- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
batai15 #7430 üzenetére
CM12 + RenderKernel R10 + xposed nálam most olyan kombó, amit nemigen cserélnék le semmire. Tegnap találtam hozzá egy jó kis témát is, úgyhogy most ez a felállás marad egy ideig, az biztos.
Nálam az akksi is jó, 3 óra kijelző idő volt tegnap 50%-nál, aminek a nagy része Chrome böngészés volt, miközben zenét hallgattam Viper4Android High driverrel.
-
válasz
batai15 #6957 üzenetére
Ha TWRP-s backup-ra gondolsz, akkor TWRP-ben felmountolod a pendrive-ot, majd Backup menüben kiválasztod szintén a pendrive-ot forrásként és onnantól már csak a Backup-odat kell betallóznod.
Ja és írtad, hogy CM 12-n előjöttek neked is bug-ok. Melyik kiadáson produkálta ezt nálad?
Ha a 01.31-ein, akkor elnapolom a mai ROM-olásomat és várok még inkább.Tegnapi stílusomért meg elnézést kérek, nem voltam teljesen józan!
Bár kicsi igazságot még mindig látok benne.Többiekhez:
Tőletek is szívesen várok véleményt a 31-ei CM 12-ről, mert most ráérnék a mai napon erre.
Egyáltalán changelog-ot hol találok a hivatalos oldalon?
Valahogy nem teljesen kerek nekem az az oldal eligazodás szempontjából. -
hislah
aktív tag
válasz
batai15 #6957 üzenetére
Na ez engem is érdekelne. Most az a bajom, hogy SW után minden beállítás elveszik és az összes alkalmazást újra kell telepíteni.
Erre kellene nekem valamilyen megoldás.
Cloudy G3 2.1-es rom van most rajta, de kicsit visszatérnék gyárira, viszont nem kívánom a szokásos herce hurcát végigjárni. -
Danny365
őstag
válasz
batai15 #6937 üzenetére
Áh, nem eladó, valamire még csak jó lesz. Meg anno vettem hozzá normális lencséket is 6 rongyért, de azokat még nem operáltam bele, szóval már csak ezért is megtartom.
Nem rég mintha a Google fejlesztett volna az ilyen VR API-kon, szóval úgy tűnik nem kukázták még a projektet, meg ugye a Samsungnak is van komolyabb VR cucca a Note 4-hez. -
Danny365
őstag
válasz
batai15 #6814 üzenetére
Igazából csak egy darab kódot kell hozzá átírni (már ha a színére gondolsz). Ezzel csak az a baj, hogy ugye minden frissítésnél meg kéne csinálni, ami kicsit macera. Viszont olyan témát lehetne hozzá csinálni, ami csak ezt az egy dolgot változtatja, a többi meg marad gyári.
Amúgy meg 1-2 ROM-ban ki lehet választani, milyen színű legyen, de már meg nem mondom, melyikben volt benne.
-
kurion
senior tag
-
Nightman1
tag
válasz
batai15 #6708 üzenetére
Éjjel feltettem a cm12-t,hát az értesítősávot szoknom kellene..
Milyen kernelt használsz Cloudyhoz? Nekem anno felment a KK és azóta az van..
Ha más kernelt tennék fel hozzá akkor előlről kell kezdjem az egész telepítést?
Nem gáz,ma még ráérnék ha jobb lenne az akksiidő akkor megérné.. -
Danny365
őstag
válasz
batai15 #6559 üzenetére
Hát... miért menne? Erről beszéltem, hiába 5.0, nagy az esély rá, hogy ezen a telefonon sosem fogjuk az új kamera funkciókat használni megfelelő driverek hiányában. Amiket meg az LG tudna biztosítani, de valószínűleg nem fog ezzel foglalkozni, G3-on se lehet semmi újat csinálni egyik kamera appal sem.
Hozzáteszem a legtöbb (ha nem az összes?) gyártó magasról tett az új kamera API-ra, ahogy olvasgattam, egyik se támogatja az új cuccokat, kivéve a Nexusok.
Stock alapú ROM-okon tudsz .dng-be fotózni, aztán ennyi.
szerk.: én abban bízom, hogy ha kijön a hivatalos Lollipop, akkor valaki összetákol valami stock LG-n alapuló kernelt, akkor nagy eséllyel ismét lehet RAW-ban fotózni CM alatt is (no persze nem az 5.0 miatt, hanem ami miatt most is lehet stock ROM-okon)
Bár jobban belegondolva nem sok esélyt látok rá, mert ennyi erővel miért JB kernelt használunk még mindig Lollipop alatt is, mikor ezer éve kint a KK source kód.
-
-
Danny365
őstag
válasz
batai15 #6553 üzenetére
Leginkább a stock droid érdeme. Szóval ha abban reménykedsz, hogy a hivatalos 5.0 is hasonlóan fog menni, szerintem felejtsd el. (G3-on se sokat segített)
Amúgy Render Kernellel lehet játszani, hogy jobb legyen az akksi, de nekem a gyárival is megvan a 4, 4 és fél óra kijelzőidő, nekem meg nagyon sose volt több, szóval én nem szórakozom vele. -
logarithm
őstag
válasz
batai15 #6501 üzenetére
Ez természetes, most indították még csak el a fejlesztést, inkább cm11-et használj, cm12-re pár hónap múlva lesz érdemes ránézni.
szerk: a linkelt hírem alatt, írták is hogy pár hét mire a cm fícsöröket hozzá adják, addig eléggé buta is a rendszer úgy mond. (oké persze kell hozzá angol tudás, már mint a cikkhez amit linkeltem)
-
w333
félisten
válasz
batai15 #6410 üzenetére
Igen persze ez érthető ... de amíg egy CM "alapú" rom a gyári LG vagy CM11 utolsó kernelére épül addig soha sem lesz stabil
A CM alapú rom és az official CM között, kb. annyi különbség van mint egy gyári rom és egy főzött rom közötti különbség ...
Ha másik hasonlattal szeretnék élni ... mi a különbség Link és Link között ?
Csabika:a cm funkciókat honnan szedték akkor 5.0 alá? Portolták?
Utolsó CM11 (4.4.4) -ből portolták ...
-
w333
félisten
válasz
batai15 #6401 üzenetére
Tényleg hol ... mert eddig csak CM11 volt Link mai dátum a CM12 !
Vagy neked mindegy hogy a "Kovács Pista" vagy a CM csapat csinálta ?
Eddig is volt loli alapú cm. Most mi változott hogy hivatalosan is lett?
Különben csak annyi hogy egy tapasztalt csapat rakta össze, és nem pedig egy felhasználó aki ugye összekókányolta, szóval biztosan stabilabb !
-
-
válasz
batai15 #6357 üzenetére
Igaz, nem hivatalos változatok ezek még a lollipop-ból, ami ugyan nem tudom pontosan mit jelent.
Annyit vágok, hogy hivatalos lollipop után lesz csak hivatalos CM 12 is, a szükséges driver-ek miatt.De ilyen driver-ek megérkezése után is gyanítom, hogy nem lesz még egy csapásra megoldva minden eddig ismert nyűg.
Valószínűnek tartom, hogy ha lesz hivatalos lolli, onnantól én befejezem a főzött ROM-olást, egyre jobban bele lehet ebbe az egészbe fáradni.
Max kipróbálok majd egy cloudy féle stock lolli-t, cloudy ROM-okban nem szoktam csalódni. -
válasz
batai15 #6303 üzenetére
Röviden, stock alapú ROM-okat vesz alapul és azokba módosít saját szájíze szerint, hasznos extrákkal, appokkal megspékelve.
Nagyon elterjedtek voltak G2-sök körébe, mert tényleg jó ROM-ok voltak, érti a dolgát DroidMester.Viszont mióta néhány hónapja már nem osztja meg a közösséggel az újabb ROM-jait, így nem is tudom, hogy pl a 20H-ból lenne-e valami ROM-ja számunkra.
Ezt mind privátban kell vele megbeszélni, mert mi sem tudunk konkrétat.
reflxx:
Az esetedben én azt csinálnám, hogy wipe-olnék mindent, a "system" kivételével. -
válasz
batai15 #6161 üzenetére
Neked nem a nem-kompatibilis Smooth Scroll mod telepítése kavart be a rendszerednek esetleg?
Közvetlen azóta említettél már nem egy bajlódást a ROM-oddal kapcsolatban.Ha neked is így tűnik (azóta vannak a szarakodások), akkor kipróbálnám a helyedben, hogy TWRP-ben újraflashelném a ROM-ot előtte egy system-cache-dalvic cache wipe-al.
Így a teleputett app-ok is és a beállítások is maradnak és ki is derül, hogy az volt-e a hunyó tényleg, amire gondolok. -
Rickenstein
senior tag
válasz
batai15 #6150 üzenetére
Képernyő elforgatás és a szenzorok szoktak szarakodni baseband probléma esetén. Pl. CM12-nél nekem nem ment a proximity szenzor (közelségérzékelő) és a képernyő elforgatás (az autó fényerőt én nem próbáltam). Az ajánlott módosított-kitkat baseband telepítés után megjavult.
-
akooos
veterán
válasz
batai15 #6081 üzenetére
Nekem ezek szerint kezd romlani az akkum. Több, mint egy éve van meg, volt olyan, hogy napi 2x töltöttem (éjszakai műszak, 8h filmnézés+játék). Nyáron még 5h30m kijelzőidő átlagos volt nálam, pedig egész nap nyúzom, folyamatos wifi+3g+BT. Most a kijelzőidő 3 és fél, 4 órára rúg maximum.. Kipróbáltam már, hogy gyári ROM-al mi a helyzet, hátha a kernel miatt van probléma, de ugyanez a dolog...
Azért mondjuk megnézném, hogy mi volt használva a 6 és fél óra alatt és milyen fényerőn, stb
Volt régen valaki, aki 0%-os fényerőn végig bekapcsolt kijelzővel csinált ilyen shotot, úgy, hogy közbe semmit nem csinált és 46 óra után valami 10 órás kijelzőidő volt...
-
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
batai15 #5889 üzenetére
Mi az, hogy "nekem lassú"? Ez nagyon szépen működik és benne van minden opció is. Ja, és ezt épp neked linkelték 2 napja.. [link]
mod1:
(#5867) FGyula30 106 + a rejtettek, ami kb 15 még nekem is fent van. semmi gond a telefonnal.mod2:
Most tartok 37 óra készenlétnél, 4óra 10perc kijelzővel, utolsó 3 óra használat 24%. Akku jelenleg 23%. Éjszakára (6-7 óra) wifi és lte off.
Mielőtt jön a sok kérdés: OptimusG3 1.4, saját kernelével + Nova Luncher. -
FGyula30
aktív tag
válasz
batai15 #5873 üzenetére
Ezek az akkuidők érdekesek. Nincs 2 egyforma nap, nincs 2 egyforma napi használat.
Vki esküszik, h 1 órával többet bír egy bizonyos kernel. Vki a kijelzőt látja szebbnek másik romon.
Én próbáltam már szinte az összes romot, hát mit mondjak. Cloudy+optimus magasan a legjobb.
A cm-ek bugosak, vmi gond mindig van velük.
Nincs olyan egyenlőre h legjobb rom+kernel. Kinek melyik jön be.Nekem még 1x nem indult újra egyik rom se, fagyás se volt. Cm-en voltak hibák az tuti, de azok még fejlődésben vannak.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
batai15 #5861 üzenetére
Elég ha felteszed a kernelt belőle.A 2087-es h.sz-ban ott van a letöltési linkje.Még DM készített egy .zip-es változatot ami kitakarítja a dorikernelek módosításait is.Nekem ez van fent sok próbálkozás után egyéb kernelekkel és azóta 2hónapja nincs gondom se aksiidővel,se újraindulás vagy fagyás stb..187 alkalmazással a telefonon.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
batai15 #5853 üzenetére
Nem. Ne az antutot nézd hanem hogy gördülékeny legyen a telefon.
Amúgy dorimanx kernel Nekem annyira nem jött be. Akárhogy állítgattam nem bánt jól az aksival, meg valahogy a telefonsem úgy működött ahogy gondoltam. (Sztem csak én vagyok hozzá hót balf@sz)
Most optimus g3 van fent saját kernellel, fantasztikusan bánik a telefonnal, és az aksival is.
Az előtt nagy cloudy volt fent vagy 3 hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest