Hirdetés

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Szimpatikusnak tűnik a T Phone új generációja

    ma A Telekom saját márkás modelljeinek új generációja jelentős előrelépés az első T Phone-okhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Danny365 #2975 üzenetére

    Sz.ted a GreekBench az micsodát mér :F talán azt teszteli hogy hány Forinttal lesz olcsóbb jövő7en a benzin literenkénti ára?

    Nézd már meg légy szíves miket mér, a CPU és a RAM nyers számítási teljesítményét teszteli a 3D, és Grafikai dolgokat nem is méri, nem olyan mint pl az antutu hogy nagy mértékben teszteli a teló 3D -s teljesítményét! Ennek a teszt proginak tök mindegy milyen GPU és mekkora felbontása van a kijelzőnek!

    Ne mond már nekem hogy ha egy adott kernellel fele/harmada -t képes kihozni a CPU/Ram sebességben, az nem látszódik meg az általános használatban, ha csak fele/harmada olyan gyors a rendszered, akkor az valahol(és most mint mondtam nem 3D -re meg játékra kell gondolni) meg kell hogy nyilvánuljon nem csak játékok alatt!

    Szóval amit írsz az marha nagy b@romság! és ne vedd sértésnek mert nem annak szántam! De ezeket neked is tudni kell(ene) amiket leírtam! :K

    Én se a pontok végett használom a 7.1 es dorit, és tudom hogy sok hibát/bugot javított a 7.1 utáni verziókban, és azok végett jobb lenne használni a frissebb verziót!

    Mindég tűkön ülve várom az újabb verziót, hogy hátha ez már jó lesz, ez ma is így történt nagy örömmel tettem fel a 7.7 -es verziót, és sajnos ez még rosszabb mint a korábbi verziók mert vannak benne jó nagy bugok!

    Nem beszélve arról hogy 2.kör AnTuTu -t lefuttatva LÁNGOL a telefon, alul, és felül az LCD felső harmadánál is érzem hogy, szinte forró!
    Ugyan ezekkel a beállításokkal a 7.1 es kernel még langyossá sem teszi a telót , nem hogy forróvá! közben meg a sebesség össze nem hasonlítható mert MÉRFÖLDEKKEL jobb a 7.1 .el!

    Érdekes módon a 7.7 esnél akár hogy játszottam a Governor/Hotplug beállításokkal nem javult semmit!

    És a CPU Core Controll sem működik benne semennyire(amit már jelzett is hogy javítani fogja!) sem!

    Szóval itt is igaz hogy: NEM mindég és mindenből a leg frissebb a leg jobb! :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák