Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Miért nem veszel át MediaMarkt-ban? Mindig eredeti, még most írok ezzel a Magic Remote-tel a prohardver fórumon!
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Az a fontos hogy naprakész friss TV szoftver legyen rajta!
-
válasz
BreamHunter
üzenetére
Nem szeretem a megbízhatatlan ipon üzletet, pl. te fél év garanciával jó olcsón rendeltél, de 2 év garanciával már kb. 24 ezer Ft. Az nem jó, viszont most mediamarkt 2 év garival 8100 Ft.
LG 32LQ63806LC 80 centis kis fehér színű TV-re jó a mágikus távirányító. 

-
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem tudom mi a különbség, de a LG.com weboldal szerint ismeretlen a GA széria.
-
válasz
BreamHunter
üzenetére
Most a MediaMarkt-nál van akciósan kb. 21 ezer Ft-ről kb. 8100 Ft-ra csökkentették, azonnal átvevést rendeltem, sajnos nem lehet házhoz online rendelni, marad az átvevő hely.
Nagyon jó használni a LG MR24GN mágikus távirányító beépített egérkurzor mozgató giroszkóppal, nagyon élveztem teljesen jól kitalálták a streamelési oldalakra, bárhová megy a kurzor, akár perc alapú indexsáv tekeredésre is jó.
-
válasz
BreamHunter
üzenetére
-
válasz
BreamHunter
üzenetére
Nézd meg a fixpart hu weboldalon, hátha kapható.
-
-
Na végre, órákon keresztül próbáltam feltölteni a képeket különböző eszközökről.
LG 80 centis FULL HD 32LQ63006LA TV távirányítót sikerült megkapni Belgium raktárból, teljesen ugyanaz a gombok, a feliratok is.
Végre megkönnyebbültek a szüleim.
-
Teljesen kaphatóak eredeti LG TV távirányítók a fixpart oldalán, egyet rendeltem és nagyon drága az eredeti. 16k+ ára van.
Jövő héten érkezhet meg, csak előre lehet utalni vagy online fizetésben részesülni, nincs utánvét.
Szüleim nagyon örülhetnek, mert a főbb gombjai már kikoptatták, alig tudták üzemben tartani, úgy viselkedik mintha teljesen lemerülnének az elemek, pedig újra cseréltem és ugyanaz a szitu. 
-
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Nekem van véleményem a LG 32LQ63806LC 80 centis Direct LED TV-ről, kéred? De nekem a te 86" collos TV túl óriás a félszobába.
-
Sziasztok!
Nemrég átvettem a LG 32LQ63806LC fehér színű 80 cm LED TV rendelést és kibontottam, üzembehelyeztem, és bedugtam a kb. 15 éves 10 méteres v1.2 HDMI kábelt, de a kép szellemképes lett, ha feljebb sfórolom az élesség beállítást, ha lejjebb, az oké, de homályos marad a kép, mi a teendő? Cseréljek másik, új v1.4 verziójú HDMI kábelre? Ha igen, majd néhány hónap múlva megkísérlem lecserélni.
Üdv.: bolic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tapasztalatomból írtam, hogy a furcsa működése az alacsony páratartalom okozhat ilyet. 
De megkérdeztem tőle, hogy nem véletlenül 2 év garit adnak-e? Igennel bólintott.
LG 32LQ63806LC 80 centis kis fehér színű TV-re jó a mágikus távirányító.

Szüleim nagyon örülhetnek, mert a főbb gombjai már kikoptatták, alig tudták üzemben tartani, úgy viselkedik mintha teljesen lemerülnének az elemek, pedig újra cseréltem és ugyanaz a szitu. 
mobilizmo