- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zozó40 #66081 üzenetére
Csak ennyi kell: LG AN-MR600 Magic Motion táv LF63 és LF65
-
truebaba8
tag
válasz
zozó40 #65337 üzenetére
Szia , nekem is ez van, par ezer forintos hasznalt noname radios bill es eger van rajta, meg vagyok elegedve vele.
Ami elegge megdobbentett, az a DLNA lejatszasa. Az van, hogy _nalam_ mindent (oke isokat nem latja) mkv es avit rezzenestelenul visz. / Serviio / barmilyen bitsurussegu 1080p-t 3d-ben, stb..
(igaz az 1080p killer vedeot meg nem is teszteltem, na megnezem most, de azon biztos be fog hasalni)Vettem hozza egy 8 mags 64 bites android boxot is, de a KODI-n egy a csomo minden doccen, a 3d meg nem is megy, egyszeruen nem valt at a teve.
En a boltban kiprobaltam pendrive-rol egy dead pixel szin movie-val, akkor is hiba mentes volt, ma is az, sott az elodja, egy full HD scarlet is az a mai napig, pedig nem mai darab.
amugy nalam gigabites intranet van, vajon ebben 100-as vagy gigas ethernet van, hatha valaki tudja?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
zozó40 #23531 üzenetére
Az hogy = a nullával túlzás. Itt a fórumon írtam hogy oldalról nézve majd hogy szebb a képe mint szemből..az sd adás biztos (simább a kép de nem sötét) és kicsit kinevettek.55"-os a tv és a szoba szélessége kb.4-szerese a tv nek.És tényleg nem tudunk úgy ülni hogy zavaró legyen a betekintési szög....és nem egymás nyakában ülünk
De a saját szemednek higgy ...sajna én nem vagyok elégedett az LG-vel de a 660 -as akkor is jobban bejön mint a 620.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest