- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
elló!
Sehol se találom ezt a dolgot, más se tud segíteni. 2 dolog maradt:
1. beteszem az audigy-t, és azzal használom (a lapon lévő HD audio sokkal jobb paraméterekkel bír)
2. [link]
megcsinálom az irásodban szereplö flashelést. Mennyire tuti módszer ez? (forrasztottam nem egyszer már, azzal nincs kül gond) -
AMD_ok
őstag
driver frissítés megvolt. néztem a képeket, de nálam a sztiu a következő: a felvétel fülnél egyáltalán nincs AUX bemenet, amit ki lehetne választani, a vonalbemenet pedig a hátlapi csatlakozó, még a driver is irja, mig a te képeiden, meg ha berakom az audigyt, akkor ott van az AUX bemenet. Namost mi van? A winfast pvr2 pedig most talált eszközt, de csak egyet, amire azt irja: Mikrofon High Definition Audio . Nekem meg aux kellene
MOD: még egy mikrofont ir, hogy müködik (a hangtulajdonságoknál), és semmilyen mikrofonom nincs. ez lenne talán, a tv kártyát igy észlelné? hang továbbra sincs)
-
AMD_ok
őstag
Szia Bzoley!
tudom, hogy nem totál ide tartozik, de hátha tudsz segíteni, a lapom topikjában nem segít senki.
Az a gondom, hogy adott a konfigomban szereplő lap és tunerkártya, és a kettő együtt nem hajlandó hangot kiadni, a winfast pvr2 nem talál audio eszközt. Vista alól működök, a régi audigy kártyámmal tökéletesen megy a kis összekötő kábellel, itt meg hiába dugom a lap audiojának cd-injébe, nincs hang egyáltalán. (egyébként persze más hangok müködnek)Mi lehet a gond? (talán az,hogy ez digitális realtek chip, a winfast meg analóg eszközön tud csak kommunikálni?, de akkor miért irja a P5K könyve, hogy ide kell csatlakoztatin a cd playert, tv tunert, mpegcardot, stb)
Ja, és felvételi eszközt se lát
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Van egy hasonló problémám,mint az egyik fórumtársnak volt, nevezetesen:
A PVR 2 azt irja: hiba a képalkotás során.
Átolvastam a topicot, eltávolítottam mindent, feltelepitettem, de maradt egy ismeretlen eszköz, amit nem tudok telepiteni:
Ezek vannak telepitve: WDM Crossbar, WDM TV Tuner, WDM Tv capture.
Nincs képalkotó eszköz a PVR2-ben.
Mit nem csináltam jól?
(Megnéztem Bzoley oldalát is, ugy próbáltam csinálni, ahogy leirta, de vmi nem kafa)
Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged