- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
Hali!
Expertem van, már régóta, és a napokban felraktam a PVR legújabbját. Most azt veszem észre, hogy a kép egész egyszerűen interlace-es. Megmondom őszintén, hogy nemtom eddig is ilyen volt-e, de nagyon valószínűnek tartom, hogy nem. Visszaraktam a régebbi PVR-t, azzal is maradt xar. Nemtom létezik az, hogy a progi valaha is deinterlacel-ve adta a képet? Most raktam be otthon egy Hirschmann erősítőt, szépen szinteztem az egész lakást és most jó a jel is, ezért akartam a gépen is jó progit felrakni.
Két kérdésem lenne:
1. A PVR-el v. valami mással van a gond, hogy interlace-s a kép?
2. Milyen progit tudnátok ajánlani TV nézésre, ha esetleg bebizonyosodna, hogy ez a PVR rossz.
Amúgy azért is írok, mert eddig semmi baj nem volt vele, szóval most biztos történt valami. Elég igényes vagyok, meg szoktam is digizni, de ezt most nem értem mitől lett ilyen.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest