- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbo
tag
válasz
Dzsedáj #90064 üzenetére
Köszönöm!
Abban tudnátok segíteni, hogy ez a tv tudja a magic remote control-t alapból?
LG60UJ6517Közben látom, hogy kompatibilis, de meg kell külön venni hozzá.
Aki használja, megéri az árát, 10k-t?Köszi!
-
csiak
tag
válasz
Dzsedáj #89956 üzenetére
én most ragasztottam fel a régi tv-m helyére egy 55'-ös és utána egy 65'-ös mérető kartont, hogy lássam a méretet. Hát nem sokat segített...
Továbbra is úgy érzem 65 kellene (3,5 méter körül van az átlagos távolság a tv-től) de most van egy jó ajánlat egy 55'ös OLED-re az Euronics-ban. 55B7V-399-ért!
Az OLED-nek hatványozottan szebb képe van a demó műsor alapján és az M4HD műsora alapján is.
Viszont azt kicsinek érzem a teszt karton nézegetése alatt...Mi a véleményetek erről?
-
-
csiak
tag
válasz
Dzsedáj #89877 üzenetére
én kb. 1,5 hónapja nézem, olvasom a fórumokat teszteket, hivatalos oldalakat az új tv vásárláshoz, és annyit tudok csak mint az elején... nem akarok androidos tv-t
Még LG-n belül is nagyon nehezen tudnék dönteni ennyi hét olvasgatás után...
65'-ös 4K PS4-hez meg leginkább sportközvetítésekhez. Kíváló képminőség, minden más másodlagos..
Vagy az is lehet, hogy túlbonyolítom... be kell menni egy multihoz, és azt elhozni, aminek a képe a legjobban tetszik. -
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89875 üzenetére
Nagyon keveset adnak el ezekből mert drágák , az emberek 90%-a Samsungot vagy LG-t vesz.
Hol van már az amikor bementél egy boltba és ha Panasonicot Sony-t Sharpot Pioneert Phillipset vettél akkor nem tudtál rosszul dönteni.
Tegnap a Sharp képe egyenesen röhejes volt a többi tv mellett a Sharp nem kellett volna ha ingyen adják de azt kellene nézni. -
wolruf
őstag
válasz
Dzsedáj #89829 üzenetére
Nem. Minden nap nekiesek, próbáltam már mindenféle bemeneteken, de ... nem :-/
Márpedig erősen felhős a dolog, nomeg ,,villog is'' picit, ahogy játszik ezzel a sötétítéssel (a régi LG-m után zavaró is). Lehet, hogy a specifikációk rosszak és mégsem tud local dimminget? -
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89742 üzenetére
Az lesz bemegyek körbenézek és nem veszek semmit se mert ezekben a boltokban az eladók által képviselt stílus nekem nagyon nem jön be .
Tegnap is 20sec után az LG-re visszatette a demó adást de hogy miért azt nem tudom , lehet kellene neki adni 5000ft jattott
Kocsi vétel is tervben van, csak még megy a matek hogy Duster Vitara vagy Sx4-Scross legyen.
Az új Vitarára már 10 év lesz a garancia -
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89737 üzenetére
Elment a többi pénz a 18 éves Felicia műszaki vizsgájára.
Olajcsere + szűrő + légszűrő -toronycsapágy csere + féltengely gumiharang csere + fékbetét csere + műszaki vizsgadíj + munkadíjPénteken hozna az Euronicsba egy LG 55UK6470PLC
meg tudom nézni a raktárban sötétben demó adással és vagy az áruházban tv adással annyit tudnak tenni hogy lekapcsolják a villanyt az áruházban.Tegnap az Euronicsban volt egymás mellett egy 55"os Samsung 199 000ft-os és egy LG 55" 2018-as modell 194 000ft-os tv mindkettőn ment az M1HD adás és az LG-n a felírat szövegének a betűi nem voltak olyan szépek mint a Samsungon, mondjuk érdekes volt hogy az eladó csak 15-20 sec-re kapcsolta át az LG-t a tv adásra a demó felvételről
-
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89699 üzenetére
Én sem láttam azért kérdeztem .
200 000ft jó ár érte?Ha megrendelem a tv raktárból akkor két héten belül bármikor indoklás nélkül visszaküldhetem?
A visszaküldés költsége engem terhel ?
Csak meghatározott céggel lehet visszaküldeni?
Visszaküldés után mennyi idő múlva kapom meg a pénzem? -
blakey
titán
válasz
Dzsedáj #89685 üzenetére
Ugye azt ajánlja, hogy kapcsoljuk ki a local dimming-ot, viszont akkor olyan felhős ezekkel a beállításokkal, hogy a fekete kép bevilágítja a szobát. - na ezért vettem kisebbet (SJ810V) de jobbat, LCD-hez képest homogén, sőt, LD nélkül is jó a fekete, számomra nagyon zavaró az LD minden készüléken, zónaszámtól föggetlenül, egyedül a "pixel dimming" felelne meg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest