- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacHUNt3r
tag
válasz
.:ZS:. #81820 üzenetére
Szia!
Ha esetleg nem működnének, próbálj más régióra váltani az oldalon, hátha úgy menni fog. Nálam a magyar régiós linkről volt CRC hibás a fájl, de angolnál minden rendben volt.
TA68
Köszi a választ és az utólagos tippet is - igen mindenképp eco módba tenném a hdd-t, így minél kevesebbszer pörögne fel/kapcsolna ki és be. Esetleg más márkát vagy hdd típust is tudtok javasolni? (Csak hogy legyen választási lehetőségem is.)
-
törölt tag
válasz
.:ZS:. #81820 üzenetére
A magyar honlapról nem lehetett kicsomagolni se, ezért sztem másik oldalról, pl .uk-ról kellene letölteni FHD-re:
Software_File(Version_04.30.45).zip, és UHD-re: Software_File(Version_04.31.00).zip -
TA68
őstag
válasz
.:ZS:. #81818 üzenetére
Így van, hülyeséget kérdeztem.
Akkor lehet, hogy hibás a fw. (innen töltöttem le)
-
törölt tag
válasz
.:ZS:. #81665 üzenetére
Igazad van, amit nem lehet csak elvétve tapasztalni azt nehezebb bemutatni és észlelni is másoknak 5 perc alatt. Azért jelentsd be mégis, ha nem javul. Minden fokozaton próbáld végig, vagy felhasználó módban De Judder 1- vagy 2 legyen, a De Blur maxon, ha van ilyen a tiéden. Továbbá az összes bemenetet külön-külön be kell állítani természetesen, mindegyiknek van sajátja, mert más forrás. Visszaállítás is meg volt?
LacHUNt3r [link]
-
Tyco
csendes tag
válasz
.:ZS:. #81665 üzenetére
Szia!
Közben eszembe jutott, hogy nekem van ismerősöm itt nálunk a helyi LG márkaszervizben.
Elmeséltem neki a hibát. Ilyennel még konkrétan nem találkozott, de ez nem olyan régi típus.
Elsőre az alaplapra tippelt, azt mondta ha beviszem kicserélik. Vagy még lehet egy kontakt hiba is egy összekötő kábelen. -
törölt tag
-
Tyco
csendes tag
válasz
.:ZS:. #81625 üzenetére
Szia!
Én januárban vettem ugyanilyen TV-t csak 43"-ost és nekem is csinálja ezt időnként. Mindegy mit nézek (Digitális kábel tv, USB lejátszás, HDMI) időnkét csinálja, de nem túl sűrűn. Én is gondolkoztam már a garancián vagy, hogy itt megkérdezem. Ezek szerint valami típus hiba lehet? Más típusról még nem olvastam itt ilyet. Ha esetleg bejelented garanciába írd meg légyszi, hogy mit mondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest