- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
david_97 #3969 üzenetére
Ezt =>updater-script leöltöd és a D802_v20G_Stock_OpenEU_BY_DM.zip ben felül írod vele a META-INF\com\google\android\ mappában lévőt!
kivettem belőle az Automatikus Hard Reset -et tehát nem lesz HR telepítés végén!
De akkor ne gyertek siránkozni hogy ez nem megy, az le áll, az nem indul el!
Persze ez nem a rom vagy zip(telepítő) hibájából fakad, hanem éppúgy előfordul ha PC Suit vagy offline KDZ -vel telepítesz és nem csinálsz a telepítés után HR -t!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
david_97 #2606 üzenetére
Mar feltetel utan azonnal probalkoztam a dorimanx kernellel, azzal nem mukodott.
De lehet ranezek mas kernelekre is.
A dupplakopp csak felkeltesnel mukodik.
A tokrol nem tudok mit mondani, mert ilyenem nincs, es a menuben sem latok erre utalast, hogy azzal kapcsolatban lehetne barmit is allitani.Twrp-bol tettem fel, es semmit nem irtam at, nekem siman felment.
-
-
-
sanyika987
aktív tag
válasz
david_97 #2442 üzenetére
A kijelző ragasztás borzalom igen erössen kijött a keretből és nem akartam vele problémázni
Aksi idő nagyon nem tetszett
És rosszul optimalizált android hiába már a v10j nél járnak használati sebességre a g2 höz képest sehol nincs sajan
Kb ennyi az ok ja meg szerintem fakó a kijelző
Éles de fakó -
grigo
őstag
válasz
david_97 #2273 üzenetére
Totálisan. Aztán ezzel az lg klienssel újra rakta rajta kollégám ezt a t-mobilos szutykot a sok felesleges alkalmazással. De megszoktam hogy így oldom fel. Lezárni lezárja a képernyőt. De fel nem oldja. Minden launchert meg szarokat leszedtem. Mozdulatoknál be van pipálva.
-
Gaberking
senior tag
válasz
david_97 #2253 üzenetére
Jól látod, valóban furcsán pixeles és más színű is, szerintem pont azért, hogy ne lehessen a számokkal variálni. Ha valamelyik képszerkesztővel operálni szeretnél, az rögtön meglátszana! Pont ezért ilyen.
Ha "tiszta" lenne a felület, akkor lehetne szerkeszteni, de így esélytelen, mert rögtön meglátszana!
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
david_97 #2048 üzenetére
En vagyok ertetlen, vagy te?
Te azt irtad, hogy meg 40 % -od van az akkuban, es mar 5 ora a kepernyoidod.
Erre mondtuk, hogy ez hulyeseg, mert a telefon nem tud ennyit, vagyis a korabban jelzett 8,333 orat.Erre jottel elo egy olyan kepernyokeppel, hogy a telefon meg csak meg sem kozeliti a prognosztizalt tobb mint 8 oras kijelzoidot, es ezzel probaltad igazolni, hogy te csak a frankot allitod.
DE NEM, MERT NEM MONDTAL IGAZAT, ES EZT A SAJAT KEPERNYOMENTESED IS ALATAMASZTJA.
Mikor erre figyelmeztettunk, akkor azt irtad tartalmilag, hogy itt olyan embernek aki nem DM romot hasznal, nem lehet igaza.
Szoval ne beszelj melle, es ne mond azt, hogy azzal hurrogtunk le, hogy a te romod 6 ora kijelzoidot tud, mert ez nem igaz!
Ha azt irtad volna, hogy az en romom is tud 6 ora kijelzoidot, senki nem szolt volna egy rossz szot sem.EZZEL SZEMBEN TE AZT ALLITOTTAD, (A TELJES 100 %-RA VETITVE) HOGY A KIJELZO IDOD 8,333 ORA.
KERLEK, JAVITSD A HOZZASZOLASODAT ES NE VEZESS FELRE OLYAN OLVASOKAT, AKIKET PL. AZ UZEMIDO ERDEKEL.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
david_97 #2010 üzenetére
Na akkor alljunk meg egy szora ismet!
A kovetkezot irtad:
"Akku időről annyit hogy csináld magad v20f romom 5h kijelzőidővel most 40% on van
"
Ezt atszamolva a teljes fogyasztasra 8,333 ora kijelzi ido jon ki. (5:60x100=8,333)
Ez baromsag!
Erre irtuk, hogy ez nem lehetseges, es senki nem keverte bele DM romjat.Te viszont igen!
Most ismet azt irod, hogy ez lehetseges, es aki mar nem DM -et hasznal, azt masok lehetetlennek minositenek.
Szival jo lenne, ha erdemi, hiteles informaciokat oszatnal meg, es ne te legy az, aki felhaborodik azon, ha "helyreigazitast" kerunk! -
szabyka95
őstag
válasz
david_97 #2010 üzenetére
gondolom matattal egy kicsit, hogy ennyit elerj ?
mert nekem is sz.r volt az akkuidom, amig nem allitottam be a dori kernelt rendesen + greenify + e robottal ejfelkor kikapcsol a wifi, reggel 8 kor pedig bemondjuk nekem 25 % ot ett a kijelzo, 26 ora alatt
neked 48, mennyi alatt? -
-
rayoliviero
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
-
bardo
tag
válasz
david_97 #1501 üzenetére
jah ez az ultrabrutál használat. Erős használat a napi 1h telefonálás és 1,5h képernyő ami messengerrel, whatsuppal és folyamatos email szinkron (kb 30 email). Így bírja kb 48h-at simán. Olyan 25%-ig szokott lemerülni.
Amúgy ha 5-6h képernyő ébrenléted van akkor az nagyon jó eredmény
. Szerintem teljesen rendben van.
-
Photo
csendes tag
válasz
david_97 #878 üzenetére
Akkor elnézést! Biztosan rosszul értelmeztem, „Ha nem teszi közzé akkor biztos még nem teljesen stabil,amolyan új beta,szerintem ha minden jó lesz megkapjuk!
” és összemoshattam más hozzászólásával! Mert megint elkezdtek úgy minősíteni ROM-ot, hogy nem is használták (használhatták)! Ha Te nem így értetted, akkor mint már írtam, elnézésedet kérem! Üdv.Feri
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
david_97 #873 üzenetére
Nem szeretnék messzemenő következtetésekbe belemenni, és elemezni a dolgokat, de ha te senkire, semmilyen negatívumot nem mondtál, pláne úgy, hogy annak itt nincs helye, akkor én kérek elnézést!
Hagyjuk, hagyjátok abba, csak ennyit kérek, mint aki normális dolgokat akar olvasni, nem civakodást állandóan.... -
-
Corgan82
aktív tag
válasz
david_97 #713 üzenetére
AZ ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM az, hogy szerintem még napi használatra alkalmatlan, még béta állapotban van és vannak rajta javítani valók bőven. Szerintem még 3-4 hónap és akkor már használható lesz napi szinten is.
De igazából én azt mondom neked - mivel mindenkinek más tetszik - , hogy rakd fel és próbáld ki, hogy neked mennyire jön be, hogyan működik, és te döntsd el saját magad. Pl. vannak itt a fórumon olyanok akik azt használják/használták és jónak mondják, nekem nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest