-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
DroiDMester #2978 üzenetére
Mi az a marha nagy baromság, amit irtam? Mondtam, hogy egy kernel közel sem csak a minél nagyobb nyers erő kisajtolásáról szól és hogy ezért én teszek a pontokra (lehet az Antutu, Geekbench, de mondhatsz még nyolc másikat is akár). Erre irod, hogy na de nézzem már meg mit mér a Geek... Mondom akkor még egyszer: nem érdekel engem.
Elég sokáig használtam a 7.1-et (7.2-7.3 nekem ki is maradt) és nálam semmivel se lassabb a 7.7. Lehet győzködni, hogy márpedig lassabb, meg számokat lobogtatni, de engem nemigen tud ez meghatni, mivel a saját tapasztalatom semmivel se támasztja alá ezt az "egy harmaddal lassabb" elvet. Plusz nálam semennyivel se melegedik jobban, mint korábban.
Ha ilyen benchmark eredményeket mutogatnál a dori topikban, kb. körberöhögnének.
De megint próbálsz konfliktust kicsikarni ebből, bizonygatni, hogy itt csak egy igazság van, mégpedig a tied, miközben én alapból semmit se kérdőjeleztem meg, csak hogy egy kernelt más oldalról is meg lehet közeliteni, minthogy az pontokat elemezgetjük...
-
Danny365
őstag
válasz
DroiDMester #2958 üzenetére
Nem azt irtam, hogy szar az Antutu, hanem arra céloztam, hogy attól, hogy kevesebb pontot kap egy kernel bizonyos benchmarkokban, attól az még nem feltétlen rosszabb, mint ami kétszer annyit kap. A kernel nemcsak a nyers póvert, teljesitményt befolyásolja, pont ezért én sz#rok a pontokra, nem is méricskélem.
Aki felrak egy kernelt és az első dolga lefuttatni nyolc bencsmarkot, majd miután látja, hogy 200 ponttal kevesebbet dobott, akkor megy is vissz a régi, mert ez szar, az szerintem alapból hülyén áll a dologhoz.
Ha valaki éppenséggel rá is szokott nézni a dori changelogra és nemcsak felrakja az újat mert az új, akkor láthatja, hogy rengeteg dolognak, fixnek tökre semmi köze a teljesmitményhez, hanem egyéb területeken javit, optimalizál.Az, hogy az Antutu 45 ezret dob-e vagy 35-öt, rendes használat közben szinte kis se derül. Az egyetlen eset, mikor értelmét látom a valóban combosabb teljesitménynek az az, ha az ember komolyabb játékokkal játszik, azon kivül szerintem felesleges erőlködés. Érdekes mód, nekem hetek, ha nem hónapok óta gyorsan és simán fut a telóm, pedig közel se a teljesitményre van kihegyezve.
Amúgy a kommentem nem feltétlen neked szántam, hanem úgy általában a pont-huszároknak. De persze ez csak az én véleményem, nem szent irás.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
DroiDMester #2953 üzenetére
Nagyon köszi a beállításokat.Szerintem ezeket bele lehetne rakni a mélyvíz GYIK-ba
-
jilian
addikt
válasz
DroiDMester #2965 üzenetére
A Cloudy féle G3 b-ól nem tudnád kiszedni úgy a kernelt, ahogy az Optimusból?
Ami letakarítja a Dori utáni szemetet?? -
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #2968 üzenetére
-
válasz
-
atibuc
tag
válasz
Szép eredmény. Én már kérdeztem korabban honnét tudom mi fut /kerner/valósan? Mert cserélgettem korábban de a verziószám nem változott.
-
atibuc
tag
válasz
DroiDMester #2958 üzenetére
GeekBench3 Leszedtem.
Alapból 2.8 -nak írja a procit. 95%nál kétszer leált. De harmadjára 900 hozott ki.
Amit ha jól láttam, nem rossz eredmény. Még nem jöttem rá a teljes eredményt, hogy tudnám megosztani veletek. Nem tudom vissza hozni. Ötlet?
Gondolom ez is lehetetlen eredmény. Esküszöm nincs felvágási komplexusom. -
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #2953 üzenetére
+1
-
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #2943 üzenetére
Köszönöm!
-
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #2943 üzenetére
Oh bazzeg szar dorint szedtem le
Tudsz egy 7.1et linkelni? Munkába vagyok, ha letoltom és felteszem akkor nem fog a telo nullázodni ugye?
-
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #2939 üzenetére
Ott szokott lenni a hozzászólásaid alatt. Pár napja még tuti ott volt.
4.2 a legújabb nem? -
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #2929 üzenetére
Óóóóó nagyon köszönöm!!!!!
Tényleg nagyon hálás vagyok!u.i.:Írtam p.ü.t olvastad, vagy csak fárasztó kérdés volt.
-
rzoli
senior tag
válasz
DroiDMester #2923 üzenetére
Köszönöm, megnézem tudom e szerkeszteni.
-
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #2895 üzenetére
Csak 99% jön le...
-
szala86
aktív tag
válasz
DroiDMester #2895 üzenetére
Köszönöm!
szabyka95: Már kétszer téglázta a telefonom. Ne kérdezd, hogy miért, mert nem tudom. Lehet, hogy én bénáztam csak el. Ezért ezt a megoldást jobban szeretem.
-
Pálfi Tamás
csendes tag
válasz
DroiDMester #2849 üzenetére
-
sanyika987
aktív tag
válasz
DroiDMester #2836 üzenetére
Ez ugy érdekes mert nekem ugyan annyit mutat mind a kettő kernel
33000-34000 között szal....... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #2836 üzenetére
tanácsodra, már én is a 7.1-et használom, és tényleg jól működik!
-
noxon
őstag
válasz
DroiDMester #2804 üzenetére
Én sajna nem hiszem, vagy, ha kapunk is tuti jövő ilyenkorra vagy akkora se még
android L portot várom nagyon, de azt is max akkor, ha már lesz hozzá knock on
-
dorika87
őstag
válasz
Rendben... nekem az is jó... sőt az a jobb
-
david_97
senior tag
válasz
Elméleti síkon meg kell kapnunk még a flat ui-s rendszert is
legalább is sok cikk szólt róla,lehet akkor már 4.4.4 lesz és nem 2
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #2771 üzenetére
Na azt pont nem próbáltam....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #2594 üzenetére
Koszi!
Es te?
Nem tan' kiprobalod? -
Zoja™
őstag
válasz
DroiDMester #2594 üzenetére
Köszönjük szépen!
-
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #2547 üzenetére
Köszi
-
rento
őstag
válasz
DroiDMester #2535 üzenetére
Zsenilás vagy! Ezzel gondolom akkor, hogy eltűnik a twrp recovery is igaz?
-
sanyika987
aktív tag
válasz
DroiDMester #2529 üzenetére
Igen ezt akartam amit most linkeltél képet
Bocsi ha ez ugyan az
Sajna én ennyit tudtam volna -
sanyika987
aktív tag
válasz
DroiDMester #2526 üzenetére
De látod pont ez az h a srác 2 oldallal elöbb kért segitséget ez ügyben és nem segített senki sajna én így tudtam volna segíteni de mivel leszolsz és könyebb verziót megmutatod csak azért h számon kérhess h minek az imei szám nekem
Csak az a gond h nem segítségböl hanem leszolásból lett megint linkelve ez a dolog és ez a gond ha érted mire gondolok
Bocsi ha nem egyértelmű az írásom de 3 napja ébren vok 3 órányi alvással -
sanyika987
aktív tag
válasz
DroiDMester #2526 üzenetére
Nem erre gondoltam
Imei számal szerintem semmit nemtok csinálni de sebaj egyébként ez is jó
Csak segiteni akartam semmi több
De letöltöm a saját t mobilos rom omat és felteszem valahova aztán beteszem ide a linket -
grigo
őstag
válasz
DroiDMester #2275 üzenetére
Közben megtaláltam. Csak a találati sorrendben ez nagyon nem az elsők között volt, és feladtam a tippek próbálgatását. De bocsánat azért a 3 felesleges hsz miatt amivel rontottam a színvonalat.
-
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #2275 üzenetére
Azt még mindig nem osztottad meg velem,hogy mit kell átírni a system ui-ban hogy a home képernyőn is android l legyen a nav bar
Segítenél kicsit?
-
Danny365
őstag
válasz
DroiDMester #2259 üzenetére
Én pont azt mondtam, hogy itt semmilyen csalásról nincs szó...
-
Laca0
addikt
válasz
DroiDMester #2225 üzenetére
Egy kis photoshop is besegített az eredménybe? :-)
-
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #2233 üzenetére
Ezt el tudod magyarázni hogyan és mit kell változtatni?
-
szabyka95
őstag
válasz
DroiDMester #2233 üzenetére
Vagy g2 g3 tweaksboxban bekapcsolod s nav bar reszt, s akkor feltelepithetsz barmilyen softkey apkt, mindenhol megmarad
-
Gaberking
senior tag
válasz
DroiDMester #2225 üzenetére
-
noxon
őstag
válasz
DroiDMester #2210 üzenetére
Köszi szépen, fel is nyomom, gondolom mindegy milyen romra teszem? Cloudy g3 van fenn.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #2210 üzenetére
Na ez jol nez ki!
-
JNSK
aktív tag
válasz
DroiDMester #2218 üzenetére
Mentve köszi!
Ezt akkor használhatom a mindennapok során ugye? Biztonságos?
-
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #2199 üzenetére
Az android L navbar mod ra
-
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #2175 üzenetére
Ez a kezdőlapon is ilyen kinézetű?
Vagy ha nem akkor hogyan csináljam meg hogy ott is az legyen? Esetleg Xposed-el? -
rzoli
senior tag
válasz
DroiDMester #2163 üzenetére
A mic gain-t nem kell utána állítani? A dori-nál nagyon magas volt, torz ezért pl. lejjebb kellett venni...
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #2156 üzenetére
Felraktam az Optimus G3 v1.3-as kernelt, akkor eltávolíthatóak az StWeaks és a Fauxclock programok? Az alulfeszelést majd megoldom Tickster moddal.
Szerk: Azaz a Stweakst leszedte magától. FauxClock kell?
Szerk 2 : eltűnt az alulfeszelés opció a FauxClock-ból és a Trickster modból is, ilyenkor mi a teendő, ha alul akarok feszelni?
-
jilian
addikt
válasz
DroiDMester #2154 üzenetére
Ez melyik Optimus kernel? G2 <---> G3??
Gondolom nem össze - vissza flesselhető.... -
Tonimcfish
tag
válasz
DroiDMester #2149 üzenetére
optimus kernelre simán visszamehet a dorin 7.1?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #2149 üzenetére
Ez a cleaner script pontosan mit csinál?
Gondolom a cache, a dalvik wipe-ok, a régi kernelek settings fájlainak törlése...és még?
Én korábban is kerestem ilyet, de nem találtam kk-s g2-re.
Így maradt a manual wipe cache és wipe dalvik... (mondjuk voltak itt jól képzettek, akik szerint a kernel cserekor nem kell wipe dalvik, és cache sem...)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #2147 üzenetére
magyarul nincs visszaút...csak a wipe nélküli újboli rom flash.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
DroiDMester #2087 üzenetére
Köszi ezt a .zip-et az optimus G3 1.3 kernellel.Azzal hogy kiirtotta a dori.kernel modosításait új életre kelt a telefonom,a chrom se fc-zik az aksi idő javulásról nem is beszélve!
-
Tonimcfish
tag
válasz
hy.
ha ez nem jön be, utána simán mehet vissza a dori 7.1 twrpből?
-
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #2089 üzenetére
Most már ok.Köszi.
-
hard74
senior tag
válasz
Belső hibát ír a drive.Esetleg nem publikus?
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #2016 üzenetére
Esetleg nem kaphatnam meg a 4.0-as romodban levo idojaras widgetet is? Vagy eleg lenne egy link az apphoz is. Nekem nagyon bejott az a kinezet.
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #2016 üzenetére
Igen kerem azt a zipet, szeretnem kiprobalni azt a kernelt is!
Mar csak kivancsisagbol is, hatha jobb mint a Dori, max abbol is mentek egyet.
Kulonben az alap Yoda 3.5 is jol muzsikalt, de egy oraval kevesebb kijelzo idot produkalt, kevesebb hivassal es poweramp nelkul. -
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #1999 üzenetére
Én nem te vagyok
Nem értek hozzá annyira
Az 5óra az egy másfél órás 720p film,a többi javarészt youtube meg netezés(messenger,chrome)
Nem tudom mi ezen a hülyeség -
gretzky77
veterán
válasz
DroiDMester #1999 üzenetére
Miért nem lehet hihető amit ír? Érdekesek itt az emberek,hogy folyamatosan egymás húzása megy meg az állandó vita! Miért kell vkit meghazudtolni ő használja ő látja annyira hihetetlen?
-
JNSK
aktív tag
válasz
DroiDMester #1931 üzenetére
Feltettem a romodat
Szuper! Töröltem pár nekem nem kellő appot! Kérdés a következő: lehet valami különösebb oka hogy nekem csak 34000-et csinál antutuval, vagy nem mérvadó? (semmit nem állítottam, nem húztam a procit, nem állítottam governort)
-
wyzard
tag
válasz
DroiDMester #1931 üzenetére
Az Antutu-zás nem különösebben érdekelt engem sosem, inkább az üzemidő és a smooth-ság.
Szerintem is egész korrekt amúgy ez a benne lévő kernel, csak gondoltam hátha valaki használja más kernellel és esetleg jobb üzemidővel vagy teljesítménnyel.Köszönöm a választ.
-
Laca0
addikt
válasz
DroiDMester #1917 üzenetére
Köszi! Csak akkor nem értem, hogy miért tüntetik fel egyes romoknál, hogy 16GB vagy 32GB.
Közben történt valami!
Lemerítettem teljesen a telefont, ahogy az egyik tag írta az xda. Bár nekem még mindig nem jött be a download mód, Danny365 módszerével egyszercsak észlelt valamit a gyári Lg frissítő!
Kiírta a telefon tipusát és hogy a legfrissebb szoftver van rajta. Rámentem a frissítési hibák javítási menüpontra. Egy kicsit gondolkodott a program és azt írta, hogy nagyon alacsony az akku szint, így nem lehet frissíteni.
A telefon kijelzőjén továbbra is csak az lg logó van és villog a led.
Nem merem most lehúzni a telefont. Kérdésem: tölt ilyen állapotban is?
Megpróbálhatom flash-elni valamelyik másik programmal, vagy mindenképpen várjak 2-3 órát a megfelelő töltöttségi szint elérése érdekében? -
laca.1
aktív tag
válasz
DroiDMester #1565 üzenetére
Hú.azt mèg nem nèztem,köszi hogy szóltál.
-
djoei
tag
válasz
DroiDMester #1451 üzenetére
szia.
DroiDMester v4.3 v.i.p. r2 v20Fez a romod elérhető(megkapható lessz)?
-
Gaberking
senior tag
válasz
DroiDMester v4.3 v.i.p. r2 v20F, Dorimanx v7.0, mérés előtt mutattam neki egy sört
-
Gaberking
senior tag
válasz
2 napja nem ittam sört...
-
HarryDEC
tag
válasz
DroiDMester #1323 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Koszonjuk, rakom is fel.
(#1321) Mankó!
Nem nezegettem mostanaban, de olyan 5 ora kijelzo idom van, ha vegig hasznalom a telefont.
De pl. tegnap 80%-ra merult estere, mert keveset neteztem, nem volt idom nyomkodni. -
horimiki72
aktív tag
válasz
Köszi!
-
Tonimcfish
tag
válasz
DroiDMester #961 üzenetére
Első tesztidőszakom vége: tapasztalatok, szinte az összes rátelepített programmal, stabilan állandó 800mb szabad rammal, 39000s antutuval:
-az adott beállitásokkal teljesen stabil, gyors.
-a zárt képernyős widget nem érdekel.
- 86 óra készenlét után, 8.5 óra telefonálás, 2 óra kijelzö idővel, 15 % on dugtam rá a töltőre a telót.
-a fényképezőnél egyszer megfagyott, de az a -37.5mv alufesz miatt lehetett, -25mv-n semmi gond azóta se.-nem is igazán akarok más romot tesztelni ezután
Respect
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #1269 üzenetére
Ezzel csont nelkul mukodik, koszonom!
-
Gaberking
senior tag
válasz
DroiDMester #1182 üzenetére
DM!
Ne foglalkozz vele!
Ne kezdeményezz szellemi harcot egy fegyvertelen emberrel!!! -
válasz
DroiDMester #1182 üzenetére
tudom hogy a tiéd stock alapú, a slimkatet azért hoztam fel példának, hogy ne kínlódjanak a bugokkal, mert tök mindegy, hogy kinek a hibája a bug, úgyis személyes támadásnak fogod fel.
a hangnemed szerintem továbbra is minősíthetetlen, de szívesen hallgatom a vekengésed, szóval
-
drmotto
őstag
válasz
DroiDMester #1174 üzenetére
Semmi baja nincs a Chrome-nak gyári 20f romon. El kellene fogadni a tényt, hogy nem a te géped az ettalon, attól, hogy nálad szar, másnál még megy.
-
válasz
Vagy nem tudtok már mibe belekötni,
és olyan dolgokat írtok hibának ami MINDEN G2 ROM.nàl jelen van!
egyrészt ez nem igaz, másrészt tök korrekt stílusban leírta a hibákat amiket tapasztalt, de hisztizzél csak nyugodtan tovább.egyébként:
slimkat 4.4.4.
- péntek óta hajtom, egyszer sem fc-zett még a chrome.
- záróképernyő widget értelemszerűen nem releváns
- híváskor nem ébred később a képernyőés attól hogy minden mondat végére felkiáltójelet teszel, csak devalválódik a mondanivalód, semmivel sem tűnsz komolyabban vehetőnek.
-
szabyka95
őstag
válasz
lassan ugy csinalsz mint cloudyfa anno, bevagy durcizva, csak arra vagy kivancsi, hogy hanyat erdekel, kesobb ugy is megosztod, ha nem itt, akkor privatban.
-
Tonimcfish
tag
válasz
félreérted, ez szerintem csak építőjellegű kritika akart lenni, semmi több
-
schferenc77
aktív tag
válasz
A yoda kernelben is be kell állítani azokat a dolgokat, amit még a 4.-0nál írt DroidMester? (stweaks és trickster mod-ra gondoltam)
Akksiidőt és pörgősséget figyelembe véve, yoda, vagy 6.8 dori kernel a nyerő? -
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #1103 üzenetére
A menet amit csináltam a kövi volt.
- Kipróbáltam a MIUI-t
- Majd a tiedet.
- Na jó mondom, menjen a gyári.
- KDZ Offline feltettem a v20B HU-t, ami az én telefonomhoz való 6HU kódos a
- És innen szerettem volna OTA frissíteni a legutolsóra, de a teló azt mondta, hogy a legutolsó szoftver van a telefonomon. De ez hülyeség, mert 6HU kódósnál már a v20F megjött.
- Kínlódtam, HardReset egy jó párszor.
- Na mondom kipróbálom, hogy a Gyári LG mobile support mit szól most.
- És ő frissítette végül is v20F-re, de OTA-n nem ajánlotta fel.Ezért nem értem, ha KDZ offline felraktam a v20B-t, akkor miért nem találta meg OTA a v20F-et ?
Köszi !
SZERK:
Igazából nekem csak 1 dolog hiányzik a gyáriból. Az, hogy az alsó gombokat el lehessen hide-olni.
Illetve az Xdabbeb kamera mod. A kamera mod megvan, de jó lenne a gyári Hide-ot valahogy felvarázsolni.Esetleg erre lenne ötleted ?
Még 1x Köszi !
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #1097 üzenetére
Ha KDZ-vel csinálom a ROM telepítést az miért nem jó neki ?
Hard Reset ott is van.
Ami fura, hogy az LG Mobile Support Tool most v20d-ről frissítette v20F-re. Mondjuk nem OTA, hanem PC-vel.
Nem tudom mi a különbség, ha a ZIP-el csinálom.Köszi előre is !
-
Tonimcfish
tag
válasz
DroiDMester #1097 üzenetére
az nem csak t-mobilra jo?
jah nem, ha ezt mondod.. sry
Letöltés => D802_STOCK_v20F_OpenEU_TWRP-Install.zip
-
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #1037 üzenetére
Én magasról lesz@rom a romodat, (a hozzáértésedet nem vitatom) de tényleg szánalmas amit csinálsz.
-
pusihusi
addikt
válasz
DroiDMester #1031 üzenetére
Szia ki az marha aki mondta neked hogy nekem meg van a romod? Különben mi ez a kiközösítés? Ez mély víz topik, s nem DM topik
Azért lennék kiközösítve, mert talán (zsidó, fekete v. sárga)lennék! Tudod mit öreg, vond le következtetést, mert én már levontam, s az nagyon szomorú rád nézve!
-
rzoli
senior tag
válasz
Kár ezért a hozzáállásért. Pont azokba rúgsz, akik kedvelnek és a ROMoadt is... Ugyan ez az én egyéni szoc. problémám, de vagy ma felteszem, vagy várok a következő hétvégéig, munkanapokon nincs ilyenre időm...
-
Tonimcfish
tag
válasz
ez vicc, komolyan mondom, igazán jelentkezhetne aki elküldte, hogy csak ő szivjon...........
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #1021 üzenetére
ok. akkor hagyom alapon...
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #1021 üzenetére
Tudom, és igazad van! Írtam is hogy most mindent vissza.
Nem is értem miért okolnék bárkit azért, ha megölöm a telefont. Aki dori kernelt rak fel, mindenkinek tudni kell, hogy kinyírhatja. Aki ettől tart, használjon gyári kernelt.(és ne romoljon)
Egyébként profil átállítás után kell restart? Vagy feleslegesen indítgatom újra?
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #1015 üzenetére
Elvileg mindent megcsináltam. De nálam ennyi. Igaz, nálam alulfesz nem megy, lehet ennyivel jobban melegszik az enyém. De mindegy is, hisz használat közben tökéletes!
Egyébként nagyon bejön a romod, egyenlőre nem is teszem vissza az optimust
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #1015 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #971 üzenetére
no most tudtam feltenni.
nagyon jónak ígérkezik, még yoda kernellel is nagyon szépen muzsikál.
most jön a kernel csere és a tweak... -
Tonimcfish
tag
válasz
hy.
fel is tettem dorin 6.8 al, be is laktam 2 óra alatt, de még megakadni nem akadt meg, és mintha az eddigi romjaidnál is simábban menne, nagyon komoly munka, ha most hozza a 4.0ás 3 napos üzemidőt, akkor aztán csúcs lenne
asszem mentem is örökre ezt a verziot
)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Enis a dorimanx kernelre gondoltam...
A yoda stabil, de nalam rocogosebb, mint az elobb emlitett kernel. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Koszonjuk!
Az uj dori kernelt kell/erdemes beallitani az stweek-ben, mint korabban? -
djoei
tag
válasz
DroiDMester #966 üzenetére
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #966 üzenetére
Egy fontos kérdés jutott eszembe: az ART működik már a 4.2-es romodban?
-
Gaberking
senior tag
válasz
Köszi szépen!
-
djoei
tag
válasz
szia
Telepítés menete a szokásos? -
djoei
tag
válasz
köszi
-
jilian
addikt
válasz
DroiDMester #830 üzenetére
Igen de a kezdőlapra is be van állítva profil...ahogy tanácsoltad.
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #808 üzenetére
Aksi időben és melegedésben hogy szerepel a 6.6-os Dori? Mert 6.2-től felfele nem voltak valami híresek ezügyben.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #808 üzenetére
A 6.7-nek úgy tudom hanghibái vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest