- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DuplaZso #14498 üzenetére
pl.: mpg123/mpg321 – The Command Line MP3 Players
de ezek is jók lehetnek: 14 of the Best Free Console Based Linux Multimedia Apps -
DuplaZso
aktív tag
Szervusztok !
Úgy hozta a sors, hogy mától egy darabig x-alapú munkaállomás billentyűzetét kell koptatnom. Hogy milyen fajta, vagy disztró ? Húúú... ismerek néhányat, de ilyet sosem láttam/hallottam korábban !
Pendrive tartalma elérhető róla, viszont a beágyazott médialejátszók kódekhiányra hivatkozva nem játsszák a möpöhármat. Mivel telepítgetési és egyéb jogosultságom gyanítom nincs a gépen, arra gondoltam, hogy valami pendrájvról futtatható (mondjuk felmásolva user-könyvtárból indítható), picinke, egyszerű, mp3-at default, rendszerkódek nélkül lejátszani képes progikára volna szükségem. Ha tévedek, mea culpa !
Segítsetek guruk ! Jó volna zenét stílusosan hallgatnom meló közben a gépállatról.Szerk.: Esetleg valami portable XMMS ? Azt ugye a hozzám hasonló beavatatlanok is tudják kezelni...
-
coco2
őstag
válasz
rokefeller #14494 üzenetére
Igazából így össze scriptelve is tudom használni, köszönöm.
Sajnos a biztosan bent lesz a memóriában, és a jó esélyekkel lesz bent a memóriában nem igazán ugyan az.
-
Az apró tele van ilyen "kőkori" kártyákkal, pl.:
Eladó 6db AGP-s vga --- 1000-3000 Ft
NVidia Inno3D GeForce MX440 128MB DDR (128-bit) [olcsón]+[csere]
MX440 SE 64MB
kicsit alkuszik az ember és ingyen is viheti -
rokefeller
senior tag
Biztos lehet, de biztos kell ez neked? Elvileg a linux memóriamenedzsmentje olyan, hogy cache-el memóriába, amit csak lehet. Tehát ha egy file-t baromi gyakran érsz el, akkor az benn lesz memóriában, és időnként kisynceli diszkre.
De ha mindenképp kell, itt van egy, ami erről szól: [link]
Szerintem elég egyszerű, tmpfs, és egy script, ami időnként kisynceli diszkre. -
coco2
őstag
Sziasztok,
Tanácsra lenne szükségem linux memory diskekről. A leírások, amiket találtam, nem igazán tudtak segíteni.
Olyasmire lenne szükségem, hogy rendszer induláskor egy kötetet fixen szedjen be memóriába, mert biztos irgalmatlan mértékben lesz nyüstölve, és azt a rendszer memóriát fixen arra akarom áldozni. Viszont arra is szükségem lenne, hogy ha a memory disk-re írok fel új file-okat, akkor azt ne csak a memory disk-re írja fel, hanem a mögötte lévő winchesterre is, mondjuk write back policy-val.
Lehet ilyet csinálni?
-
RaZroX
addikt
Na felraktam újra a 10.10-et, zárt driverrel és most minden faja. Gyors is meg minden megy
-
ViZion
félisten
válasz
RaZroX #14487 üzenetére
Belerakom AGP-be is, vannak okos műszerészek! ...én meg erős vagyok!
Ha nem lehet bizurgálni, vagy ráunok akkor veszek majd Viccbokszot vagy Péespét
CPT.Pirk: szétszedheted, csak össze kell rakni mire hazaér a gyerekAmúgy ez tényleg vmi betegség, mert alapból a nagy disztrókat nem kell piszkálni. Mondjuk most egy friss Xubuntu nem látja a rádugott Fuji fotómasinát háttértárként, XP meg igen
-
ViZion
félisten
Uhh, az sincs? Akkor recycle...
Jah, nomodeset van, anélkül a VGA miatt kaksi van. Esetleg próbáljam anélkül? Vagy most má' mit? Jön a 18, reinstall, kész...
Abban újabb gnóm van, kell is az, Ezért "sz@r" a linux, mert mindent lehet piszkálni, én meg piszkálom is. iOS kell asztalira is
-
ViZion
félisten
-
Vladi
nagyúr
válasz
RaZroX #14477 üzenetére
Akkor leggyorsabb, ha felteszed a 10.10-et. Ismerkedni jó. De később nézz majd valami másikat.
Ha meg a jövőben kiír valamit, akkor tessék elolvasni per megjegyezni.
(#14474) ViZion:
Szar a kernel, a driver, a kártyád vagy csak úgy simán a fedora.
kms-t ha kikapcsolod? Ezen kívül max bugreportokban tudsz keresgetni.
-
RaZroX
addikt
válasz
rokefeller #14476 üzenetére
Gnome 2 nekem teljesen jó csak most elcsesztem
Szóval mindenképpen maradok az Ubuntu 10.10-nél. Vagyis maximum újabbat rakok fel Gnome Shell-el de olyat még nem csináltam szóval szerintem felejtős. Meg elég sokat bénáztam már és a 10.10-et tudom, hogy biztos jól fog menni.
-
rokefeller
senior tag
válasz
RaZroX #14475 üzenetére
Ha cserélsz, próbáld ki az archbangot, vagy a crunchbangot. Openbox, virtuális gépben is száguld. Kicsi az erőforrás igénye. Xcompmgr-t, wbar-t (light dock) vagy tint2 panelt elbír, és tud mindent ami kell.
De adhatsz egy esélyt a gnoms-shellnek is, nem nagy az erőforrás-igénye, de azért az a geforce nagyon régi.
-
RaZroX
addikt
Sajnos nem segített. Szerintem ebből újratelepítés lesz.. Driver csere nem fog segíteni, mert attól még nem fogja bírni a kártya az asztali effekteket.
És biztos, hogy effektekkel van a baj, mert amióta bekapcsolt a dock, azóta az értesítések elhalványodnak ha ráviszem az egeret. Ez eddig nem volt. Elég jól néz ki -
ViZion
félisten
Helló Főnök!
Fedora 17 + Gnome Shell, legfrisebb minden...
Már írtam a problémám valahol, hogy auto login van, de belépés után nem tudok kattintani, illetve pl. menüt megnyitom, de menüpontok nem klikkelhetők. Terminált elindítom, de írni nem tudok, kurzor sincs...
ctrl+alt+backspace, bejelentkezés és minden jó. OK, gondoltam, h lesza...leszakadok autologinról és belépek hagyományosan, de akkor is ez van. Elindul, kijelentkezek-bejelentkezek újra és fain minden.
Csak 3.6.akármi kernelekkel van ez.
Van ötleted (vagy másnak), h mi lehet? -
RaZroX
addikt
Ezt találtam. Itt ír valami Desktop Effects-et, lehet köze van hozzá. Nektek mondd valamit ?
-
RaZroX
addikt
igazából tökmindegy, csak legyen minden "gyors". Olyan mint Dock előtt volt. az úgy teljesen jó volt..
francért raktam fel(#14469) CPT.Pirk: Ha mindenképpen telepítnei kell akkor ezt rakom vissza és felrakom a zárt drivert mert úgy jó volt. Csak ez a Dock cseszte el a dolgokat..
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
RaZroX #14467 üzenetére
Most, hogy mindent kikapcsolátl, most is lassú a rendszer?
Jó lenne tudni, hogy mi is volt az...link itt egy oldal, hogy a nyílt driver mit tud neked nyújtani. 2d főleg, meg xv, tehát avi filmet tud lejátszani... és ebben kimerült.
itt az nv10 oszlopot nézd.De szerintem újra át kellene gondolnod, hogy melyik disztrót tedd fel. a 10.10 nem biztos, hogy jó választás volt.
-
Vladi
nagyúr
válasz
RaZroX #14465 üzenetére
Neneeeeee....
Ne telepítsd már! Szerintem annyi van, hogy a kompiz igényel bizonyos gyorsítást. Tipikusan opengl 2-3. Amit a te kártyád még nem tud. Mert régi. Ennyi.
Ha meg mégis ráerőlteted, akkor elkezdi cpu-n számolni az effekteket és ezért lassul be. Kapcsold ki a rákba, mert 2 nap múlva úgyis megunnád.
Drivernek meg háasználd a nyílt nvidia drivert. Igen, ilyen is van: noveaou a neve. Alapból ezt használja. Elég sokat tud már, 3d-t az nem nagyon.
Vagy egy régebbi disztrót tegyél fel, ami még a legacy nvidia drivert tudja szállítani: ubuntu 10.04 lts, debian vagy centos 6.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
RaZroX #14458 üzenetére
Terminált nyiss, ott:
sudo nano /etc/X11/xorg.conf (lehet h. van kis/nagy betű eltérés, használd a tab-ot nég kiegészítésre)
A fájlban ilyet keress:
Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "nvidia"
Screen 0
EndSectionNézd meg mi van a driverhez írva.
Amúgy miért ne lenne támogatva a kártyád? A 96.xx valami geforce driver továbbra is ott van hozzá.
-
RaZroX
addikt
válasz
CPT.Pirk #14457 üzenetére
12.04 már nem támogatja a kártyát.
11.10-et próbáltam 2D Unity-vel... hát kegyetlenül sz@rul vitte. Pedig fent volt a driver meg minden. Gnome 3-ra gondoltam még 11.10-zel, de nem tudom, hogy mekkora igényei vannak a Gnome2-höz képest.Amúgy ez a "manuálisan helyretenni a dolgot" nekem elég kínai
nem vagyok otthon a linuxban, még csak tanulgatom a dolgokat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
RaZroX #14456 üzenetére
Valószínűleg bele kell másznod az /etc/x11/xorg.conf állományba és kézzel helyretenni a szükséges drivert.
Először nézd meg, hogy ebben a fájlban mi a neve a drivernek.Egyébként 12.04 alatt simán át tudsz váltani classic shellre, ami majdnem ugyanaz, mint a Gnome2. Unityből meg van 2D-s verzió, annak elvileg mindegy milyen VGA van a gépben.
-
RaZroX
addikt
válasz
CPT.Pirk #14455 üzenetére
GeForce2 van a gépben. Unity felülettel már haldoklik a cucc. Xfce felületet meg nem vagyok hajlandó használni
Compiz Config-ban nem találtam semmit
A megjelenítési beállításokban meg 3 fokozatát lehet beállítani az effekteknek. Az egyik, hogy nincs, a mások hogy van, a harmadik hogy minden effekt van. De ki van kapcsolva szóval itt nem tudok sokat tenni. -
RaZroX
addikt
Üdv! Ubuntu 10.10-re telepítettem fel a Cairo Dock-ot. Feltelepítés után az OpenGL nélküli változatot indítottam el (mert csak egy GeForce2-es van a gépben). a Dock körül egy nagy fekete téglalap volt, és fel ajánlotta hogy bekapcsol valamit (már nem tudom, hogy mit) és akkor eltűnik. Ez a téglalap valóban eltűnt, viszont most rettentően belassult a rendszer. Vannak dolgok amik "odafagynak" a kijelzőre, az ablakok mozgatása akadozik. Ki szeretném kapcsolni, azt a bizonyos opciót, amit aktivált a Dock, hogy újra kezelhető legyen a rendszer. Tud valaki ebben segíteni ?
-
bali93
tag
Sziasztok! Most vettem egy Lenovo G580GH notebookot. Úgy gondoltam, hogy a Win8 mellé felteszek egy 12.10-es 64 bites Ubuntut Windows intallerrrel, azonban a telepítés után a Linux kifagy, majd folyamatosan újraindul. Ugyanezt csinálta nálam a Win7 is.
Egy kicsit utánaolvasgattam a dolgoknak, majd kiderült, hogy a Win8 kivételével egyik sem tudja kezelni az uefi-t és a gpt-s merevlemezeket. Tehát a kérdésem: melyik Linux tudja kezelni az uefi-t? -
Lacces
őstag
válasz
ViZion #14441 üzenetére
Rendszer behalt, grafikus felülete "The system is running in low-graphic mode"... innen ninsc menekvés
. Grafikus felület használhatatlan volt az XX felhasználó alatt! Lightdm újratelepítése kudarc. GDM pedig az elején jó volt, aztán ő is megadta magát.
Nem tudtam mit kezdeni... így hát jött a reinstall.12.10-et használtam live-ként. Látta a partíciókat, de nem tudtam megnyitni, jött a fentebb írt probléma...
Nem fértem hozzá semmihez...CD alatt a parancsot értettem, bocsi, hogy nem jeleztem.
Szerintem a Windows azért nem látta, mert extj4-est használom a linuxon... (sem sima user, sem rendszergazda)
Megoldás az lett, hogy a vendég fiók alatt (amit én hoztam létre, hogy jelszó nélkkül tud belépni, és hiába adtam ki sudo-t jelszót kért), hogy beírtam: gksudo nautilus. Na ezzel hozzáfértem a mappáimhoz a home/xx/ alatt, de itt sem jelent meg a partíció, így hát átmásoltam a home/vendég/ alá, onnan meg már át tudtam másolni a partícióra a cuccost.
Így röviden ennyi, többi privátban, ha még érdekel valami
-
válasz
rokefeller #14439 üzenetére
Tudja a friss Ubi is, csak defaulton nem látható, hacsak egy DE van fent.
-
-
Lacces
őstag
válasz
CPT.Pirk #14430 üzenetére
Ez teljesen kiment a fejemből... mc. Köszi. Ezért külön hála
. Majd fel is pakolom.
ViZiON: Látni, látja, csak nem tudta megnyitni... valamelyik driver-t hiányolta, az ugye live rendszerben nincs benne. valami apl, vagy nem is tudom melyik, de tudom, hogy ilyen hdd-s driver, már találkoztam 2 éve vele, amikor még tuningoltam az ubuntut. Sőt! Nem tudom, hogyan az egyik könyvtáramra, egy másik felhasználó (ubuntu-s amit én hoztam létre) volt rajta... amit rootként nem tudtam másolni... olyan permission denied nyomott az arcomba, öröm volt nézni. Úgy tűnik van ahova a root keze sem ér el
.
sh4d0w: Igen, itt rosszul írtam le. De cd-vel nem tudtam másik partícióra átmenni. De előtte mountoltam 2 partíciót akkor át tudtam menni, de a másik kettőnél meg nem... Mindegy, már megvan.
-
rokefeller
senior tag
válasz
robagp #14436 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom tesztelni most épp, de szerintem a legfrissebb Gnome bejelentkező képernyője már nem tudja ezt.
Korábbi GDM, KDM, XDM, SLiM tudja ezt.Viszont azért nem támogatom személy szerint ezt az ötltete, mert disztrónként változó, hogy mennyire jól integrált egy adott DE. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy csalódsz a KDE-ben Mint-en, holott Chakrán vagy OpenSuse-n szeretnéd. Vagy épp fordítva, Ubuntu-n a Gnome-shell-ben, holott az Fedorán igen jó.
Ez nem azt jelenti, hogy a DE-hez kell választani disztrót, ha már tudod mit akarsz, akkor ez nem probléma, de kezdőként jobb ha azt az élményt kapod, amit egy adott disztró támogat. -
robagp
tag
válasz
CPT.Pirk #14435 üzenetére
Én nem a telepítésnél választhattam ki régen, hanem a bejelentkezésnél. Nem csak a nevet és jelszót kérte, hanem legördíthettem, hogy kde, gnome, stb
Live cd sajna nem indul el, virtuálisan pedig ugyanúgy fel kell rakni, tehát mindegy.
Igazából a kiválasztós jobb, mert csak log out, és válthatok. Így meg újraindít, újraindít... -
ViZion
félisten
válasz
robagp #14433 üzenetére
Legjobb sztem, ha LiveUSB-vel vagy virtuális gépben teszteled. Fel lehet rakni több asztaali környezetet is, de ez sztem macerás, régen nekem összeakadtak (KDE és Gnome votl, ma már azért jobb a helyzet, de minek kísérteni a szerencsét?) és inkább szeretem külön. Mintnél nem tudok segíteni, majd vki megmondja, h ott miket lehet felrakni, XFCE, Cinnamon, Mate és talán KDE is van, többit passzolom.
Esetleg FreeBSD-t próbáld ki, a (Live)DVD verzió ilyen, hogy van több DE benne. -
robagp
tag
Hello!
Régebben volt egy linuxom, amiben indulásnál kiválaszthattam, hogy melyik felülettel induljon /kde, gnome, stb/ Ma már csak vagy kde, vagy gnome, stb linuxokat találok. Esetleg fel lehet dobni egy linuxra a többi felületet is valahogy, vagy külön partició, és tegyem fel külön mindet, hogy tesztelhessem?
Ha fel lehet dobni több felületet is, kérem azt is írjátok le, hogy hogyan /pl linux minth -nél/
Ha nem lehet, de van olyan linux, amiben 4-5 féle felület van, és ott tesztelgethetem, akkor az is érdekelne.
Válaszokat előre is köszönöm szépen! :-) -
-
Lacces
őstag
Azt írja, hogy: "No such file or directory", de hogy melyikre érti... de már bánom, hogy anno nem tettem láthatóvá a Windows számára ezt a partíciót
.
De már elég instabillan kezd viselkedni az ubi...Próbáltam volna mountolni is és kiírja, hogy már bocs, de van az a partíció mountolva, fogalmam sincs, hogyhogyan szedjem ki azt a pár doksit...
Esetleg van olyan Linux live (usb-re) ami képes hozzáférni a meglévő Ubuntuhoz? (Próbáltam a saját live usb-s ízéjét, de az boldogan írja ki a hibát, hogy nem fér egyikhez sem).
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Parancs kellene. Öhm... Terminálban a parancsként próbálok másolni könyvtárat másik partícióba.
sudo cd /home/vendeg/Dokumentumok/* /dev/sda2/Átmenet
Pedig ahogy néztem neten ez lenne a legjobb... Grafkus felület nincs...
-
Vladi
nagyúr
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Valaki használta már ezt ? :
http://ubuntustudio.org/tour/audio/Mennyire alkalmas zene készítésre ? ...sok vsti érhető el hozzá ?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Gebriel
veterán
Linux alatt, hogy tudok megosztani mappát win7-el?
Kiválasztom a megosztást akkor ez dobja fel "A mappák megosztása érdekében telepítenie kell a Windows hálózatmegosztási szolgáltatást."
Ha pedig telepítést nyomok rá akkor a "A megosztási szolgáltatás telepítése meghiúsult. Megkísérli újra telepíteni?"Ezt a hibaüzit kapom.
-
mzx
senior tag
válasz
rokefeller #14412 üzenetére
Igaz, igaz, marhaságot írtam, hiszen ha csak terminál van, az nem GUI, hiszen nem grafikus.
Ezek szerint jól sejtettem, hogy a failsafe Gnome kb csökkentett mód, gond esetén; köszi a választ. -
válasz
jackbacsi87 #14414 üzenetére
Az a és d végűt tartalmazza a kernel a tied b azt nem, érdekes...
Láttam egy 2009es 0 kommentes thread-es is a problémádról...
Esetleg megpróbálhatod betölteni a 2 másik modult hátha, de szerintem meg kell, h íveldItt a doksi ami segíthet.
-
válasz
jackbacsi87 #14406 üzenetére
lsusb mit mond?
-
rokefeller
senior tag
Nem tudom pontosan mit értesz biztonsági módon, de szerintem nem az.
A failsafe gnome szerintem olyan beállításokkal próbál elindulni, hogy mindenképp sikerüljön neki. VESA mód mondjuk valami alacsony felbontással.
Az xterm meg egy sima grafikus terminál.
Ez a kettő gondolom azért van, hogy ha valami elcsesztél a rendszeren, akkor ne a sima fekete képernyőn kelljen megjavítani.
Kockázata nincs, csak minek. Xterm nem gui, ha meg megy a rendes gnome, akkor minek a failsafe? Windows-on sem próbálod ki a csökkentett módot, amíg nem muszáj.
-
mzx
senior tag
falisafe gnome és xterm kérdések:
Keresgéltem google-lal, egyelőre alig van ezekről infóm.
Az előbbi gondolom valamiféle grafikus biztonsági mód, ugye?
Az utóbbi pedig terminálos biztonsági mód?Nincs kockázata, ha kipróbálom ezen 2fajta gui-t, Linux Mint rendszeremen?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
chubii
senior tag
válasz
CPT.Pirk #14408 üzenetére
Emberek, megvan !
A Boot Repair Tool helyrerakta. Most bekapcsolásnál bejön a GRUB és futtathatom simán, recovery módban, van valami test memory is. Majd holnap átvizsgálom. Most egyenlőre örülök,hogy működik
Jelenlegi állapot ( bal felül a terminálban a boot repair utáni adatok, jobbra a képernyőmentésben pedig az előtte lévők ) : [link]
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét ! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
chubii
senior tag
válasz
rokefeller #14400 üzenetére
Igen, azt próbáltam. Ezt adja ki rá : Installation finished. No error reported.
Most nézem a Boot Repairt.CPT.Pirk: Nem tudom még mindig,hogy mi az oka. Azt hittem,ti tudjátok
A GPartedről raktam már be képernyőmentést. Nem sok mindent enged mondjuk a program. A szerkesztés és a partició menüpont alatt például nem enged semmit sem kiválasztani.
df -h :
Fájlrendszer, Méret, Fogl., Szab., Fo.%, Csatol. pont
/dev/sda1, 455G, 4,8G, 427G, 2%, /
udev ,1,9G, 4,0K, 1,9G, 1%, /dev
tmpfs, 768M, 916K, 767M, 1%, /run
none, 5,0M, 0, 5,0M, 0%, /run/lock
none, 1,9G ,316K, 1,9G, 1%, /run/shm
/dev/sdb1, 16G, 696M, 15G, 5%, /media/PENDRIVEletix : Igen, sda-t adtam meg.
df --si :
Fájlrendszer, Méret, Fogl., Szab., Fo.% ,Csatol. pont
/dev/sda1, 489G, 5,2G, 459G, 2%, /
udev, 2,1G, 4,1k, 2,1G, 1%, /dev
tmpfs, 805M, 938k, 804M, 1%, /run
none, 5,3M, 0, 5,3M, 0%, /run/lock
none, 2,1G, 324k, 2,1G, 1%, /run/shm
/dev/sdb1, 17G ,730M, 16G, 5%, /media/PENDRIVEEgyébként köszönöm,hogy még van türelmetek foglalkozni velem
szerk : Valamiért összezsúfolja az infókat a fórum a szerkesztés ellenére. Remélem azért átlátható
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Adott egy trust wb-3270n webcam. Linux nem ismeri fel, drivert nem találtam hozzá. Van ötletetek, hogy lehetne életre kelteni?
Előre is köszi!
-
jackbacsi87
senior tag
-
milestone
tag
válasz
rokefeller #14395 üzenetére
Végül a GParted Live USB-vel (mely tartalmazza a Testdisk-et) sikerült helyreállítani a törölt partíciókat.
rokefeller, mzx: köszönöm a segítségeteket. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
chubii #14399 üzenetére
Az invalid part. table probléma okát ki tudtad deríteni?
Mikor penről megy a gép, akkor add ki a fd -h parancsot, és másold be ide amit kiad. Továbbá a rendszerben lévő grafikus partíció szerkesztőt is érdemes lennem megnyitnod, hogy lehessen látni mi a helyzet, ill. azokkal (itt gparetd) lehet partíciót ellenőriztetni és javítani is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged