- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
geri1111 #112338 üzenetére
Szia!
Nekem egy 500Gb-os Samu 980Pro van egy RaidSonic ICY BOX IB-1817M-C31-ban, ami NTFS-re van formázva. Teljesen jól működik, nincs semmi gond vele. Előzően egy egyszerű vékony házat használtam, amiben nagyon melegedett az SSD. Annyira, h kb.30-40 perc után le is fagyott. Továbbá a kábelekkel sem volt minden rendben, sajnos nem ment mindegyikkel. A jelenlegi felállásban egész nap mehet róla akár 4K-s film, minden gond nélkül teszi a dolgát, ebben a házban nem melegszik egy picit sem! A TV pedig egy TV LG 75NANO753PA.
-
DreiN
csendes tag
válasz
geri1111 #112329 üzenetére
Relatív, hogy kinek mi a tuti. Én c2-t vettem, c3 nem tud annyival többet, amennyive drágább volt anno. Ma már azt venném.
Synology DS220+ használok plex médiaszerverrel a nason és a TV-n. Mivel a TV-n nincs gigabites kártya, így az 5GHz-es wifivel csatlakozom a routerhez ami gigabiten a nashoz. Így nem szaggat a nagy bitrátás film sem és átmegy a dts, atmos truehd is. -
válasz
geri1111 #112301 üzenetére
Régóta használok, az SSD egy Samu 980 Pro 500GB-os, viszont azt tapasztaltam, h nagyon melegszik használat közben az egyszerű tokban. Valami hasonlót vettem először mint amit Te linkeltél. Ezt lecseréltem egy komolyabb masszív külső-belső hűtéssel rendelkezőre.
[link]
Így már teljesen rendben van. -
LouiS22
veterán
válasz
geri1111 #112301 üzenetére
Minden további nélkül. Azért nem árt, ha USB3-as (nem kattintottam a speckókra, majd te megnézed).
De azt gondolom tudod, hogy ha felvételre szeretnéd használni, akkor amennyiben valamit rögzít, akkor nem tudsz más tévécsatornát nézni addig, amíg a felvétel be nem fejeződik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest