Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7om
tag
válasz
dellfanboy #105485 üzenetére
https://faterok.hu/m4-sport-csatorna-beallitasa-lg-tvn-digi-kabelhalozaton/
-
7om
tag
Sziasztok, valakinek esetleg ha van 49um7100plb és bekalibráltatta vagy beállította neki egy szaki a képet, akkor leírná milyen értékeket használ?Gondolok itt pl fényerő, élesség, színhőmérséklet stb, a képjavítókat kilőttem mind de 42 lf652v után nem olyan éles a kép, tudom ez 49 az meg csak 42 col volt, kisebb átmérőben szebb-tisztább ugyanaz a a felbontás-kép na és a 60 vs 100 hz sem ugyanaz,valami hasonló szintet hogyan tudnék elérni?Vagy csak meg kell szokni a mostanit.
-
7om
tag
Sziasztok!
Akinek LB sorozatú tévéje van vagy régebbi az mikor kapta meg a webos 2 "light" firmware frissítést, tavaly ilyenkor vagy 2016 elején?Van egy 04.05.45-ös verzió de ez még nem az.Lehet nem is lesz webos3 light?
((
-
7om
tag
Na erre kiváncsi leszek meg hogy, ezekre a vasakra milyen kinézetüek lesznek.
-
7om
tag
Régebbi firmware-t nem is lehet visszarakni a tv-re?csak mert próbáltam usb-n keressztül eggyel korábbi verziót visszarakni de semmi nem jelez a tv.
-
7om
tag
válasz
olasz69 #66228 üzenetére
sorry csak közben letelt az idő mert rámentem a youtube-ra tabletről és rákérdezett egyből a tablet, hogy érzékelte a tv-t és összepárosítom-e vele.rányomtam hogy igen és egyből átváltott a tv a youtub-ra arra a videóra amit néztem tableten
ez milyen funkció?erről nem is tudtam!
-
7om
tag
Van egy kis gondom a lg lf652-vel, hogy vettem hozzá egy rádiós billt meg egeret(combo), és az egeret nem lehet átállítani balkezesre
mint a pc-n.Most akkor ehhez kimondottan balkezes egeret kell venni, hogy úgy is működjön?:S
-
7om
tag
Kipróbálta valaki az új frissítést? 04.00.60 ?
-
-
7om
tag
lf652v-hez ha pc-vel akarom összekötni, milyen hdmi kábel kell?1.4?
-
7om
tag
válasz
Black Dragon #64800 üzenetére
remélem nem csak találgat mint itt páran a topikban
-
7om
tag
lf652v teszt vagy vélemény horvát nyelven bár néhol mintha pontatlan lenne a táblázat.
-
7om
tag
Hangfalak mellé lehet rakni led tévét, értem úgy, hogy megszinezi a képernyő szélét, vagy a lednek már nem árt?És ha eddig sd boxom volt akkor az újba kell majd az a kártya ami a set top boxban volt, vagy csak simán bedugom a digi kábel koax-ot a tv-be és lőn HD adás?(már amelyik adó sugároz olyat) 42LF652V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 20+ eredeti film Bluray lemezen eladó
- Helix DSP Mini Mk2 Made in Germany! Rendkívül jó hang! DSP/6 csat. hangváltó! Burr-Brown D/A és A/D!
- ÚJ táp kábel 2 méter hosszú 220V hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz fiio dac
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest