines haveromat meggyőzte a döglődő vinyója, amin folyamatosan meghalt a Win7. Fél évig használta a Chakrát a félig halott vinyón, mert az Ext4 bírta a strapát, meg a Linux értelmes módon használja a ramot a gépben a hdd helyett, még a böngészőt is lehet oda cacheltetni mindenféle külső progi nélkül.
Amióta melózunk, különösebben időnk és energiánk sincs játszani, ilyen körülmények között tökéletes a Linux, egyszerűen csak minden működik és kész.
Persze tartok Windowst is pl. a Mass Effect széria meg STO miatt, de ennyi elég is belőle. Sajnos a tapasztalataim alapján komoly munkára és olyan helyre, ahol fontos az adatbiztonság, egyszerűen nem elég jó a Windows.Vladi: Radeon driver fejlesztés, és ilyesmi dolgoknál azért jól jönne egy kicsit nagyobb hátszél.
bob.zxr: munkatársad meg a haverja megérdemelne egy-egy jól irányzott tökónrúgást.
kispx: szerencsére szépen bővül a Steam játék kínálata Linuxra, már jóval 100 fölött van. Épp nemrég vettem meg rá a Postal2-t. Az a fasza játék!
-
Vladi
nagyúr
Engem egyik se érdekel.
Eddig is linux alá vettem gépet, ez után is úgy fogom. Illetve mostmár egyre kevesebb hardvert veszek.
(#18539) bob.zxr:
Nem kell már ide több fejlesztő. Nézd meg a Red Hat most vett fel Csehországba pár száz új fejlesztőt. Van elég.
mod: nem csak os-t fejlesztenek.
(#18541) PumpkinSeed:
Vagy meglepődnél, hogy 10-ből 3 tudná mi az. Sokszor én is meglepődök, hogy ismerősök közül kikről derül ki, jah amúgy linuxozok. Van közte mérnök, személyi edző meg filozófus is. Szóval nincs itt gond.
-
Dell XPS
veterán
válasz
PumpkinSeed #18541 üzenetére
Szia,
én egyre több kísérletezést, érdeklődést látok a Linux irányába...
-
BoB
veterán
válasz
PumpkinSeed #18541 üzenetére
Vagy mint munkatársam miután látja hogy Linuxot használok:
Te ismered a Linuxot? Tudtad hogy azért ingyenes mert sz@r?
Kérdezem én: miért sz@r?
Ő: mert van egy haverom aki azt mondta sz@r.
-
ViZion
félisten
válasz
pushalias #18537 üzenetére
Uhh, durva, h már van több olyan hsz-ed, ami nem b.ssza ki a flame-o-meter-tEngem sem a linux %-os aránya izgat, inkább azért lenne jó a "terjedése", ha azok az emberek, aki csak netezik, fészbúkozik, szkájpol, ilyesmi... a crackelt, soha nem frissítet, lejárt NOD-os vírusmágnes win helyett használna egy friss, normális, legális OS-t. Sajnos ehhez az embereknek sokat kell változni még, legtöbben lesz@rják, sajnos. Minap beszélgettem valakivel, nagyon büszke volt, h semmilyen AV nincs a gépén, de nincs vírus, soha nem is volt
Aham.
-
kispx
addikt
Igazából programfejlesztési szempontból megérni, ha több százalékot hasítani ki.
Ez egy ördögi kör:
nincs rá sok program => az emberek igényeit nem elégíti ki => kevesen használják
kevesen használják => nem éri meg rá fejleszteni => nincs rá sok programTudom, hogy egy rakás program van már Linux-ra is. De ezért, hiányoznak:
-játékok (tudom Stream, de jelenleg nem sokkal dobta meg a játékkínálatot, jósolni meg nem akarok)
-driver (az ördögi kör miatt a nem éri meg ki fejleszteni a drivereket)
-egyéb neves programok (pl.: PS, tudom, vannak rá alternatívák, de funkcionalitásukban nem érnek fel a "nagy"-hoz)Ezt, úgy mondom, hogy Ubuntut használok (de egy 8-cas van a gépen) és 100%-ban lefedi az Ubuntu az igényeimet.
-
pushalias
addikt
válasz
„az emberek annyira a Windowshoz szoktak, hogy nehéz lenne az átállás”
Valóban az az általános tévhit, hogy ez ilyen egyszerű. A Linux elterjedésével kapcsolatos problémák teljesen nyilvánvalóan jóval bonyolultabbak ennél. Ennek pedig csak egy része, hogy a Microsoft igyekszik már az oktatás során rászoktatni a tanulókat a MS szoftvereinek használatára.
-
ViZion
félisten
válasz
Többeknek telepítettem, aki régi XP-s gépet hoz annak felajánlom mindig. Ha rákeresel, itt a topikban is megosztottam pár sikert. Legnagyobb, h papírbolt erre váltott, mindent linuxról intéznek.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
CPT.Pirk #18529 üzenetére
Szerintem a magyar társadalom nem tart ott, hogy befogadja a linuxot. Sajnos. Én se vagyok annyira linuxguru. De az emberek annyira a Windowshoz szoktak, hogy nehéz lenne az átállás. Talán ha iskolákban tanitanák legalább negyed annyit mint a windowst akkor jobb lenne.
-
Vladi
nagyúr
enterprise-class azt jelenti, hogy elsősorban üzleti célú, tehát azoknak az elvárásoknak kell megfelelnie.
Ugyanakkor alkalmas otthoni használatra is és ingyenes. Nagyon stabil, nagyon sokáig támogatott (10 év!)
Annyi a nehézsége, hogy ad egy x szofter kínálatot. Ha az neked megfelel, akkor hajrá, ha nem akkor felejtős.Ugyanakkor én vagy 2 évig használtam desktopon, meg valószínűleg a 7-essel vissza is térek rá teljesen, az összes gépemen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PumpkinSeed #18523 üzenetére
Sajnos kellene tudnia, mert ha valaki átjön Windowsról ő elég jó eséllyel az Ubuntut fogja leszedni, mert kb. csak arról hallott. Aztán leszedi az aktuális nem LTS verziót, akkor meg kiütköznek az unstabil alapok jelentette problémák és jó időre elmehet a kedve a Linuxtól, mondván h. a Linux egy trágya, pedig csak egy disztrónak látta egy kevésbé jól sikerült verzióját... Mint esetén ugyanez a helyzet.
Valamilyen kulturált formában ki kellene bővítenem az összefoglalót ezekkel a dolgokkal, mivel sokakat érintenek.
Cyrin: én Manjaro-t raktam KDE-vel egy abszolút nem hozzáértő lánynak, nagyon hamar megszokta és filmet néz, meg mindent csinál vele. Azóta sem hallottam egy rossz szót tőle.
T_chris: ez egy baromság.
-
Hintalow
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, túl nagy elvárások nincsenek a telepítendő rendszerrel szemben, mert csak netezni kell, viszont egy huszonéves lány a leendő felhasználó, tehát igencsak nem árt ha felhasználóbarát
Közben nézelődtem én is: a linux mint milyen? vannak valakinek tapasztalatai vele? -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Megoldható az valahogy hogy a Debian 7.0-át UEFI boot vezérlő nélkül telepítem? Laptopomra szeretném feltenni, de UEFI-vel elszáll a BIOS-om sajnos. Megoldás van esetleg erre?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PumpkinSeed #18521 üzenetére
Igazából nem Debian alapú, hanem Debian testing / unstable alapú.
Magát a Debiant egyértelműen a Debian mindenkori "Stabil" kiadással azonosítjuk, mivel javarészt ott használnak Debiant, ahol a stabilitás az elsődleges szempont, a csomagok verziója meg kb. lényegtelen.Pl. ott volt a kernel bug dolog tavaly valamilyen energiakezelési téren, a Linux disztrók kb. 95%-át érintette, de nem a Debian stable rendszereket, mert ott a kernel verziót nem cserélgetik.
-
ViZion
félisten
válasz
PumpkinSeed #18518 üzenetére
CentOS-t raktam fel, azért első linuxnak nem raknám fel. Meglepődtem, h ntfs-t nem csatolta. OK, én tudom mit kell telepíteni hozzá. Amúgy stabil meg jó, bár most többnyire játszom, szal. nem csinálok hőstetteket rajta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aki ismeri a Gnome3-at, az mondjon nekem valamit a power button kérdésre. Szóval Debian7, Gnome3-al, van fent dconf-editor, meg a gnome-tweak-tool is. Utóbbival végre be tudtam állítani a témát, előbbivel meg már el tudtam érni azt, hogy állítható a power button megnyomásakor történő esemény, de még mindig nem jó, mert ha a leállítást állítom be, akkor feljön a leállítás ablak, 60 másodperc várakozással.
Ez azért nem jó, mert idős nagyszüleim ha egyszer megnyomják a kijelentkezés gombot, akkor itt vége a világnak...Szóval erős fenntartásaim vannak a Gnome3-al kapcsolatban. Nem túl erős a gép meg az itteni ADSL is folyton szakad, de lehet átállítom a gépet KDE-re, ha ez nem oldódik meg.
PumpkinSeed: és egy rakás bug is kerül bele Debianhoz képest, meg jelentősen nagyobb erőforrás igény is jellemzi. Egy atomos gépre sok minden való, de nem az Ubuntu, mióta dobták a Gnome2-t.
A felhasználóbarátság egyébként relatív. Pl. ha Ubuntuban megtanulja a kezdő Linuxos a gui-s csomagkezelő használatát, akkor azzal azt éri el, hogy csak ahhoz fog érteni. Viszont ha megtanulja használni a faék egyszerű apt-get parancsokat a terminálban, akkor máris előrébb jutott minden téren. Persze terminál van Uborkán is meg a többin is, de ha már van sok egyéb "könnyített" út, akkor minek menne vissza az alapokhoz?
-
BoB
veterán
válasz
PumpkinSeed #18516 üzenetére
Nem használtam még CentOS-t, de a weboldalukon lévő leírásból (enterprise-class) nem úgy tűnik mintha az otthoni felhasználók lenne a célcsoport.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
a következő feladat előtt állok: hugom netbookjára, ami egy Acer aspire one (atom n280 1.6-os proci, 1gb ram)
kéne valami használható rendszert telepítenem.
Természetesen azért ide írtam, mert linuxot szeretnék rá
Nagyon minimális tapasztalatom mindössze ubuntuval van, de az szerintem túl nagy "étvágyú" lenne egy ilyen kis géphez nem?
Milyen fajtát tudnátok ajánlani? -
MacCaine
őstag
Nem túl bonyolult az egész, belemész a router beállításaiba, valószínűleg a Forwarding alatt lesz a DMZ, és ott kell beírni a virtuális gép IP címét. A virtualizált gépen a hálózat inkább bridge-elt legyen, mert így kap a routertől IP címet, vagy ha maradsz a NAT-nál, akkor itt a leírás a beállításhoz.
-
ViZion
félisten
válasz
elodman #18508 üzenetére
Szívesen. Pont windows alól írtam -STALKER mod hegesztés és játék miatt-
Most meg linux, adatmentés egy hmmm... fizikailag sérült HDD-ről. Win alól akartam menteni amit lehet (közben játszani is...), de a nem olvasható részeknél lefagyott, TC is, explorer is, szal nem tudtam megoldani. CentOS van fent, ez elkezdi és ha nem olvasható, akkor kérdezi, h mi legyen. Kihagyásra klikk, és halad továbbööm, bódottá!
-
elodman
aktív tag
válasz
ViZion #18494 üzenetére
Köszi a nagyon ász megoldást a mobil net ténleg megy! Áttérésem Linuxra közeleg!!!
Pont minden úgy kellett, ahogy mondtad, kivéve (v. rosszul értettem):
IPv4 fülön "automatikus (PPP)" és nem a "csak automatikus (PPP) címek"+thanx!!!!
---
Amúgy tudjátok, milyenek vajh a Linuxos admin / programozói / ki tudja még milyen kilátások és fizuk Windows értőkhöz képest? -
PumpkinSeed
addikt
Üdv, debian 7.0. Hol tudom megnézni a csatlakoztatott eszközöket? Mert valamiért benne van a hálókártya és ifup eth1-el nem akarja felcsatlakoztatni.
-
cekkk
veterán
Nem kellett a $ és akkor végig ment, de amiket kiadott és próbáltam beírni azokkal nem volt jó.
Host is up (0.000042s latency).
Not shown: 65530 closed ports
PORT STATE SERVICE
22/tcp open ssh
80/tcp open http
111/tcp open rpcbind
10000/tcp open snet-sensor-mgmt
60019/tcp open unknown(#18501) MacCaine
Ezt közben én is észre vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Futás, futópályák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged