- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dape13
csendes tag
Sziasztok! LG uh 6257-hez lehet párosítani okos távirányítót, és ha igen, akkor melyik típust? Köszönöm
-
dape13
csendes tag
Sziasztok! Lehet nem idevaló, de egy probát megér: szeretnék venni egy jó kis használt lg 4k smart tv-t. Valami tipp? 42-50 zoll. Köszönöm
-
dape13
csendes tag
Sziasztok! Használ itt valaki LG tv-re több fejes műholdvevő megoldást? ( DISECg) Köszi
-
dape13
csendes tag
Sziasztok! Hogyan lehetne elővrázsolni egy SJ850-es tv-n a smart share programot? Vagy csak én nem találom, csak a megszokottság miatt lenne jó. Köszönöm
-
dape13
csendes tag
Sziasztok! A 109 cm körüli LG tévéknél melyik tipusokhoz adnak magic remote távirányítót? Köszi
-
dape13
csendes tag
Sziasztok! Olyan ügyben kérek segítséget, hogy ha felrakom a serviio-t vagy a ums-t, akkor először szépen fut, de aztán 2 nap mulva eltünik a smart share-ből (lb 731). Mi lehet a hiba? Köszönöm
-
dape13
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni egy leírással, hogy hogyan kössem össze wifin keresztül a tv (lb731) és egy laptopot(win7) a plex programmal? Letöltöttem a gépre a tv-n is beraktam, de semmi.Egy viszonylag egyszerű leírás kellene. Most elkélne egy kis segítség egy profitól. Köszi
-
dape13
csendes tag
Sziasztok. Az lg lb 731-ben van 5v tuner táp, a mindig tv-hez, vagy kell neki egy erősítő? Köszönöm
-
dape13
csendes tag
Sziasztok!
Olyan ügyben kérek segítséget, hogy ha a smart share-n akarok a laptoppal csatlakozni a tv-hez (lg lb731) , azt írja ki, hogy instabil a hálozat. Mit rontottam el? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest