- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Most mitha jó lenne, de most nincs olyan rész, hogy észrevehető legyen. Akkor nem értem 2napja, miért nem volt jó?? Bár közvetlen utána csináltam egy rendszer visszaállítást.. lehet utána elfelejtettem. Most jónak néz ki.
Furcsa
Köszönöm remélem jó lesz.szerk:
daa-raa hohh már olyan is van, leszedem, majd ha megint lesz kedvem szórakozni vele.
Már körvonalazódik benne, hogy más verzióval próbáltam 2napja és ott nem meg az újra regisztrálás, majd leszedtem mindent visszaállítás és felraktam ezt.. és lehet itt már megsem próbáltam.. no előbb kellett volna gondolkoznom.
Szerk2: Nem most jött egy olyan rész és továbbra is van zizegés, felrakom a 16-t.. remélem megoldja.
-
amargo
addikt
válasz
#65675776 #3602 üzenetére
Igen, köszönöm ezaz, amit használtam is, de semmi.. továbbra is így áll a dolog. De megcsinálom még 1x jobbat nem tudok.
Viszont az a fura, hogy 2napja, amikor csináltam és felraktam az új PVR2-t a deinterlace hiányzott innen C:\Program Files (x86)\Common Files\ArcSoft\MPEG Engine\
Csak leszedtem a free-codec ről. -
amargo
addikt
Sziasztok,
A csatolot képállományon látható zavart szeretném leküzdeni, TV200XP expert kártámony egy 64Bit-es Vista segítségével. Kicsit zavar a interlace.. 2.0.3.7-es PVR2.
Mostraktam fel a napokban és az elejétől fogva ez volt.. próbáltam újra rakni, a kódekeket is, stb. Mit kell tennem még?
-
amargo
addikt
És daa-raa
De még azt sem látom, hogy össze-vissza is de feltöltené a csatorna neveket semmi sincs ott.. tehát mintha besem olvasná a Hungary.ini-t.A másik kérdésem, amit elfelejtettem: Vista alatt hazsnálom és a 2.0.2.2x akárhányról frissítettem fel és ott már meg volt oldva, ha elindítom a pvr2-t akkor nem vált grafikus módot (tehát az aero-t nem kapcsolja ki), most újra kikapcsolja.. miért?
kössza segítséget
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Olvastam ezt a cikket, ahol az új PVR2-vel már a csatorna neveket is be állítgatja (legalább is ezt vettem ki), ha normális a Hungary.ini fájl (ezt letöltöttem a honlapról).
A beállításoknál beraktam a upc központi-t majd adaptív keresés, szépen minden csatornát megtalált, de a nevek sehol, mit értettem félre? (kicsit már késővan..)
De amit észrevettem, hogy nálam a talált csatornák frekvenciájához tartozó pvr2 által megálmodott csatorna szám és az .ini ellentétében áll..Mit kellene tenni, hogy ne kelljen bíbelődni?
köszönöm a segítséget! -
amargo
addikt
Nos, ez a driver hack nem az igazi.. 1-2 naponta, csak úgy elmegy az egész.. látszólag jó minden, hang van stb.. csak kép nincs. Semmi hibát nem ír ki a driverre.. de azért ez íg vicces.. hiába telepítem újra, csak az hazsnálha full leszedem.. vagy visszaállítom. nem értem..
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Winfast TV2000 XP Expert
Sima ez ment fel egyedül, egyből
Dátum: 2006.12.06
Verzió: 5.0.18.6415
Winfast TV2000 XP Expert (Audio)
2007.01.19
6.0.109.21
Winfast TV2000 XP Expert (unused)
2007.01.19
6.0.109.21
Tüzetesen nem néztem, de látszólag az inf-ek is jók.. de mégsem ment fel a simával.. -
amargo
addikt
Egy utolsó nagyon idegesítő dolog.. amikor teljesképernyőre váltok, nem akar eltünni, a beállító része.. így kicsit torzit is a képen, de elegidegesítőbb, hogy ott van.. zavar.
Szerk:
Most látom mit írtál, holnap babrálok majd vele! Szeritnem is fura.. a telepített nevek is érdekesek, de van kép, hang. ennyi elég is
Holnap többet írok! Este.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
[link]
Megpróbáltam mint ismeretlen eszköz és kiválasztom a listából féle verziót is. Ott konkrétan megadtam neki, mit akarjon.. erre.
Szerk:
Jesssss!!!!!!!!!!!!!
És hiába is no, A global driverében is volt expert karihoz driver és azzal felment. Na ez most vicces, holnap átnézem ezeket a driver fájlokat
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Megcsináltam, nem ment..
Leszedtem, kérte is az újra indítást.. akkor F8 kikapcsoltam az aláírás ellenőrzést, bejelentkezik... mondja telepíteni akar valamit, mondom OK! Megadom neki a mappát, az audio fent van a többi hibás.. holnap ha lesz időm még vacakolok vele.
Haveromnak igaz globalja van, de simán felment.. Ez a logos dolog nem zavarhat bele?
Mert ami fent van nálam vista 64 az MSDNAA-s keretéből jött. -
amargo
addikt
HI volna egy nagy problémám a nagy tudásuak felé!
Tetéztem az örömöket és Vistára váltottam, na de 64 bit-re! Az SB 5.1 Live! omat már ki pakoltam a házból, mert biza nyekk.. Viszont a Leadtek Expertem-el is gondjai vannak. Amit nem értek? Hiszen van hozzá driver! Vistás 64bit-es állítsuk szerint, de Pista azt mondja pfújjj.. ilyet Ő nem eszik.
Windows Vista 64 bit WHQLed driver
http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?license=y&downlineid=67&downline=WinFast%20TV2000%20XP%20Expert
Ezzel próbálom etetni. Eddig mind hiába..
Mit rontok el?
Szerk:
Lehet én vagyok sajt, de ezt nem értem
[link]
Most itt valami logo-tól is függ, hogy éppen megy-e rajta vagy nem?
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Akkor mert nekem analóg ezért nem is fog menni? Háááád, de ne altassa már a gépet
Na, de gondolom ez nem akkora feture, hogy ne altassa, hanem kapcsolja ki / vagy jozzon be sört.. így kénytelen vagyok a saját progimat használni ismét.. Pedig itt olvastam okosságokat.
MOD
Expert kártyám van még az első szériából, csak mert észrevettem több kártya is van itt már.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
válasz
Wolf Howler #584 üzenetére
Nekem ez a verzió van fent, de nem találom a menüt
Hogy a pékbe van ez?
F10: Capture Setting Page nekem, erre: Device Setting
F12: General Setting Page nekem, erre: Analog Video Capture Setting
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
General Setting
Click on the last tab to open the Video Setting dialog box as shown in the figure below. Click on the figure or the links below to find out how the general setting function works.
Ez meg hol a pékbe van?
[link] -
amargo
addikt
Nero-val DVD-t írtam és ha full screen-re váltottam a PVR2-st, 2.0.2.11 verzió, akkor olyan 30mp közönként megjelent alul a kezelőfelülete. Tényleg azt valahogy nem lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest