- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Gergosz2 #88840 üzenetére
digi parabolához kell ci kártya szerintem, kábeleshez nem kell, kábelnél nálunk optikai kábelhez csatlakozó fehér kis doboz van, amiből koax kimenet adja a tv jelet
de tényleg ha más frekikre teszik a csatornákat, mindig figyelni kell és szenvedni vele
2 db komplett parabola szett (digis volt) eladó!
-
huncutka1029
addikt
válasz
Gergosz2 #68877 üzenetére
hááát, van igazság abban amit mondasz, de nem teljesen értek egyet.
4K- t azért támogatja sok pc, és ezen belül játék is.
fotók, videók 4K-ban készíthetők "filléres" felár ellenében kapható telefonokkal, kamerákkal.
Ezeket Fhd tv-n nem tudod megnézni..... ebben egyetértünk ugye?
ugyan ez a helyzet a 3D vel is. nem minden nap nézted, de ha belefutsz egy ilyen tartalomba, jól eső érzés lehet, ha meg tudod jeleníteni. Lehet ez kicsit demagóg, vagy "kivagyiságot" sugall de úgy gondolom ez mindenkiben hasonló érzéseket kelthet.Vagy az autók esetében. nem azért kérsz 7 légzsákot, mert használni akarod, hanem azért, mert biztonságérzetet, vagy pluszt ad.
volt már többször szó róla, hogy a HD ready technológia idején ugyanez a szitu volt a FHD készülékek ellen.
Még ma is csak a forrás anyagok elenyésző százaléka valódi FHD anyag, a többi inkább interpolált tartalom, mégsem akar senki HD ready tv-t vagy monitort venni. -
szasanyi
félisten
válasz
Gergosz2 #68799 üzenetére
Persze, hogy nem jó ha egy meglévő probléma mellett bármely bolt ezen sz@rakodik, de mondjuk egy tévét - ha csomagolni és küldeni kell - mibe lehet megbízható módon és legegyszerűbben becsomagolni, ha nem az eredeti csomagolásába?.
Éppen ebből a megfontolásból én soha nem dobom ki a dobozokat olyan termékek esetén, aminek nem helyi szervizbe szól a garija (kvázi probléma esetén küldeni kell).
-
toth_janika
őstag
válasz
Gergosz2 #68767 üzenetére
Értem! Köszönöm az infókat. Az az igazság, hogy most akarok TV-t venni és egy kicsit elbizonytalanítanak ezek a kommenteket. Persze tudom, hogy 160e-ért nem várhatok csodát, de azért legyen jobb, mint a mostani technika tv-m és eddig nem úgy tűnik, hogy nagyobb előrelépés lenne...
-
Medical
aktív tag
válasz
Gergosz2 #68632 üzenetére
Biztos, hogy nem 100ezreket kellene fizetni, hanem millióban számolnák!
Minden esetre, nagy húzás az LG től.
(#68633) hpeti2 : Pontosan azért tetszik, mert fel lehet csavarni és vihetem, mint a mobilt!
Nem rég vettem egy ilyet, nézegettem az ívelt TV-t is, de nem nyerte el a tetszésemet.
Szerintem a csavart TV kelendőbb lesz.
Ez csak az én nézetem! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest