- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
olasz69 #63015 üzenetére
UPC, mediacard, pattanó hang csatornaváltáskor:
köszi az ötletet, de más van a háttérben, az UPC topicban is mozgolódtam, az alábbi az érdekes helyzet:
a 4 "alap" HD csatornán szinte mindig jelentkezik a csattanó hang (M1-M2-Duna-M4), ezek ugye DolbyDigital hangsávosak,
a többi fizetős HD és DolbyD sávos (pl. NickJr, AXN, DiscSCase) közül esetlegesen jelentkezik,
tehát a Dolby-hoz van köze!érdekes még, hogy ha távkapcs fel-le nyíllal váltok rá a csatornára, akkor szinte mindig csinálja, ha szám beírással ugrok rá, szinte alig.
HDBox-al nem csinálja, ebből gondolom, hogy médaicard nélkül sem csinálja az alap HD csatornákon
na és akkor mi okozza, ill. mi a megoldás?
TV szoftvert nem frissítenék ezért,
a UPC-vel meg nem fogom futni a felesleges köröket, hogy a 2015-ös LF65 nem támogatott az utoljára 4 éve aktualizált listájuk szerint a mediacard-hoz -
olasz69
senior tag
válasz
olasz69 #63028 üzenetére
javítom a típust : meliconi fully 8 rc
-
olasz69
senior tag
válasz
olasz69 #63025 üzenetére
Megtaláltam a : a felbontásokat, középen!"A" multiplex szolgáltatási paraméterek
-
olasz69
senior tag
válasz
olasz69 #63009 üzenetére
nálam:
MPEG
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
HE-AAC
AutomatikusPCM nálam nincs
(#63011) Pumma Megvan! Meg is volt a hang menü!
A Tybike81 -nek próbáltam segíteni,azért kérdeztem rá,csak kimaradt a PCM -et hol találom!
Így vicces lett! Lg sync optikai-t a panára nem gondoltam,nekem pio van azon jó az autó a dts-re! -
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62892 üzenetére
Igen tudom mi a baj az aksikkal. Pl vérnyomásmérőbe kifejezetten tilos rakni.
Megírnád az 1.6-os aksinak mi a spec neve mert már elfelejtettem, olvastam is itt róla így nem tudok rákeresni, menteni meg nem mentetten.
Én és a játék meg a tv net két dolog. Van egy kis androidos stickem azt is csak havonta kapcsolom be .
Az RM már többet nyomogatom.
-----------------
ruti nagyitóval annyit láttam, hogy 07.14 ezért dobták ki kosárba a Peny akciósan.2x400 Ft bukta -
atirag
őstag
válasz
olasz69 #62856 üzenetére
Köszönöm. Az az igazság,hogy inkább csak használom és májd ha jön a hivatalos akkor fel rakom. Ha itthon vagyok akkor inkább élvezem és pihenek
Nem akarok variálni mert minél kevesebb stressz annál jobbVannak amúgy jobb dolgok benne ,de azért lehetne általánosságban gyorsabb.
Az egészet meg nem akarom vissza állítani amíg nem muszáj mert akkor mindent be kell állítanom újraKöszönöm a tanácsokat mindenkinek és várom a frissítést.
-
tysonn198810
tag
-
TRob1
veterán
válasz
olasz69 #62807 üzenetére
Hááát, ez hozzá tartozik az LG TV-khez... ha már nem lehet velük alapból hangsávot váltani DLNA-n.
Egyébként "ugyanaz" az MKVMerge és az MKVToolnix. Az előbbiből lett az utóbbi. Az utolsó előtti verziót (8.3.0) ha telepítem még mindkettőt felteszi, ha az utolsó (8.4.0)-t, akkor már csak a Toolnix indítható.
A TSmuxer-t nem ismerem (talán mert már lassan 2 éve nem fejlesztik?)
(#62806) Beni2360:
Jééé, mintha vmi hasonlót írtam volna alattad. -
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62762 üzenetére
Látom felzavartam egy kicsit a vizet de nem szándékos volt.
Nem én írtam!
Nem én félek a beta-tól,alfától,gammától!omegától.
Hát én nem félek általában sok mindentől de nem ezt írtam, hogy félek.
"Mert akkor talán kezdhetjük elölről az alapra vagy az előzőhöz való vissza állítást ha megjön a hivatalos." Remélem ez nem félelemről szólt?
Ellenben most másolom át penre és rakom fel az Alfa verziót. -
törölt tag
válasz
olasz69 #62755 üzenetére
Mi ez a hiszti? Miért is kellene downgrade a 05.00.05 után?
Tybike81 Ha sikerült a downdrade, és van net a tévén,
akkor meg kell találja a 05.00.04-et,vagyis nem, mert előbb egy régit fog feltenni, aminek a számát betetted a mappába, pl 04.35.xx és ezután újabb keresés kell a legújabb hivataloshoz. -
asturel
őstag
válasz
olasz69 #62665 üzenetére
Én is 'követem' az orosz fórumot, de nem írt senki 2015-ös modellről, illetve sajnos senki nem tud ott angolul (én meg oroszul nem). Így viszont nem merem feltenni a test fw-t, hogy nem megy a downgrade, illetve nincs feedback, hogy miben jobb/rosszabb. Sajnos odáig el sem jut a dolog, hogy lekérje az update-t, így a frissebb csomaggal nem jutok előrébb :/
-
asturel
őstag
válasz
olasz69 #62660 üzenetére
Volt akinek már sikerült 2015 modellen a downgrade? Múltkor már wiresharkot is belőttem, de egyszerűen nekem nem megy kérés a webszerver felé, dns kéréseket látom, viszont csak indexet kéri le (ezzel ellenőrzi, hogy van-e internet elérés), frissítés keresésekor semmi request nem megy a webszerver felé, wiresharkban se láttam :/
-
TRob1
veterán
válasz
olasz69 #62634 üzenetére
Há' mé'? Nem segítettem?
Még nem tettem fel... igaz, nincs is vagy 1 éve memo hibám. kopp-kopp (habár én nem böngetek rajta, meg jutyúb se igen, inkább csak film. Kölkök nyomatják a yt-t, asszony meg tv) De lehet felteszem, hisz eléggé frissítés mániákus vagyok minden szinten.
-
olasz69
senior tag
válasz
olasz69 #62516 üzenetére
Akkor ezaz és a router átírta,mást osztott ki! #62516) olasz69
-
yvsmad
őstag
válasz
olasz69 #62516 üzenetére
Én nem írtam át, az biztos. Már régen nem foglalkoztam a router beállításaival.
Hol listázhatnám ki a kiosztott IP címeket?
A Serviio kiírja nekem az összes megtalált címet, a nem aktív eszközökét is, de egyik címről sem indult a router szoftvere. Ha látnám a routert az Eszközök és nyomtatók között, vagy bárhol a Windowsban, akkor meg tudnám nézni a címét, de nem jelenik meg sehol. Az ipconfig /all sem segített.
Van valami komolyabb gyári visszaállítás a routerre? (TP-Link WR-490N) -
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62483 üzenetére
Határozottan tudom állítani 50% gyorsabb mint a régebbi verzió.
A webOS is nagyon gyors lett, ez már elfogadható állapot.
Én is a felénél amikor a 2. ablak nem maradt nyitva utána olvastam és a skype kikapcsolása után már volt 2 ablak.
-------------------yvsmad: második routert ki kell iktatni.
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62469 üzenetére
Nem csak néked, hanem mindenkinek!
Köszönöm a segítségeket mindenféle leírást.
A csere utáni tapasztalat (már a magasabb verzió webOS volt fent)
Egy gyorsult az irányítás a lehetőségek előhívása. az aplikácíókat még nem néztem.
A menü és ismertetések jobban olvashatók, vagy más a betű vagy nagyobbak. Ez nagyon jó.
Meg érte a váltást.!!!
------------------------------------------------
Most az egy napos kálváriám:
Kb 15x nem sikerült és már mindent kipróbáltam.
A tv lanon. a laptopp wifin. Nem megy a laptopp kapcsolat
Egyszerűen nem csatlakozott a TV DNS-INTERNET sehogy.
A kapcsolataim:
1: cisko t-hom modem.
2: erről lanon kapcs egy tp-link wifis cucc. (itt az átjáró és a DNS egy IP címen volt ez volt a hiba.)
3: erről LAN TV-be
4: innen wifi laptopp.
Laptoppról film átküldés működik semmi gond.
A megoldás végül a cisko modembe kellett csatlakoztatnom mindent és rögtön volt internet kapcsolat és frissítések a laptopon keresztül a leírtak elvégzése után .
Itt a DNS száma teljesen más volt. tehát egy közbeiktatott router hiúsította meg a laptopon keresztüli frissítést. -
Sholom
tag
válasz
olasz69 #62469 üzenetére
Persze, igazad van, a downgrade johogy kell. Remeljuk igazad lesz es javitanak rajta, mert van egy-ket idegesito dolog.
Amugy vicces, hogy a legolcsobb 2015-os webos2 teven akadozas nelkul fut a rendszer (nem hinnem hogy ugyanolyan eros hardver fut a legkisebb szeriaban mint a nagyokban), mig a 2014-es felsobb kategorias modelleken meg ez a butitott 1.4 is akadozik.
-
-
törölt tag
válasz
olasz69 #62407 üzenetére
Ezt még pontosíthatnád a pdf-es leírásban.
TRob1: "A 2 legalsóba írd át a meglévőt a tiédre.
Tehát így fog kinézni:
127.0.0.1 localhost
192.168.1.102 snu.lge.com
192.168.1.102 lgtvonline.lge.com"Most találtam: A Magic-en 123 Input hosszabban nyomva is előjön a bemenet választó.
yvsmad Ha működött a downgrade, akkor frissítést keresve a kiválasztott régebbi fw-t fogja letölteni. Azután meg a következő keresésnél pedig a 05.00.04 verziót. -
yvsmad
őstag
válasz
olasz69 #62407 üzenetére
Hát én nagyon béna vagyok, de a tévé nem talál frissítést.
IP cím átírva, fut mind a 2 DOS ablak, de akkor sem hajlandó kisebb verziószámúra frissíteni.Ezek az értékek jók?
127.0.0.1 localhost (???)
192.168.0.105 snu.lge.com (PC címe)
192.168.0.11 lgtvonline.lge.com (???) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest