- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Megcsináltam, nem ment..
Leszedtem, kérte is az újra indítást.. akkor F8 kikapcsoltam az aláírás ellenőrzést, bejelentkezik... mondja telepíteni akar valamit, mondom OK! Megadom neki a mappát, az audio fent van a többi hibás.. holnap ha lesz időm még vacakolok vele.
Haveromnak igaz globalja van, de simán felment.. Ez a logos dolog nem zavarhat bele?
Mert ami fent van nálam vista 64 az MSDNAA-s keretéből jött. -
-
Balinov
titán
én is arra tippeltem,bzoley. Asszem én az EagleXT drivert használom,de lehet visszarakom a 4.0.107.3210-est, új PVR2-kkel elég sok adón látványosabban szarabb a kép. Meg megpróbálom az új 32bites xp-hez a frissropogós whql forceware-t.
1 kérdés: driver++korábbi PVR2 gyaluláshoz szükséges registry + egyéb takarítás le van írva vhol a honlapodon? Gyanítom,ez is lehet a kehe.. -
Wiwva
csendes tag
Az a poén h eddig is így probáltam, ráadásul a kábeleket is folyamatosan cseréltem- mert lehet h meg van törve vhol azt azért nem megy- de most van kép, ha képnek lehet nevezni. legalább látszik h van adás.
de hang nincs
igazából az elején nem volt begugva a kábel az első 2-3 probákozásnál a múlt héten -
rétisün
veterán
driver felment, eszközkezelő szerint minden oké. amikor a pvr2-t indítom, akkor dob valami hibaüzenetet. most nem tudnám idézni, valami memóriacímre hivatkozik, ha jól emlékszem. mivel egy ilyen hirtelen feldobott vista, nem volt rendes audio, vga driver sem feltéve, most azok jönnek. az is lehet, hogy egyszerüen a tuning okoz valami gixert, ugy tudom a vista elég kényes a tuningra...
-
Morris
veterán
így is próbáltam már, de állandóan a viedo capture miatt problémázik.
telepítettem a legfrissebbet, de még mindig nem jó. még mindig akar valamit, hogy installáljak. ki van téve az eszközkezelőben, hogy multimédiás videovezérlő-t kell még mindig telepíteni, de fent is van mind a három.
(az eszköz nem indítható el: kód 10.) -
Morris
veterán
nézegettem az oldaladat is, teljesen jó, de sajnos az egész neten nem találok erre megoldást. Láttam, hogy már többeknek is volt problémája ezzel (ebben a topikba, asszem az elején) viszont segítég még senkitől nem érkezett erre.
gondolom nagyon ritka - hát nekem sikerült beletenyerelnem -
Morris
veterán
ó, már az elején gáz van. csak úgy tudom felrakni a drivert, hogy új hardver és telepítem.
eszközöknél, driver frissítésnél gond van, itt már nem látja, hogy mi van a driver mappában, ezt írja ki:
a megadott könyvtár nem tartalmaz adatokat a hardverről
egyébként a crosbar felmegy.
a tunerből csak az egyiket pakoltam fel, amilyen az enyém: pal b/g ... stb -EZT
és a video capture-t tenném még fel ami nem indítható, mert error code 10.
ez lenne az a három ami kéne.
de az utolsónál bukik az egész
Már próbáltam egyébként kétszer is teljesen szűz, újrarakott win-re -
Morris
veterán
próbáltam már cd-ről is meg letöltött frisset is (Leadtek oldaláról)
mindegyikkel gond van.
Tipus: Leadtek WinFast TV2000Xp Expert (cx23883-39)
arra tudok még gondolni, hogy kéne egy bios frissítés (A8N-SLI), vagy egy másik win (vagy mindkettő)
ezeket tudom felrakni:
winfast tv2000xp expert WDM crossbar.
WinFast TV2000XP Expert WDM TVTuner. (NTSC/NTSC-J/PAL-M/PAL-N/PAL-NC)
WinFast TV2000XP Expert WDM TVTuner. (PAL-IBGDK/SECAM-LBGDK)
WinFast TV2000XP Expert WDM Video Capture
az első kettő megy! az utolsó (video capture) felnyomja, de sárga felkiáltójel és 10-es error code. Az eszköz nem indítható.
PCI foglalattal csak nem lehet gond, mert felismeri, hogy új hardver
mi lehet a gond? -
törölt tag
-
dunc
nagyúr
Hello szerintem is a PVR 2 a a nyerő
A PVR1-nél ha mented a csatornákat,és késöbb vissza akarod állitani akkor teljesen más színnormába áll vissza! Az egyesével való csatorna lépkedésről ne is beszéljünk ,mert az cink
.Szerintem aki nem tette váltson a PVR2 re és szokja meg annak az esetleges hátrányait,mert ezzel együtt sokal több elönyt kap! Nállam pl PVR-nél ha rá van dugva webkamera akkor a txt hibával leáll stb ez PVR 2-nél nincs meg,és a csatornarendezés is sokal jobb és kényelmesebb.....
-
indianka
tag
új volt...
ez rossz hír...na mindegy...
még anniyt, hogy a felvétel amúgy sem az erősségem...MPEG 2 optimal quality-n próbálkozok, úgy még jó is, viszont néha jó, néha meg szaggatva veszi fel, erre esetleg ötlet?
mpeg4-be meg nem tudja felvenni, kiirja hogy a videofolyam nem rögzíthető...
ahhoz meg láma vagyok, hogy saját profillal próbálkozzak... -
Mercutio_
félisten
Úgy értettem, hogy a korábbi és az újabb PVR2 viszonya milyen, de közben már megleltem a honlapodon a választ
Van 2 problémám viszont:
1. Amint bekapcsolom a felvételt romlik a kép minősége, mi lehet az oka, van rá gyógymód?
2. A felvett anyagban késik a hang a képhez képesterre is jó lenne valami tipp
-
Deep
tag
Nah csak tapasztalatképpen írnám le, hogy tulajdonképpen az volt a probléma, hogy az alaplapi hangkártyám driverének letöltését a Vista ugyan nagyokosan egyből elvégezte (kérdezés nélkül
) csak éppen nem sikerült neki a megfelelőt kiválasztania (mert csak egy általános High Definition Audio-t rakott fel) így amikor letöltöttem a spéci hozzávalót (Soundmax) az már nem települt fel rendesen (setup.exe indításával), csak úgy sikerült hogy erőltetettem az eszközkezelőben a frissítést. Na így már valóban jól írta ki azokat a ki- és bemeneteket amik a kártyához tartoznak és hát a PVR2 is ennek megfelelően tökéletesen működik.
Szóval ez nem is PVR2 hiba volt hanem ismét a Vista mindenekfelett segítőkész marhasága miatt történt. -
Deep
tag
Thx... hát sehogy sem sikerü!
Nem tudsz ajánlani esetleg egy hasonlóan barátságos TV tuner programot Vistához mint a PVR2?
Sajnos a Media Centert nem bírtam működésre bírni (nem talál egyetlen adót sem) a letöltött patchel sem, mondjuk igazából nem is szeretném azt használni. Mondjuk ehez viszont lenne hang elvileg.
Üdv, Deep -
topee
tag
A teletext ablak már bejön, de abban semmi tartalom. Ez lehet ország kiválasztás miatt?? Ha jól tudom a hang rendesen csak akkor javult meg a régi (nem EagleXT-s driverrel) mikor az országot németre állítottam...
Mindjárt kipróbálom, az-e a hiba...
Szerk: Változatlan. Némettel sem megy.
[Szerkesztve] -
brd
nagyúr
Remekül működik, úgy 45 percig, vagy 1 óráig (most hirtelen nem emlékszem, de a kb. 45 perc rémlik), akárhová lehet benne ugrálni, hibátlan. Aztán összefossa magát, eltűnik a felvétel eleje az ''időválasztó'' csíkról (mintha később indult volna a timeshift, nem lehet kiválasztani a felvétel valós elejét, de a felvétel időjelzője a valós időt mutatja), és ha ezt követően sokat nyekergetem (ide-oda ugrálok a felvétel maradékában), akkor egy percen belül a PVR2 is lefagy.
Ofcoz. hely van a HDD-n, ahova a PVR2 dolgozik, a PVR2 prioritása High-on van, a fizikai memória alig félig van elfoglalva, a codec-ekkel minden rendben van, de a PVR2 úgyis telepít magának és azt is használja, a RAM/CPU nem hibázik, mert erre amúgy is kényes vagyok (24h-ban megy a gép, a hiba nem megengedhető), mi szólhatna még bele? A normál felvétel egyébként hibátlan lesz mindig. -
Mercutio_
félisten
A putbox-os szövegre gondoltam
Némítás és hangerőszabályzás újraindítás óta működik, hogy előtte miért nem ment...
A POP/PIP/PAP-nak van Globálnál funciója, mert nálam nem csinál semmit
A DivX codec fent van, az analóg felvételi profilnál MPEG4-et tudok kiválasztani, ez azt takarja?
FM-csatornák, nem vagy csak gyengén jönnek be a tv-kábelen, azt hiszem felrakok egy galvanikus leválasztót, hátha az javít a helyzeten.
Ja igen, TV-adók frekijét amiket megtalált a kártya hogyan tudom módosítani?
[Szerkesztve] -
Mercutio_
félisten
Ez a felirat belekerül a felvételbe, vagy ottmarad a képernyőn valameddig, vagy csak felvillan?
(Azért kérdezem, hogy régebbi xmltv-t rakjak fel, vagy csak 1 pillanatig van, és akkor inkább az újat)
Felraktam drivert és PVR2-tőt, adaptív kereséssel szépen begyűjtötte a TV-csatornákat, aminek nem volt hangja, de olvastam a topicotígy lehúztam a dvd-olvasóról az audiokábelt, átdugtam a Globalra és láss csodát megjött a hang
Ha jól olvastam alaplapinál a PVR2 némítási és hangerőszabályzási lehetősége nem működik?
És akkor a gondok: FM-részt hogy tudom rávenni, hogy a upc-s kábelről vegye a rádiók jelét, és ne az FMantennacsatlakozón akarja begyűjteni?
A videófelvevőrész most DVD-beállításon van, ez elég jó minőség sorozatokhoz, vagy állítsam mpeg1 (2?) re ami nagyjából a legjobb minőség és aztán külön programmal nyomjam be DivX-be, esetleg tud használni külső codec-et a PVR2?
(Kerestem a topicban de ezekre nem találtam választ)
És még valami, bár ez félOFF: Mediaplayer11 mindenáron érvényesíteni akarja magát, illetve az XP-t ellenőrizni, így aztán nem fut és nem tudok videókat visszanézni, le lehet ezt a sz.rt takarítani valahogy?
[Szerkesztve] -
Mercutio_
félisten
-
h0o2a7j6
tag
az a lényeg hogy venni akarok egy FM-es Globalt, azt viszont nem akarom, hogy rámverjenek olyat ami nem FM-es, ezért szeretném megtudni, hogy kinézetre hogyan tudom őket megkülönböztetni, mire figyeljek vásárlásnál!?
u.i: azt hittem hogy van FM-es meg non FM-es global, de ezek szerint FM-es ből is van többféle, ha igen melyik a jobb?
leesett
milyen buták ezek az aquások a global-hoz tették egy sokkal régebbi tipus képet!
[Szerkesztve] -
LaliPapi
tag
Vettem egy Leadtek TV2000 Expert kártyát, és mivel sikeresen rátaláltam erre a topicra, és a weblapodra, semmi gondom nem adódott sem XP, sem pedig Vista alatt.
Köszönöm az informatív weblapot, és a hozzászólásokat.
Ui.: nekem is jól működik a legújabb XMLTV alpha, sort parancs nélkül is. Vagyis jók a 22 óra utáni műsorok időpontjai. -
edeleny
őstag
Nos ugy látszik hála neked jo lett.
Az oldaladon volt,hogy hogy kell moddolni egy ilyen kártyát.
Leszedtem az eprom dolgot,és bár azt irta ki,hogy gondjai vannak az irással,de ugy látszik valahogy mégis csak megjavult,most azon gondolkodom merjem e frissiteni megint,(eredeti lemez ment fel.) -
edeleny
őstag
Kártya kivéve,megcserélve a hangkártyával,átnézve ,semmi változás.
A hardware azonosito LRI 6606 PCB Rev:1
Ez mit jelent?
Ha fel akarom tenni az eredeti lemezt,akkor ezt a hibaüzit irja ki:
Not supported-652864221
Van egy olyan érzésem,hogy erre a kártyára már keresztet vethetek. -
edeleny
őstag
Nos,Vista alatt meg van a 3 ismeretlen eszköz,de nem engedi telepiteni a Vista Drivert,ami nem lep meg,mert igy még soha egyszer sem sikerült.
Most azon gondolkodom,hogy honnan lehetne megtudni,hogy pontosan milyen a kártya,mert használtan vettem.
Az eredeti CD-n,amiröl idáig mindig települt TV2000 Xp-van,a dobozon Expert volt,de csak FM rádiot tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest