- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Montiii #30003 üzenetére
Ne érezd magad szarul ez miatt. Az esetek többségében azok hangoztatják ezeket az óvatosan fogalmazva is elbaszott ötleteket, akiknek tényleg fos monitoruk van és sikerült szert tenniük egy viszonylag nagy tévére és úgy gondolják, hogy az majd kivált mindent. És ez így is lesz...egy darabig.
Egy jó monitort semmi nem tud helyettesíteni.
Félreértés ne essék, én is kipróbáltam már otthon mindent, van projektorom, 3 flat tévém, de mindegyiken szar és kényelmetlen játszani és általában a pc-n végzett munkákat abszolválni.
Van egy 24 inches Dell monitorom, ami mindenben köröket ver egy bármilyen tévére, szinte minden szempontból.
Aki nem látja, hogy ez így van, az vagy vak vagy elfogult az új tévé felett érzett öröm miatt.
Nem véletlen vettem én is 667s-t, elégedett vagyok vele, de azért elég sok faszság elhangzott itt korábban....ne akarjunk már mindent kiváltani vele, főleg egy jó monitort.... -
Đusty
addikt
-
sbalu1
senior tag
válasz
Montiii #31318 üzenetére
Szerintem felesleges mindkettő, de ha felvet a pénz... Te tudod, a Te dolgod.Én személy szerint a Rapoo mellett döntöttem.
OldMike: Az én net szolgáltatásom le 30Mb/s-os fel 5Mb/s-os.A tévén (LA620S) wifin keresztül, a speedtest net-en mérve 13Mb/s le és 5Mb/s fel, de már sikerült 17 körüli értéket is mérnem letöltési sebességnek.
-
dr.bubo
őstag
válasz
Montiii #30038 üzenetére
Negativ dolog a Servioban ( a többi sem tudja ), hogy nem lehet a hangsávot váltani, mindig az elsődleges hangot játssza le a tv.
Mkv esetében megoldás az mkvToolnix progi ki lehet vele szedni a fölösleges dolgokat, hang, felirat stb. azt kell benne hagyni ami kell. Kb. 5 perces művelet az egész. mkvToolnix használata.Én a wifit ki sem próbáltam, mivel a routerem a tv állványon van.
-
törölt tag
válasz
Montiii #30003 üzenetére
Hát érdekeljen azt a 7 százat neki!!
Ez olyan mintha egy bombázó csajszi lenne a kecódban és rácsapnál a kezére ,hogy ne taperoljon és kijelentenéd,hogy nem érdekel a dolog
(#30004) gahor72 Kitűnő eszmefuttatás,én még kiegészíteném azzal,hogy rájön az user,hogy milyen 5.1 ben mozizni,milyen az amikor egy robbanástól kihullik a hajad,hogy milyen az amikor mögüled is jönnek térhatásban a hangok,Ilyenkor jöhet a végeláthatatlan házimozi fejlesztés.hangdobozok és AV erősítők utáni hajsza
-
nextman
aktív tag
válasz
Montiii #29992 üzenetére
Ha vennel hozza tv tunert, akkor tv is lenne
Kijelzo, kijelzo, egyremegy, ez csak megszokas kerdese, hogy kulonbseget tesznek az emberek. Nekem pl. nincs is monitorom. Igaz PC-m sincs, csak laptopom. Ami viszont ra van kotve a tv-re. Es vezeteknelkuli billentyu+egerrel hasznalom. Volt is olyan ismerosom, aki nem is tudott nalam emiatt netezni, mert nem fert a fejebe, hogy miert nincs egy sarok, ahol van egy asztal, es ott egy szamitogep, ahova le tud ulni netezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest