Hirdetés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - iPhone topik
 - Google Pixel topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jimmy8
senior tag
válasz

ezekiel

üzenetére
						Sajna ezért adam el a Live!-ot
 . Nekem is sípolt bárhová raktam (5PCI hely között garázdálkodhatam 
 ) Az alaplapi hangkártyára kötve megszűnt a gond (csak ez jobban fogja a gépet...). Tényleg mindent póbáltam, mert nem akaródzott megválni a kártyától (de nem is akaratam dugdosni rendszeresen a hangfalaim csatlakozóját a két kártya közül az éppen használtba) - 

brd
nagyúr
válasz

ezekiel

üzenetére
						Pl. PICVideo codec használata, vagy a PVR2-vel települő MPEG2 codec, 10000-es bitrate-tel (így kb. 8-9 GB 2 óra, PAL felbontásban). Az a 4.2 GB elég jó, de még mindig alatta van a DVD minőségének, különösen, ha belegondolsz, hogy a jó minőségű DVD-ket többmenetes tömörítéssel állítják elő, rögzítés közben pedig lehetetlen ilyen minőségben, ekkora tömörített méretet elérni.
Ez a daa-raa mindig megelőz.
[Szerkesztve] - 

törölt tag
válasz

ezekiel

üzenetére
						Miből gondolod, hogy azok a file-ok direct capture-ből származnak? MErt szerintem utófeldolgozottak.
Egyébként a lehető legjobb minőségű felvétel esetén nincs kérdéd: tömörítetlen avi RGB32-be, PCM hanggal. Na ez fog rengeteg helyet foglalni.
Következő lépés: HuffYUV + PCM sok hely
Aztán MJPEG + PCM 5-8GB/h
Majd MPEG2 8-10000kbps + mp2 384kbps 3-4GB/h
Ez alatt már neccesebb a dolog minőség szempontjából. Már az utolsó is elég erős procit igényel (nálad ugye csak sw codec lehetséges). DivX 2000kbps + mp3 192kbps kb annyi helyet foglal, mint amit Te megcélzol (963,28MB/h), viszont minőségileg nem a legjobb, ahhoz legalább 3-4000kbps kellene DivX részéről. Az viszont még bzoley gépét is megenné reggeire (de legalábbis tízóraira).
A járható út: MJPEG + PCM felvételre, majd áttömörítés a kedvenc formátumodba. - 

bzoley
veterán
válasz

ezekiel

üzenetére
						Mit kell kipróbálni?
Néhányan már néztünk focimeccset, és még nem nagyon panaszkodott senki.
És milyen codeceket próbálgattál? Nem kell a működéséhez semmi, ami nem a renszer része.
Overlay, és VMR/VMR9 módban is uez a helyzet?
VGA-driver gyanús lehet.
Morris:
BIOS defaultra állítás, vagy átnézegetés, Win reinstall, ha tényleg nyom nélkül leszedtél minden drivert, és mégsem települ. Minden fölösleges kártya, eszköz ki a gépből, úgy is megnézni.
[Szerkesztve] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Battlefield 6
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Villanyszerelés
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
 - Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Nekem is sípolt bárhová raktam (5PCI hely között garázdálkodhatam 
 ) Az alaplapi hangkártyára kötve megszűnt a gond (csak ez jobban fogja a gépet...). Tényleg mindent póbáltam, mert nem akaródzott megválni a kártyától (de nem is akaratam dugdosni rendszeresen a hangfalaim csatlakozóját a két kártya közül az éppen használtba)