- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy66
senior tag
válasz
friccccc #85575 üzenetére
Szia!
Én egy laptopból kiszerelt, ősrégi WD1200BEVS HDD-t használok, ilyen kábellel.
Létrehoz egy LG Smart TV mappát a felvételeknek. Ezt csak a TV-n tudom visszanézni, viszont a HDD-n lévő többi filmet (netről letöltöttek) simán lejátsza a TV is és a laptop is. Remélem tudtam segíteni!Üdv. Jimmy
[ Nincs Szerkesztve ]
-
válasz
friccccc #72848 üzenetére
A 4GB oké (kisebbre már nem venne): nekem van olyan 4GB-s pen-em, amire vesz (és olyan is, amire nem). Viszont elvileg meg lehet próbálni rávenni, hogy arra is vegyen, ami elbukik a tesztjén: l. #68178. Mondjuk túl hosszú felvétel nem fog ráférni 4GB-ra...
(#72844) Pendragon911 Én trackball-lal használtam egy ideig, és sokkal kényelmesebbnek éreztem, mint az MR-t. Amitől elesel, az a screen remote, amiben van pár hasznos shortcut (pl. hangkimenet vagy nyelv váltás), de másodjára emiatt én sem venném meg.
-
törölt tag
válasz
friccccc #72863 üzenetére
Nem. Csak esetleg úgy, ha írsz az LG-nek, hogy legyen benne majd az igért webos3 light verziójára frissítésben, és belepakolják valóban. Bár ha a PIP nem lesz benne, akkor mi más?
Érdemes lenne rákérdezni.
szakalinho Ezt találtam: UF680V settings, ami a kalibrálás utáni állapot egy tévén, és vagy tetszik vagy nem. Majd látod.
-
w333
félisten
válasz
friccccc #71562 üzenetére
Sok helyen pl. Media M. -ben is a kiállított TV alatt vagy mellett ott vannak a többi TV -k dobozban, a dobozról le tudod róla olvasni hogy melyik paneles !
Vagy ha nem akkor megkérsz egy bolti dolgozott hogy hozzon ki egy ilyen TV -t, akár megkéred hogy nézze meg milyen típust ír a dobozon
-
w333
félisten
válasz
friccccc #71559 üzenetére
3D ugyan olyan mint a sima 3D mozikban, semmivel sem rosszabb ... boltot én azt ajánlom amelyikben adnak hozzá gyári garanciát pl. én a Media M -ből vettem akcióban és +15 ezerért kötöttem rá +3 év garanciát (biztosítást) és ha baj van vele akkor 14 nap elállásod van (de elvileg most már 60 nap), ennyi idő alatt bőven előjön ha van valami hibája így azonnal cserélik, nem szokott velük gond lenni
(#71560) Nakivagyok
Pontosan, csak a sima alap 3D mozis szemüveg jó hozzá !
-
w333
félisten
válasz
friccccc #71557 üzenetére
Engem nem zavar mivel TV szekrényen van ... így a hátánál még van legalább 20Cm, különben van rá ilyen megoldás, igen ajánlom a Magic Remote -t sokkal könnyebb vele böngészni a mozgásérzékelő + kurzor miatt
Azt érdemes tudnod hogy 3D szemüveget nem érdemes hozzá venni, mivel a moziban kapható 300 Ft -s 3D szemüveggel simán használható !
Illetve 2 féle panellel szerelik ezeket a TV -et, IPS és VA panellel, az IPS -nek természetesebbek a színei és oldalról is jobban látható, a VA panel feketében kicsivel jobb ... a "BEEY" az IPS panel
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest