Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyersszotyi
tag
Nem lehet megcsinálni, hogy világítsanak a gombok? Sötétben nem látja őket.
-
-
Nyersszotyi
tag
válasz
bencetoth94 #112389 üzenetére
én most vettem oledet de nézegettem konkrétan ezeket is és a nanocellt sokan szidták de ne én döntsem el
-
Nyersszotyi
tag
Ha véletlenül kódolt csatornára lépünk akkor egy conax cam jön elő, ahonnan 80 éves rossz szemű dédnagyi segítség nélkül nehezen tud kilépni. Csatorna kizárás nem segített. Van mód ezt a conaxot eltüntetni eleve? Mármint a felugró menüt, mert addig másik csatornára sem enged váltani.
-
Nyersszotyi
tag
Hol lehetne beállítani, hogy a bekapcsolás után a TV képe jelenjen meg a gyárilag beprogramozott űrrepülőgép fedélzeti landoló vezérlőegység követhetetlen micsodája helyett. Tehát néztem max4-et, kikapcsolom. másnap be és megint azt a csatornát adja de akár mésik is lehet csak TV kép legyen és ne egy fentebb leírt katyvasz. A másik TV-t kikapcsolom és ha be ott folytatódik. 42C31LA
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest