- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
fura dolgot vettem észre
vista alatt nem működik a némitás/hangerőszabályzás funkció...na mindegy, nagyobb bajunk sose legyen, nem igaz?
-
rétisün
veterán
az már csak a hab a tortán, hogy (ha jól értelmezem) a csatornalista export/importjával elég egyszer beállitgatnom a csatornák sorrendjét (talán a keresés is megúszható vele?), aztán legközelebb már csak importálnom kell a mentett csatornalistát.
-
rétisün
veterán
örömmel jelentem, vista alatt is működik a tévézés
a végén még megveszem ezt a karit.....
-
rétisün
veterán
driver felment, eszközkezelő szerint minden oké. amikor a pvr2-t indítom, akkor dob valami hibaüzenetet. most nem tudnám idézni, valami memóriacímre hivatkozik, ha jól emlékszem. mivel egy ilyen hirtelen feldobott vista, nem volt rendes audio, vga driver sem feltéve, most azok jönnek. az is lehet, hogy egyszerüen a tuning okoz valami gixert, ugy tudom a vista elég kényes a tuningra...
-
rétisün
veterán
válasz
#65675776 #1565 üzenetére
igen, és ugy néz ki, működik a dolog, megtalálta az összes csatornát, ami itt nálunk van a rendszerben
most már csak be kéne állitgatnom olyan sorrendben,ahogy megszoktam. illetve a vista és 64 bites xp (mazochista vagyok, no) alatti tesztelés, de sztem azok alatt is jó lesz (csak el ne kiabáljam
)
-
rétisün
veterán
kaptam kölcsön egy WinFast TV2000XP Global tipusu tunerkártyát. nagy örömmel betettem a gépembe, PVR, driver telepít, hiba nélkül ment fel minden, eszközkezelő szerint is minden oké, örülés
. egészen addig, amíg el nem kezdte keresni a csatornákat, mert ekkor lehervadt a vigyor az arcomról, ugyanis semmit nem talált. kiváncsiból visszatettem a régi pixelview tuneremet, hátha az antennával van gond, az pesze ugyanugy ment, mint eddig. mit ronthattam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest