Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass17
tag
És arra van valami mód, hogy ha nagy nehezen beállítottam a tv-re, akkor az összes bemeneten az legyen az alapértelmezett képbeállítás? Lehet hogy én nézek el valamit, de úgy tűnik akárhányszor elindítok egy filmet a pendrive-ról, mindig visszaáll alaphelyzetbe a beállítás.
-
bankjob
tag
Nem hinném, mert van egy kiállított darab és mondtam az eladónak, hogy engem csak is bontatlan csomagolású érdekel és azt mondták, hogy van raktáron. Akkor gondolom nem javított, ha bontatlan vagy lehetséges így is!?
#40134) Pukikaz válasza bankjob (#40133) üzenetére
Igen, én is úgy gondolom, hogy kevés azaz 1év viszont gyári és a bolt is helyben van azért is gondolkozom rajta.
Bár ha 1év alatt nem jelentkezik hiba akkor később sem nagyon szokott, vagy rosszul gondolom!?
-
bankjob
tag
Ennek örülök.
Viszont azt nem tudom még, hogy az LA660S és az LA690S között mi a különbség, mert a kettő között kb.: 20.000Ft eltérés van és a választás ezért jutott inkább az LA660S-re, mert olcsóbb, de ha nagy előrelépés lenne az LG LA690S-el akkor lehetséges, hogy azt választanám!?
-
huncutka1029
addikt
Te LA sorozatot írtál 660 690 és 691
Ezek teljesen azonos műszaki tartalommal rendelkeznek, a 660 a standard, a 690 És a 691 csak színében és a keret kialakításban tér el.
Fogalom zavarban vagy, vigyázz! a 2013-as sorozatban is van aminek S- a vége, és Van aminek V-
Itt nem az oprendszer, hanem a régió más!
Pl Magyarországra és kelet EU-ba az S-végűeket hozták forgalomba.
A V-nyugat Eu. Smart és prémiumban nem lesz minden elérhető velük, mert van ami országfüggő.
Lehet, hogy nem tudsz magyarországot kiválasztani rajta. -
taknyí
senior tag
Egyiket se, túl vannak árazva... Tudtommal a 690-es tv-nek felső vízszintes és 2 függőleges kerete egyáltalán nincs ez egyfajta külcsín van akinek zavaró a keret, azok igényét elégítik ki. A belsőről fogalmam sincs miben más mint a 660-as gyanítom sokban nem térnek el tudásban... Szerintem egyformán jó bármelyiket veszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest