- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A felvett videónak nincs hangja, vagy ha megnyomod a rec gombot, némul el?
CD-lejátszóval nem próbáltad?
Az első képen lévő panelen jelöld ki a használt eszközt, és nyomj tulajdonságot.
Az új panel második fülén(egyéni), ha van, akkor vedd el a pipát a ''Record Without Monitoring'' mellől.
Ugye a legfrissebb PVR2 van fönn? Az sem baj, ha apatch is fönn van. Tartalmaz Expertes javítást is.
Ja igen, és mpeg2 profillal tesztelgess, aztán jöhet a többi.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Nekem volt olyan gondom, hogy a PVR2 egyes audio kodekeket egyszerűen nem kezelt, nem rakta a kép mellé az audiot is. Nyisd meg pl. BSPlayerben, és ott nézd meg a filterek között, hogy szerepel-e az audio kodek. Meg hát a rögzített audio bemenetként akár a mikrofont is megadhatnád, nézd meg, hogy azt felveszi-e a kép mellé.
-
bzoley
veterán
Hát ha nem szeretnél visszaolvasni, akkor sajnos nem fogod megtudni
Nem tudom, mikori a hangproblémád, ez akár most is fennállhat, de az biztos, hogy semmi köze nem lesz sem a tuner driver-éhez, sem a PVR2-höz, kizárólag a hangkártyád driveréhez, és beállításaihoz.
A Legtöbb tunerhez van WHQL Vista driver, a PVR2 is Vista-barát egy ideje.
A népszerűbb kártyákkal(Global, Expert, PVR2000, PVR3000) nekem semmi gondom nem volt Vista-n.
Kicsit kipofoztam az oldalamat, aki nem járt még arra, menjen nézegetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest