-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
válasz
ezekiel #1630 üzenetére
Sajna ezért adam el a Live!-ot
. Nekem is sípolt bárhová raktam (5PCI hely között garázdálkodhatam
) Az alaplapi hangkártyára kötve megszűnt a gond (csak ez jobban fogja a gépet...). Tényleg mindent póbáltam, mert nem akaródzott megválni a kártyától (de nem is akaratam dugdosni rendszeresen a hangfalaim csatlakozóját a két kártya közül az éppen használtba)
-
brd
nagyúr
válasz
ezekiel #1606 üzenetére
Pl. PICVideo codec használata, vagy a PVR2-vel települő MPEG2 codec, 10000-es bitrate-tel (így kb. 8-9 GB 2 óra, PAL felbontásban). Az a 4.2 GB elég jó, de még mindig alatta van a DVD minőségének, különösen, ha belegondolsz, hogy a jó minőségű DVD-ket többmenetes tömörítéssel állítják elő, rögzítés közben pedig lehetetlen ilyen minőségben, ekkora tömörített méretet elérni.
Ez a daa-raa mindig megelőz.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
ezekiel #1606 üzenetére
Miből gondolod, hogy azok a file-ok direct capture-ből származnak? MErt szerintem utófeldolgozottak.
Egyébként a lehető legjobb minőségű felvétel esetén nincs kérdéd: tömörítetlen avi RGB32-be, PCM hanggal. Na ez fog rengeteg helyet foglalni.
Következő lépés: HuffYUV + PCM sok hely
Aztán MJPEG + PCM 5-8GB/h
Majd MPEG2 8-10000kbps + mp2 384kbps 3-4GB/h
Ez alatt már neccesebb a dolog minőség szempontjából. Már az utolsó is elég erős procit igényel (nálad ugye csak sw codec lehetséges). DivX 2000kbps + mp3 192kbps kb annyi helyet foglal, mint amit Te megcélzol (963,28MB/h), viszont minőségileg nem a legjobb, ahhoz legalább 3-4000kbps kellene DivX részéről. Az viszont még bzoley gépét is megenné reggeire (de legalábbis tízóraira).
A járható út: MJPEG + PCM felvételre, majd áttömörítés a kedvenc formátumodba. -
bzoley
veterán
válasz
ezekiel #1537 üzenetére
Mit kell kipróbálni?
Néhányan már néztünk focimeccset, és még nem nagyon panaszkodott senki.
És milyen codeceket próbálgattál? Nem kell a működéséhez semmi, ami nem a renszer része.
Overlay, és VMR/VMR9 módban is uez a helyzet?
VGA-driver gyanús lehet.
Morris:
BIOS defaultra állítás, vagy átnézegetés, Win reinstall, ha tényleg nyom nélkül leszedtél minden drivert, és mégsem települ. Minden fölösleges kártya, eszköz ki a gépből, úgy is megnézni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest