Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
kutyuska #46898 üzenetére
Elindítasz egy feliratos filmet. ráböksz az MR-el bárhova, majd a (további vezérlések mutatása) a balra nyílra jobb oldalt, majd itt a sub ikonra. itt belső vagy külső típustól függően, és ott is vagy a beállításaiban ahol a kódoláson kívül tudod szinkronizálni is illetőleg pozíciót, színt és méretet is választani.
Remélem tudtam segíteni
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
kutyuska #46804 üzenetére
Nem kell Country beállítást módosítanod. A feliratoknál a karakter kódolást kell állítani (talán Latin1 és jó is), de végig próbálod és egyből látni fogod
dominating: Függ a forrástól és a lejátszótól is a dolog. Normális forrással és lejátszóval tökéletes. A saját beépített lejátszójával is szerintem eszméletlen jó a 3D-je. Próbáld ki azzal is. Persze normális forrással és lejátszóval sem minden "kifelé 3D" csak az aminek feléd kell jönnie az jön kifelé. A demok ebből a szempontból nagyon látványosak mivel annak az a lényege.
Lehet a TV-n a 3D-t is állítani, de nem érdemes a mélységgel szórakozni szerintem, mert maxon már hibázik néha az algoritmus. Én auto-n szoktam hagyni max. a nézőpontot állítom kicsit ha többen vagyunk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest