- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
zalman90 #73479 üzenetére
Akkor inkább meghagyom a voksom a LF65XV mellett és elvetem az UHD-s TV vásárlásának ötletét, lévén hogy saját tartalom megtekintésére és TV adás nézésére fele-fele arányban lenne használva. Nem hinném, hogy a következő 5-10 évben bevezetésre kerülne Magyarországon az UHD tartalomszórás, ahogyan még máshol se nagyon van ilyen.
Én azt vettem észre, hogy ahol HD logó van, ott 1080i-s jelet fog a TV. Jelenleg van egy FHD-s TV monitorom, 720i-vel nem találkoztam még HD logó jelenléte esetén. Ahol nincs HD logó, ott pedig SD minőségben jön az adás.
-
-
IRO21
aktív tag
válasz
zalman90 #72614 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, hogy van-e olyan aki utólag is azt mondja, hogy nem használja a smartot.
Mert vásárlás előtt többen gondolják, hogy felesleges, de aztán megváltozik a véleményük
Az UHD jó lehet pl. fényképeket nézegetni is. Sajnos csak egy régi HD ready-vel tudom összehasonlítani, de annál sokkal jobb. Valószínűleg egy FullHD és az UHD között már nincs akkora különbség. -
TRob1
veterán
válasz
zalman90 #72537 üzenetére
Olyat tudsz hogy nem tükrözöd az asztalt hanem kibővíted/kiterjeszted, így át tudod húzni oda (a tv-re) a "dolgokat".
-
-
törölt tag
válasz
zalman90 #72185 üzenetére
Kábel vagy valamilyen csatlakozási, érintkezési hibára gyanakodnék én is először, lehet a telekomnál is reklamálni kell( az analóg adást amúgy is megszüntetik hamarosan, de az nem is való a digitális tévének). Előtte még egy másik vezetékkel kellene kipróbálni. De az is lehet, hogy tévedünk, mert semmit nem lehet kizárni.
cellpeti HDMI kábellel menni fog.
Laci.79 Házimozihoz HDMI ARC-os, vagy digitális optikai csatlakozóval rendelkező tévét kellett volna venni, ha normális hangminőséget akarsz. Amit vettél, az egy monitor-tv.
-
törölt tag
válasz
zalman90 #72176 üzenetére
Meglehet, vagy az is, hogy sokan használják ugyanazt a csatornát, vagy gyenge a router, vagy bármi más, stb. Akkor Lan vezetékkel próbáld meg, de a legjobb a HDMI-s megoldás.
Digikábel, Upc és van Mediacard vagy SmartCam? Valami gond ott is lehetséges. Írd le, mert úgy nem tudnak segíteni, hogy csak találgatják.
-
törölt tag
válasz
zalman90 #72168 üzenetére
Több megoldás is van. Az előbb említett módon kívül lehet a tv-ről is indítani a filmeket, ehhez a gépedre kell egy médiaszerver(Plex, Serviio, stb. ), amibe betallózod a filmjeidet, majd a tévén a Smart Share alkalmazással használod. Az Összefoglaló Média lejátszás fejezetét olvasd át. De segítségként a tévédben is benne van ez a Kezelési útmutató féle. A lejátszás címszó alatt keresd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest