- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bikmakk
tag
válasz
bikmakk #1654 üzenetére
Na, a felvételt megoldottam, az már megy
De észrevettem, hogy a távirányítós és a rádiós bug egyszerre jelentkezik, miután a rádión elment a hang, utána nem működik a távirányító sem rendesen.Ha valaki tapasztalt hasonlót vagy tud rá megoldást az megírhatná hogy oldotta meg
Köszi előre is.
Bzoley az oldalad amúgy nagyon hasznos, sokat segített az xmltv beállításában is -
bikmakk
tag
Sziasztok!
A minap vettem egy TV2000 XP Expert kártyát, és a következő a problémám: nagyon szépen behozza a rádióadókat, de pár perc után egyszer csak elnémul és onnantól semmi, mintha elvágták volna. Ha kilépek és újra elindítom a programot, akkor újra működik pár percig. Mi lehet a probléma és hogyan tudnám javítani?
Más: PVR2-vel a távirányítónak csak a csatorna és a hang gombjai működnek, a többi nem csinál semmit. PVR-rel nincs ilyen gond, az tökéletes. Lehet ezt orvosolni?
Megint más: felvételkor nem tudok hangot rögzíteni. A kártya össze van dugva az alaplappal és azt is választottam ki a programban. Ötlet?
Ez nem teljesen ide való, de eléggé otthon vagytok a témában hátha tudtok rá megoldást: tv nézéskor a képen fehér hullámok futnak lassan föl illetve le. A lakásban a régebbi tvken nem jelentkezik, de van egy újabb is, amin viszont ez szintén megjelenik. Ez elég messze van a gépemtől, tehát közös zavaró tényező nem lehet. Az a tv elosztás nélkül kapja a jelet, tehát szerintem a kábelszolgáltató jelével lehet a gond (FiberNet amúgy). Létezik ilyesmire megoldás? Valami szűrő vagy jelerősítő vagy tudomisén?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged