- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sityupityu #113851 üzenetére
semmiben, részemről, egyedül az Xbox Cloud Gaming app az, ami érdekes, game pass birtokában elég csak a BT kontrollert elővenni a nagyképernyős játékhoz.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
blakey #113847 üzenetére
biztos, hogy nem cserélek, emiatt főleg, remek a készülék. közben próbáltam utánajárni, látttam én is hogy x/2 szériától van, gondolom 2021-es design még az enyém, vásárlástól függetlenül. azt, hogy hardveres limit van-e, egyelőre lehetetlennek tűnik kideríteni. köszi a választ mindenesetre.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
van egy OLED65C11LB itthon, lassan 3 éves, szeretjük, semmi döccenő nincs vele, cserélni felesleges. viszont a webOS24 verziónak örülnék, ellenben a külföldi fórumokon azt látom, hogy ez valószínűleg bukó. a C2-k pár hónapja megkapták. valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, webOS 6.xxx --> webOS 24 update fizikailag lehetséges bárhogy?@ #113831 IntelKiller7
pontosan emiatt érdekel. -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
van itt aktív Plex szerverhasználó? OLED65C11LB mögött van egy Syno alapú NAS (DS3615xs rev), viszont vért izzadok a magasabb bitrátájú anyagokkal már 1080p-ben is, egy 4k HDR kontent pedig meg se mukkan. hardver transcode nélkül nem megy, a tévé valamiért nem ismeri fel és hibával kiáll. a NAS meg nem tudja kódolni, bár elindul hardver transcode estén, de vért izzad a proci és csak egy diavetítés + puffer kombó az eredmény.
valakinek ötlet esetleg, futottatok bele ilyen problémába?
-
hoffman_
nagyúr
na akkor megpróbálom még egyszer : )
az Apps alkalmazásboltban megtaláltam az HBO Go-t, de előre teleítve nem volt (webOS 6.0). tudom, hogy Max lesz, viszont egyelőre nem az és úgy nem is talál semmit a kereső. mint mondtam az HBO Go megvan a Store-ban és megannyi más, de nem tudok installálni, mert miután elindítanám, LG account belépést kér, ehhez köt.
ezt a fiókot nem szeretném megcsinálni, ha nem muszáj, ezért kérdezem, hogy van-e esetleg alternatív megoldás.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
egy LG C1 kapcsán lenne kérdésem, bár a képalkotás nem lényeges talán annyira, webOS-t érint a téma. AndroidTV-ről jövök és nincs LG fiókom. nem is szerettem volna csinálni. Netflix van gyárilag, de HBO és Plex nincs. ezeket az Apps menüből nem tudom leszedni, mert mindenképp fiókot akar csináltatni velem. jól sejtem, hogy ezt nem lehet megúszni, a normális használhatósághoz LG account szükséges?
köszi előre is!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
petya2012 #50448 üzenetére
óóó, így értem. logikus végülis.
dehogy vagyok, francnak se kell, hülye hangya, meg a hülye csatornái, meg a hülye viszkije. na az mondjuk kéne. elcsatornázgatnánk
#50450:
ponylauleány
szerk.:
felvitte az isten a dógom. se. egy üveg viszki, egy karton bástya. tudod hogy vanez, papíron még az egyetemhez tartozom, addig kell inni a moslékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest