- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Gtaati #56357 üzenetére
Ami még bajom, hogy az ismerősi körben csak usb 2-es vinyók vannak amik ugye lassabbak. Ami ötletem volt még h az asztali gépben gigabites lan van meg a router is az és ezeken keresztül csatlakozni az UB850-re és elérni lejátszani a videókat. A probléma továbbra is serveriio-val van, vagy elindul vagy nem amikor megy akkor meg nem látja ezeket a videókat.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Gtaati #56334 üzenetére
Valszeg nem a kérdésedre kapod a választ vagy megoldást,de
sztem kár lenne lebutítani valami anyagot csak hogy a tv-lejátsza.
Sztem a tv mint megjelenítő elbírna azzal az anyaggal amit szeretnél látni rajta csak a lejátszója nem képes rá(ha jól értelmezem hogy mit szeretnél)
Mint ahogy a többi tv(vagyis a lejátszója) se bír minőségi anyaggal(bluray)Többen is javasolták az ilyen jellegű (lejátszási problémák) megoldására egy jó média lejátszót kell beszerezni.
Mióta a MED600X3D lejátszóm van nincs probléma SEMMI lejátszásával. -
farkas-j
őstag
válasz
Gtaati #56216 üzenetére
Én mindenkinek a régebbi Serviio 1.4.1.2-t ajánlom. Akiknek ezt felraktam, azoknak még sosem volt gondjuk. A hangsáv váltás meg sajnos az LG TV-k problémája! És egy kis tudnivaló:
Serviio "két részből áll". Van maga a Seriio szerver program ami szolgáltatásként fut. Ez általában úgy állítódik be telepítésnél, hogy a Windows-al együtt automatikusan elindul a háttérben. Ha az elindul, akkor már működik a DLNA megosztás, rövid időn belül (frissülés után) láthatóak a TV-n a korábban megosztott médiák.
Ezenkívül van a szerver kezelőfelülete amit Serviio Console-nak hívnak. Ez a szerver kezeléséhez, beállításához, a megosztások beállításához szükséges kezelőfelület.A Serviio a telepítésnél úgy állítja be magát, hogy az a Windows indításával automatikusan elinduljon. Amikor belépsz a kezelő felületére (console-ba), és ott a kilépést választod, bezárja magát a szerver programot is. Utána már hiába próbálod elindítani a console-t, vagy médiát keresni a PC-ről a TV-n, mivel nem fut a szerver, ezért hibaüzenetet ad a consol, ill nem látja a TV a Serviio szervert. Úgy tudod újra elindítani, ha a startmenüben megkeresed a Serviio-t, és ott elindítod a szerver alkalmazást a "Start Serviio service" parancsikonnal.
Még egyszer. A consolra csak a beállításokhoz van szükség, ha az nincs elindítva de a Windows szolgáltatások között fut a Serviio szerver, akkor működnek a korábbi megosztások!
Itt lehet mazsolázni a DLNA szerverek között.Tapasztalatok szerint a Serviio 1.5-ös verziók nem mindenkinél működnek. Utána viszont az 1.4-et már nem lehet működőképesen feltenni, amíg a lenti eljárást végig nem csinálod. Sajnos ez van
Én is végigszívtam frissítés után az 1.5.1-gyel
- Uninstall Serviio
- Adj ki keresést Serviio* -ra a HDD-n, és törölj minden ilyen könyvtárat, és fájlt.
- Ez a lépés kihagyható, de biztonsági okokból ajánlott: csinálj a gépeden egy visszaállítási pontot, vagy csinálj a regisztrációs adatbázisról egy biztonsági mentést.
- Indítsd el a Regedit-et, és ott is add ki a keresést a Serviio-ra. Törölj minden bejegyzést amiben szerepel.
- Windowst újraindítani
- Serviio 1.4.1.2-t telepíteni, elindítani és bekonfigurálni, majd miután lefrissítette a megosztásokat lehet örülniA teljes info gyűjtemény itt érhető el.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Gtaati #56053 üzenetére
esetleg ez a beállítás nem lehet oka a szellemképnek?
... abban az esetben ha PC-ről megy a film és HDMI kábelen...
ahogy Pumma kolléga is mondja -
törölt tag
válasz
Gtaati #56053 üzenetére
3D beállításait próbáltad már, ha PC-ről megy akkor a videokártya settings? Fontos az is hogy szemmagasságban legyen a tévé közepe kb. A jó minőségű BD50-es filmeket nézed vele hozzá való lejátszó és HDMI vezetékkel? Talán kérdezd a hasonló tévével rendelkezőket, pl hadogabi, vagy a keresőt is használd, de nem sok 4k 3D-s tulaj van még.
-
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Gtaati #56002 üzenetére
Pár hsz-el hamarabb írtam. :
Tudtok valakit ajánlani aki foglalkozik ilyen tv kalibrálással. Találtam egyet Link Az ár nem vészes és ingyenes megcsinálnák budapesten. Megéri kihívnom szerintetek? 55 UB850 V-m van. A képpel eddig se volt bajom.
Keresd meg benne van a link. 12 ezer vagy mennyi. Még én se kalibráltattam de gondolkozom rajta nagyon.
-
-
SoundBox
aktív tag
válasz
Gtaati #35630 üzenetére
Szia hát én is e két típuson agyalok már egy hónapja kb
A különbség köztük:
A talp formájában van, illetve a vékonyka keret színében!
illetve a
LA660S 400Hz
LA740S 800Hz erre azt írták egy tesztben hogy csak trükközés a számokkal!
Sok hezitálás után maradt a 660S és a 691S, végülis a kinézet miatt választottam a 691S-t!
Én a 660S választanám a helyedben mivel abból van akkora méretben amilyet szeretnél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest