Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deep
tag
Szerintem felejtsd el a gyári CD drivert az lesz a baja. Mindent, még a PVR-eket is szedd le ha arról tetted fel meg a drivereket is , mindent, aztán restart és menj a Bzoley oldalára
, és onnan töltsd le a legújabb XP-s drivert ha XP-re telepíted, Vistásat ha Vistára, na meg a legeslegújabb PVR2-t (2007.04.14-i) és utána restart (de ezt úgyis majd írja a progi... 
Egyáltalán a gyári CD-s dolgokat felejtsd el örökre
-
Deep
tag
Nah csak tapasztalatképpen írnám le, hogy tulajdonképpen az volt a probléma, hogy az alaplapi hangkártyám driverének letöltését a Vista ugyan nagyokosan egyből elvégezte (kérdezés nélkül
) csak éppen nem sikerült neki a megfelelőt kiválasztania (mert csak egy általános High Definition Audio-t rakott fel) így amikor letöltöttem a spéci hozzávalót (Soundmax) az már nem települt fel rendesen (setup.exe indításával), csak úgy sikerült hogy erőltetettem az eszközkezelőben a frissítést. Na így már valóban jól írta ki azokat a ki- és bemeneteket amik a kártyához tartoznak és hát a PVR2 is ennek megfelelően tökéletesen működik.
Szóval ez nem is PVR2 hiba volt hanem ismét a Vista mindenekfelett segítőkész marhasága miatt történt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deep
tag
Thx... hát sehogy sem sikerü!
Nem tudsz ajánlani esetleg egy hasonlóan barátságos TV tuner programot Vistához mint a PVR2?
Sajnos a Media Centert nem bírtam működésre bírni (nem talál egyetlen adót sem) a letöltött patchel sem, mondjuk igazából nem is szeretném azt használni. Mondjuk ehez viszont lenne hang elvileg.
Üdv, Deep -
Deep
tag
Sziasztok!
Voltam bzoley oldalán, tényleg elég nagy segítség volt eddig...
XP-ben szinte mindent be tudtam állítani amit szerettem volna.
Most viszont Vista-val szívok egy kicsit, mert feltelepítettem a vistas drivert valamint a PVR2-t, minden szép és jó is, csak az integrált hangkártyámon nem akar sehogy sem megszólalni a dolog. Már szinte minden kombinációt kipróbáltam. Valakinek nincs ötlete, hogy mi lehet a baj?
-
Deep
tag
Re... Igen a PVR 2 megoldotta a problémát. Jobb ez a kezelőfelület is meg a hangot is belehet normálisan állítani, na meg a képminőség is mint ha javult volna picit. Thx...

-
Deep
tag
Hali!
Én is tegnap szereztem be egy Globalt, minden szép és jó , csak éppen a hangot nem bírom egyáltalán beállítani. A hozzáadott kis kábelt rádugtam a tv kártya kis pöckére és a másik végét pedig az X-Fi-m hasonló pöckére. Mégsem működik valahogy. PVR 2-es programot töltsem le? A beállításokban mind a két helyen Auxiliary van beállítva és a hangkártya tulajdonságainál a felvételnél is csak ezt hagytam meg kiválasztva. A kép tökéletes nagyjából csak tényleg a hanggal van bajom, hogy nem bírom beállítani. Help me please!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és onnan töltsd le a legújabb XP-s drivert ha XP-re telepíted, Vistásat ha Vistára, na meg a legeslegújabb PVR2-t (2007.04.14-i) és utána restart (de ezt úgyis majd írja a progi... 

) csak éppen nem sikerült neki a megfelelőt kiválasztania (mert csak egy általános High Definition Audio-t rakott fel) így amikor letöltöttem a spéci hozzávalót (Soundmax) az már nem települt fel rendesen (setup.exe indításával), csak úgy sikerült hogy erőltetettem az eszközkezelőben a frissítést. Na így már valóban jól írta ki azokat a ki- és bemeneteket amik a kártyához tartoznak és hát a PVR2 is ennek megfelelően tökéletesen működik.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)