- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunkyMyki
csendes tag
Dinamikus színt továbbra sem találom, nincs ilyen funkció, színszűrő van ahol 4 féle színből választhatok,szín mélység van még ahol 6 féle szín választható emellett telítettség, árnyalat és fényesség állítható. Eléggé kezdő vagyok a témában mint a mellékelt ábra mutatja..
Lehet hogy egy fekete-fehér tv-t kellett volna vennem..
Ja és a színhőmérsékletnél 4 féle beállítás van( pont a közepe..
)
-
SharpSA
veterán
Hol lehet kapni IPS képernyővel? A 220volt-nál van ilyen, de ott LED-esnek írják. Vagy ez csak a háttérvilágításra vonatkozik és egyébként meg IPS a panel? A 42"-os változattal ez mindenben teljesen megegyezik?
-
friccccc
tag
Köszi a választ!
Nem zavaró-e a coax kábel csatlakozójának a helye? /nem oldalt van a csatlakozója mint a samsung tvknél, ha jól látom/ Fali konzollal szeretném használni, de talán OK lesz. Ajánlod a magic remote távirányítót vagy alap távirányítóval is megelégszik az ember? Esetleg van még valami amiről jó ha tudok, ha ezt a tvt választom? Előre is köszi! -
KZP
őstag
Ez a True Motion mire jó tulajdonképpen? Mondjuk pont egy meccs közben a labda mozgását figyelve semmi különbséget nem vettem észre, akár ki volt kapcsolva, akár be. Bellítottam ezeket az értékeket is: a De-Judder 0, De-Blur 10 lett, valahol viszont azt olvastam, hogy jobb teljesen kikapcsolni a True Motion-t. Most akkor hol az igazság?
-
PioDVD
senior tag
Olvass vissza, nemrég írta valaki, hogy ugyan az LG szervizeli az Aqua-s tv-ket is, mint szinte mindet (outleteseket nemigen), de ha komoly gond van a tv-vel, cserélni kell, akkor az Aqua nem fogadja el az LG szerviz véleményét, hanem saját szerelővel vizsgáltatja. Ez mindenképpen plusz idő, de van nagyobb gond is: ha nem teljesen halott a tv, hanem valami "kisebb" probléma van vele (mondjuk ordas nagy bevilágítás vagy "foltosodás"), nem biztos, hogy az Aqua is cserélni akarja. Az itt panaszkodó rakott be képet, tényleg nagyon gáz a tv, az LG cserét" ítélt meg", az Aqua-t meg nem érdekli sem a kép, sem az LG papírja, vizsgálgatni akar...
Szóval az Aqua garanciája minden, csak nem teljeskörű gyári. Amelyik része hasonlít rá, az az LG-nek köszönhető, nem az Aqua-nak.
-
Beni2360
félisten
Ha az LG oldalán beregisztrálod magad és a tv-t akkor ott azonnal írja, hogy fogadják a hibabejelentést és van rá 2 év gyári gari. Én is ott vettem aquánál és elfogadta. Az autletben vásárolt soundbáromat már nem fogadta javításra. Ennyi. Ha nem feketén vették akkor nincs gond. Ez a sorozat számból kiderül.
----------------------------------------------------
luckyman: nekem sokkal gyorsabb lett minden navigáció. -
szasanyi
félisten
A 3D -re pedig visszatérve, nagyon sok ilyen filmet megnéztem már rajta ... nagyon sok beállítási lehetősége van simán van olyan élmény mint a moziban ! - az átlagos mozikat ismerve (pölö Cinema City) szerintem simán jobb.
A legutóbbi SW TFA 3D is olyan fos képminőséggel ment, hogy az vmi "csodálatos" volt.
-
szasanyi
félisten
A konténerezés a lényeg, nem a méret. Valóban sok .mkv megy, de sajna sok nem (pölö VC-1, vagy Dolby Atmos hangsáv esetén szintén nem játszik le semmit illetve REMUX verzióból is van több ami nem ment pedig az említett két körülmény egyike sem állt fent) illetve a feliratkezelése is hiányos. Plusz költség nélkül valóban nem rossz alternatíva a TV lejátszóként sem, de a korlátait azért nem árt ismernie annak, aki e célra sokat akarja használni. Persze ha nem maximalista az ember, akkor mindenből van olyan amit simát lejátszik, de ugye azok kép és/vagy hang tekintetében általában rosszabb minőségűek.
-
Gergosz2
veterán
személy szerint (és ezért lehet most kapni fogom az ívet) még abszolút nem látom értelmét az UHD TV-knek. Amíg nincs megfelelő mennyiségű content, meg az ilyen felbontású műsorsugárzás is elég messze van még, hogy tömegesen elterjedjen, addig felesleges ilyen készüléket venni.
Meglátásom szerint igen rossz befektetés, mivel az éves amortizációja miatt, mire ténylegesen kilehetne használna, az eredeti vételár töredékéért jobb készüléket kap az ember. Olyan ez mint amikor vesz az ember egy BD lejátszót, amin csak sima DVD-ket néz.
-
Gergosz2
veterán
+1 ebben a kategóriában jelenleg tényleg fHD-t érdemes venni.
De ez elég szép IPS glownak tűnik. Monitoros topikban egyszer tárgyaltuk ezt, hogy egy fórumtársnak elég szép IPS glow-ja volt a új napos monitorán. A diskurzus végül is arról ment, hogy garanciáztatni lehet-e és végül igen, cserélték neki.
-
Mana86
tag
Azt én értem. Csak azt írta, hogy ha böngészőben állítja be akkor miért mások az értékek a TV-n. Gondoltam hátha van a TV-nek egy webes UI-ja, ahol lehet configolni. Vagy akár az LG saját oldalán beállíthatod és a TV szinkronizálja az ott megadott értékeket. Ez elég cool lenne.
-
Dragbajnok
tag
Tegnam jött meg a magentásoktól.
huncutka1029:Óvatosan nyomd meg a panelt és a keretet ott, ahol szerinted nagyon bevilágít, és /vagy lazítsd meg a burkolat csavarját.
ezek az illesztésnél, összeszerelésnél feszülő panelek esetében okozhatnak ilyen "bevilágítást"
a fény értékekkel meg lehet minimalizálni.
Ja és ne sötét üres képernyőt bámulj, hanem tartalmat nézz!
Ugye te sem gondolod komolyan hogy a nullkilóméteres tv ott fogom szerelgetni.Az meg hogy nézzek tartalmat hát ott is látszik. -
szasanyi
félisten
Nekem is eszembe jutott ez, de pölö a kontroller, telefontöltés stb. megy vele. Igazából nincs gondom a tévé USB használatával bár ha az elhelyezése úgy lenne megoldva, hogy nagyobb hely van körülötte és a pndrive-ot jobban meg lehet fogni az előnyösebb lenne. Ami sokkal fontosabb, hogy a tévé médialejátszási képessége igazán kitűnő.
-
-
nimfas
addikt
Idézet az Extreme Digital oldaláról : "Notebook vételára 89.900 Ft (2 év gyári garanciával)
EXTRA GARANCIA STANDARD 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra): 5.484 Ft, mindössze napi 15 Ft.
EXTRA GARANCIA PREMIUM 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra, valamint 3 év baleseti biztosítás): 12.505 Ft, mindössze napi 11 Ft.
Televízió vételára 149.900 Ft (1 év gyári garanciával)
EXTRA GARANCIA STANDARD 2 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra): 5.686 Ft, mindössze napi 15 Ft.
EXTRA GARANCIA PREMIUM 2 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra, valamint 2 év baleseti biztosítás): 8.260 Ft, mindössze napi 11 Ft.
A feltüntetett díjak 2 év gyári garancia esetén érvényesek. A 3 év a gyári garancia éveivel együtt értendőek. A díjak tájékoztató jellegűek, az alkalmazott díj a konkrét termék ismeretében a feltüntetett díjaktól eltérhet."Mint írtam nem emlékszem hogy a MM vagy az ED oldalán olvastam.
Ettől még a MM drága
-
nimfas
addikt
"MM -ből érdemes megvenni ... mert +15K -ért vásárolhaszt hozzá +3év garanciát (biztosítást) szóval ha 5 év alatt tönkremegy a TV akkor a teljes árát visszafizetik, szerintem ez így elég korrekt ajánlat
"
Ez szerintem hülyeség így ahogy van.... Meg veszed máshol és kötsz rá +3 év "árvilag" garanciát, mert ha jól rémlik vagy a MM vagy az Extreme Digital + garija a vásárlástól indul, es akkor +1 évet veszel csak.... Utána kell olvasni.
En pl. 2 év Gyári garival vettem a 42" 731-es tv-t és a + 3 év garanciával sem került annyiba mint a Media Markt-ban 2 évvel....
Most meg hogy a siófoki Tescoban lőttem egy 43-as 632-es tv-t, arra is kötök +3 év garanciát, es mivel ár alapú a gari is igy még jobban is járok, mert 100 alatt volt... Igy a gari is olcsóbb lesz.
-
-
szasanyi
félisten
Nekem az is az általad említett típus van, csak 42" kivitelben. Én ezt használtam alapnak, és néhol finomítottam a beállításokon a saját ízlésemben megfelelően.
-
w333
félisten
Újabb képbeállítás 50LF652V
Kép-Eredeti
Háttérfény : 80 (kevesebb DSE) (3D -> 100)
Kotraszt : 100
Fényerő : 60
Élesség : 25
Szín mélység : 70 (samsungos)
Árnyalat : 0
Színhőmérséklet : 0
Dinamikus kontraszt : Ki
Dinamikus szín : Ki
Prefarált szín : Alap
Színskála : Széles
Szuperfelbontás : Ki
Gamma : Közepes
Zajcsökkentés : Ki
Mpeg zajcsőkkentés : Ki
Valosághű mozi : Be
Szemkimélő : Ki
TruMotion : De-Judder 2 / De-Blur 10 (ez a legjobb) -
olasz69
senior tag
LF Széria
FullHD Belépőszint: LF54XX, 56XX és 58XX modellcsalád
LF540V FullHD TV, Edge LED, DVB-S2 Tuner
LF5610 FullHD TV, Direct LED, 100Hz MCI
LF561V FullHD TV, Direct LED, DVB-S2 Tuner
LF5800 FullHD TV, Direct LED, Smart tulajdonságokkal, Wifi
LF580V FullHD Smart TV (NetCast), Direct LED, DVB-S2 Tuner, Wifi
FullHD Közép kategória: LF3XX és 65XX modellcsalád (65XV típusai között szín és talp a főbb különbségek)
LF63XV FullHD Smart TV (WebOS 2.0), 32, 40" Direct LED, 43" és fölötte Edge LED, 500Hz MCI, Wifi
LF65XV FullHD 3D Smart TV (WebOS 2.0), Direct LED, Wifi
UF Széria
UHD Belépőszint: UF67XX modellcsalád (Smart, 3D és MR nélkül! A szín és talp a főbb különbségek)
UF671V UltraHD (4K) TV, Edge LED, 500Hz MCI
UF675V UltraHD (4K) TV, Edge LED
UHD Közép kategória: UF77XX modellcsalád (3D nélkül! A szín és talp a főbb különbségek, az MR alapfelszereltség)
UF7707 UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi
UF77XV UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi
UF7727 UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi
UF7787 UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi
UHD Felső kategória: UF85XX modellcsalád (3D-vel! A szín a főbb különbség, az MR alapfelszereltség)
UF8507 UltraHD (4K) 3D Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi, 2.0 Harman Kardon
UF8517 UltraHD (4K) 3D Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi, 2.0 Harman Kardon
UF8527 UltraHD (4K) 3D Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi, 2.0 Harman Kardon
UF850V UltraHD (4K) 3D Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi, 2.0 Harman Kardon
[Első benyomások] a 8-as szériáról (egészen pontosan UF8517) huncutka1029 kollégától, első kézből.
UHD Prémium kategória: UF95XX modellcsalád (3D-vel! A szín a főbb különbség, az MR alapfelszereltség)
UF950V UltraHD (4K) 3D Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, 1000Hz MCI, ColorPrime, Wifi
UG Széria
UHD Prémium kategória: (Ívelt kivitel, 3D-vel! MR alapfelszereltség)
UG870V UltraHD (4K) 3D Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, ColorPrime, Wifi, 2. Harman KardonAz összefoglalóból!!
A 2015-ös tv-k vannak bekategorizálva!!
Nem csak az FHD
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest