Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Ramos_ #111091 üzenetére
Ha töltőre dugod csak ezt az adót, akkor is rá kell csatlakoznia a BT fülesnek. Ahhoz, hogy hang is menjen át rá kell dugni a tv jack kimenetére. Milyen a kábeled vége? 3 vagy 4 érintkező van a jack dugón? A TV-be 3 érintkezőst kell dugni. A mai telefonok 4 érintkezőt használnak a mikrofon miatt. Tehát ha telefonról jól ment, akkor a tvhez nem jó ugyanaz a dugó!
-
törölt tag
válasz
Ramos_ #81110 üzenetére
Ez a két tv szinte ugyanaz, és nemcsak fejhallgató, hanem optikai kimenet is van benne[link]. Az elsőt, ha még van, de az elektro akármi shop céget felejtsd el. A mall-nál is csak utolsó darab az LB5610, csodálom, hogy van még ilyen 2014-es típus. Ha nincs, akkor még ezt találtam, de csak 1 év gari, és nem tudom, hogy ez használt-e, vagy milyen.
-
törölt tag
válasz
Ramos_ #81105 üzenetére
Szia!
DAC a lehetséges megoldás, pl itt is van kínálat DAC-ból, vagy ilyen lejátszó, de ezek csak tippek, nem ismerem egyiket se. Sams J4xx, J5xx, K51xx, ezeket a szériákat nem venném a helyedben, de nekem mindegy. A legegyszerűbb egy smart tv és fejhallgató(és optikai) kimenettel, akár használtban is egy fiatalabb készülék. Több ötletem nincs most. -
törölt tag
válasz
Ramos_ #81087 üzenetére
Ha usb-ről filmeznél rajta, az nem fog menni a Scart-ról, mert oda csak a tv adás hangja megy ki.
1, A legegyszerűbb megoldás, ha a gépedről vagy egyéb külső lejátszóról használod HDMI-vel, aminek van hangkimenete, van az S905-ös vagy médialejátszó topik.
2, Olyan tévét veszel, aminek van fejhallgató, vagy optikai kimenete, pl. ezek közül. De azt még biztos nem tudod, hogy a dts hangot se játsszák le az olcsóbb alap tévék. Ha beltérit használsz, akár azzal is működhet a lejátszás, meg kell nézni.
Hooper Most volt hasonló kérdés[link].
nyesix Azt hogy előtte felárazzák, vagy hogy online nincs fent 1 típus, de attól boltokban helyileg még lehet/van készlet.Például az LG 49uh7707 ezek szerint most 217k a médiában
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest