Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
proper #113069 üzenetére
El kell telnie egy bizonyos időnek, de igen, aktiválható, én is így szoktam "előfizetni", 3 hónap alatt megnézem, amiket "begyűjtöttem", majd lemondom és várok néhány hónapot, majd megint aktiválom, ha elérhető. Most épp nem tudom aktiválni, mert még nem telt el az "előfizetés-mentes2 időszak, de majd december környékén izzítom a 3 hónapot.
-
blakey
titán
válasz
proper #111619 üzenetére
Mindig is lesz a másiknál valamivel jobb, én már kezdem felérni ésszel, hogy felesleges dolog nem kell mert különben a határ a csillagos ég teljesen feleslegesen - ez így van, viszont a C széria nem csak hangban jobb, ha már ilyen választ kaptál, hanem kb. mindenben, jobb panel, ezáltal jobb képminőség, jobb processzor, stb. De egyet értek azzal, hogy van egy határ, ahonnan már minden csak extra, kvázi felesleges lehet.
-
cidalain
veterán
válasz
proper #106090 üzenetére
Simán lehet hogy az 5xx-es verzióban nincs Magic Remote előkészítés. Rémlik valami ilyesmi.
OPiiPO
Köszi, benézek oda. Csak ugye ez a TV saját Netflix appja, azért gondoltam, hogy itt kezdem. (Ott meg szerintem majd túl specifikus lesz a a kérdés, azért nem fogják tudni)blakey
Ok, kipróbálom:
Meglestem. A nyelv magyaron volt. De a "műsorok és filmek nyelvi beállításai" szekcióban nekem nincs magyar... Itt lesz a gond szerintem. -
V8engines
tag
válasz
proper #88061 üzenetére
Nahát!
Köszi, ez most így marad!Picit itt-ott belepiszkáltam, de most egész jó.
Az érdekes amúgy az, hogy u.azon beállításokkal a Haladó 1, nagyon pocsék, a használatban levő Eco-hoz képest. Lehet én nem értek v.mit, vagy nem állítottam át/be, de lényegtelen. Ennél a beállításnál maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest