Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
Így van, lemezkezelőben újra formázható
(#83758) tapaizo válasza TA68 (
LG tv esetében is így működött /működik a Netcast oprendszer esetében.
A pana is valami linux alapú plattformot használ.
Így aztán a teljes hdd-t lefoglalja. És valszleg ugyanúgy csak azon a tv-n fogod tudni megnézni a felvételt, amivel rögzítetted.
Ha még is kell a HDD utána a pchez, akkor bármilyen partició kezelővel, esetleg a windows saját lemezkezelőjével újra lehet formázni, és használni.
Addig viszont ismeretlen eszközként kezeli, illetve nem kezeli..
Szóval ettől ne félj.
Esetleg azt próbáld meg, hogy 2 particiót hozol létre, és az egyiket "adod" a tv-nek -
Lacielvtárs
nagyúr
Igen, rendeződött, hála istennek vagy a fólia satornak...
Kicsit más?
A Makó Jeruzsálem tavolsag mondd valamit uram?
Olyan színeket látok amiket eddig csak a photoshopban láttam.
Sötét szobaban csak ugy elokerulnek dolgok a tévéből.
A hajlított kép meg tényleg kozre fogra az ember periferikus látását.
Nagyon természetesek a színek, térhatású az emberek, es még nem is próbáltam a 3dt.Indian : az a következő szint?
Eddig csak olvastam róla, még eloben nem láttam olyan képet... -
Lacielvtárs
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm a választ
Megnyugodtam
Én is igy gondolom, hogy csak nem típus hiba.
Mondjuk furcsa ez, meg soha nem jártam így. Mondjuk egyszer már ideje volt
Amúgy ez mitől lehet?
Szállítás? Rossz forrasztás? Gyártási hiba? Bocsánat a sok kérdésért, csak tényleg tanácstalan vagyok ezen a téren -
Lacielvtárs
nagyúr
Tap hibás?
De a led világít rajta, csak nem kapcsol be.
Sőt amikor kihuztam a tapot, kellett neki vagy két három perc mire a led kialudt.
Bizok benne hogy a csere készülék hosszabb életű leszEs valóban korrektek, persze gondolom azert is mert nem balhéztam, hanem a megoldás érdekelt. No meg fizetem az uti költség felét
Jah, es nyugatss meg kérlek hogy ez nem azt jelenti hogy ez valami gyári hibás széria, hanem egyedi hiba jelenség.
Nem szeretném par havonta cserélgetni a tévém, függetlenül attól hogy mániám a fejlesztésAmúgy tenyleg nagyon szép es bitang vékony, alig mertem megfogni...
-
Lacielvtárs
nagyúr
Igen a próféta szólt belőled anno, igazából 7 órával ezelőttig én sem voltam benne biztos, viszont holnap már megjön
Nagyon bizakodó vagyok, alig várom
Pumma : köszönöm
te is anno nagyon sokat segítettél nekem, amiért nem tudok elég halas lenni.
Igazából projektor volt a terv, de a fekve tévézés is fontos nekem, es ezert döntöttem az oled technológia mellett.
Ha nem tetszik majd a képe, odaadom nekedNemir Ombe :
Nézd, ha gyorsan tud futni az ember, es van simaszkja, akkor nagyon sok helyen 'akciós' az oled tévé -
MaxxDamage
félisten
Igen! Én kérek elnézést! Rosszul linkeltem. A 650A lett véve. Elem amit adtak hozzá az használható? (vettem egy csomag Duracell elemet is) Euronics-ba azt mondták majdnem 14 ezer az ára, csak most akcióba van és így 10k-ba elhozhattam. Jövő héten tudom kipróbálni, akkor megyek haza.
MD
L -
Imy
veterán
Vannak olyan TV-k amihez nem lehet a magic remotet használni, ott akkor marad az egér gondolom. A jelenleg kiszemelt modell a LG 43UH610V. Igaz a vásárlás majd az új lakás meglétekor, azaz szeptember közepe vége fele lesz.
-
gordonfreemN
addikt
A 8éves LG FHD LCD-mhez képest a mostani FHD-nek is olyan képe van, hogy besza behu.
Nehéz így konkluzionálni.
Két egymás mellé tett FHD és UHD TV-t FHD tartalommal összevetve derülne ki, hogy van e 40k-t érő különbség köztük.
Továbbra is azt mondom, inkább egy FHD 10collal nagyobb méretben, mint egy UHD. -
Rálát a TV, az most nem számít, hogy 3m vagy 6m
Mondanám, hogy kipróbálom pár fallal arrébb, de mind a router, mind a TV cipelése elég körülményes lenne
Viszont egy emelettel lejjebb még a telefonomról tudok wifizni 5GHzen, úgyhogy egy falat át kell vigyen teljes sávszéllel szvsz. Mielőtt fúrtok, szerintem egy próbát megér -
huncutka1029
addikt
megerősíteni tudom,
Nekem is van egy 1Tb-s több mint egy éve, folyamatos timeshift, és felvétel, filmek, semmi baja.
A másik hasonlóan megbízható igásló a samsung portable M3
Nekem ennek az 500 Gb s(M2) verziója már több 4-éve megvan.és még 100% os a kondiciója -
Milka 78
nagyúr
Nekem 2db 500-as is megdöglött rövidnidő alatt.Az első ko ,majd amit kaptam helyette az rövid időn belül bad sectoros lett és ugyan működik,de csak 66%-os a kondiciója.Mintha a time shift ( agy mi a neve) funkciót nem szeretné amikor egyszerre töröl és felvesz 1 órányi anyagot.
Állandóan benyomom véletlenül
Viszont amióta külső táposgagyi LC Power hàzban egy 1tb-s 3.5-ös Toshiba hdd-t használok minden okés. -
.:ZS:.
senior tag
Nekem a winrar gyanús, én is kitudtam 7Zip-ből erőltetni a fájlt, de látszott, hogy valami nem kóser. Egyébként valszeg a lokális LG site-on lesz a gond, az is lehet, hogy valami triviális (mint egy disk hiba). Központról cachelnek és valamiért helyben rosszul menti el a cacher. Ezt abból gondolom, hogy az első alkalommal bitang lassú volt a letöltés (kb 2 óra). A második letöltés meg full tempóval ment, gondolom addigra már helyben volt a fájl.
-
Shingen
addikt
-
LacHUNt3r
tag
Köszönöm a választ.
Én is a csak USB kábeles megoldáshoz vonzódom - az általad linkelt HDD-t pedig már láttam is, a hdd-s topikban referáltak egy pár hetes kommentedre ahol szintén ezt ajánlottad. Igen a 3.0-ás usb nálam is alap követelmény lenne, mégha a TV-n csak 2.0-ás található csak.
Ha nem tápkábeles hanem csak usb-s hdd-t vennék valamint hosszabbító kábelt mellé, mennyi lehet az a hossz amit el is bírnak az ilyen hdd-k és még nem lesz túl nagy ellenállásuk? -
HyP3b0y
senior tag
Lemértem kábellel is a sebességet. Kissé csalódott vagyok, mert ugyanazt az eredményt (ha nem picit rosszabbat) produkálta kábelen a tv-n mint wifi-n keresztül. Nem mintha bármi hátrány származna belőle, hiszen így is elég a tv-nek az a sávszél amit elér. Youtube-on jön a 4K normálisan, netflixet még nem próbáltam, de annak is működnie kell illetve serviio mindent átlő a hálózaton problémamentesen, közel olyan élmény mintha USBről néznék filmet (simán lehet tekerni delay nélkül).
-
HyP3b0y
senior tag
Gondoltam én is megnézem. Telekom 1000-es net. Elsőre nekem is annyit dobott az HBO GO mint neked (~17000kbps). Többszöri tesztre viszont egyre többet és többet, de a maximum 38000 kbps volt.
TV böngészőjében speedtest 83/117 Mbps-t mér (igen, feltöltés magasabb).
Ez 5Ghz-es wifin keresztül, úgy hogy a router a tv felett van (ennél közelebb aligha lehetne).
Úgyhogy ennyit tud wifi-n keresztül a TV. Holnap ha valakit érdekel akkor letesztelem kábellel is.
BTW: UH7707, de szerintem hálózat szempontjából nem kéne releváns legyen.
-
-
törölt tag
Nálam a kisebbik LG TV-én is ilyeneket mér a router meg hozza általában a maximumot.
Így néz ki a hálózat:
1. UPC Connect Box
2. APC ProtectNet 10/100/1000 Base-T Ethernet PNET 1GB önálló tranziens elleni védelem
3. TP-Link Archer C5 V1.2 AC1200 Dual Band Gbps RouterErre csatlakozik a két LG TV külön-külön portra, és egy PC: Eredmény
A sebesség rendben van. A tévés applikációk, még a Sony esetében is sokkal gyengébbet mértek anno az Invitel 100 Mbps-os Internetemnél is.
Valamint WiFi eszközök:
TP-Link RE200 AC750 AC Access Point + Repeater 2,4 GHz & 5 GHz (hatótávnövelő) Unboxing
Ez utóbbira még a Sony 32KDL-EX650 okostévé, és a C5-re közvetlenül WiFi-n ez.
-
Gstyler
senior tag
Nálam kb. 2 hónapja van a tv és most csinálta másodszorra a youtube.
Most pár napig úgy hagytam, hátha észhez tér, de nem. Karikázik, karikázik és semmi.
Kihúzom, visszadugom a tvt és minden szuper.
Nem tudom, hogy mitől lehet. Frissítést nincs még, pedig reméltem, hogy az megoldja.
Megpróbálom leszedni és újratenni. -
vond
MODERÁTOR
A 49LH630-on is kadenciahelyes a 24p (23,976fps) anyagok megjelenítése, mind a beépített lejátszóval, mind HDMI-n rákötött LibreElec/Kodi box-szal.
(#81462) ELACielvtárs: Az első "jesszusmekkoraképernyő" reakciók után pár héttel már én is nagyobbat akartam. De mivel most nagyon nincsen rá pénz, egy darabig még biztosan marad.
-
Selynelar
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest