- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
DJ.Gróf #1268 üzenetére
''van egy winfast tv2000xp nem tudom ez sima szentem,mono a tv és sztereo rádio van rajta pci-os...''
Mitől jópofa? Valószínűleg nekik is hasonló módon írtad le a kártyád típusát. Ezek után én is inkább megnézném, mi van a kártyára szitálva. Abból legalább pontosan kiderül.
Amúgy mit akartál megtudni tőlük azon kívül, amit itt megtudtál? -
bzoley
veterán
válasz
DJ.Gróf #1262 üzenetére
Jelen esetben nem szemétségről van szó. Nem megvalósítható, mint ahogy az egyik legjobb(PVR2000) esetében sem. Ha mégis, akkor a Conexant-ot szidd.
Ha szemétség, akkor ahogy daa-raa írta Creative.
És abban is van valami,hogy 7-8ezerért egy Global ég és föld minőségben egy elég öreg típushoz képest.
A PVR2000 topic-ban nemrég linkeltem egy driver-t, azzal tehetsz egy próbát. Vagy sikerül, vagy nem. Az aláírás-ellenőrzést kapcsold ki, ha kell.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
DJ.Gróf #1262 üzenetére
Már az Expert is közel négy éves termék, ráadásul egy Global-t szinte fillérekért meg lehet venni. Szóval nem szemétség ez. Még mindig sokkal korrektebb, mint amit a Creative vagy az Asus művel driverügyben. Emellett a Leadtek tunerek voltak gyakorlatilag az elsők, amelyek működtek XP x64 és Vista alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Őskoczka
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest